Goede fiets winkel en fijn personeel!
Wij zochten een meisjes fiets en overal weinig keuze. Terwijl we in Ede wonen met veel fietsenwinkels. Jullie zaak gevonden via internet en vrijwel direct geslaagd. Wij blij en dochter ook!
Zoals hierboven omschreven. Ben goed geadviseerd. Diverse frame-maten getest. En een prima keus kunnen maken. Verbeterpunt: online prijscommunicatie ( zilver- goudpakket ) mag mijns inziens wel wat transparanter. Al met al heel blij met m’n nieuwe fiets.
Top service
Originele beoordeling
3 reparaties niet volgens afspraak.
Goedendag, Dank voor uw reactie maar ik begrijp uw beoordeling niet helemaal. U heeft bij ons een gebruikte fiets gekocht en geen reparaties uit laten voeren, wellicht bent u in de war met andere werkzaamheden en fietsenmaker. Zou u uw reactie kunnen aanpassen en ons kunnen beoordelen op onze werkzaamheden en diensten. Groeten, van Beek
Heel prettig geholpen!
Ruime Assortiment fietsen zowel gebruikt als nieuw vindt je bij van Beek’s Rijwielhandel Door goede advies was de keuze snel gemaakt tegen een scherpe prijs
Goed geholpen
We zijn op een zeer prettige en eerlijke manier geadviseerd!
Aanschaf van een 2e hands electrische fiets verliep super. De fiets die ik op internet had gezien bleek al die ochtend verkocht te zijn maar toch een andere super mooie 2e hands fiets meegenomen.
In 1 woord 'Klasse'!!
Opzoek naar een goede 2e hands fiets voor onze dochter. Wederom vriendelijk geholpen en goed geadviseerd! Wij zijn blij!
Het eerste contact veliep via de mail, waar mijn vragen snel en goed werden beantwoord. Waardoor we besloten om een kijkje in de winkel te gaan nemen. We werden vriendelijk ontvangen en er werd ons een kopje koffie aangeboden. Toen na eerlijk en goed advies besloten om de fiets die we op het oog hadden te kopen! Kortom bij van Beek fietsen staat de klant nog in een hoog vaandel ik zou ze bij iedereen aanbevelen! Wilma van Beek.
Goede afspraken en vriendelijke en vakkundige behandeling.
Weer prima geholpen!
Om te voorkomen dat we 2x tussen Beekbergen en Voorthuizen moesten rijden hebben we een afspraak kunnen maken om een nieuw onderdeel van een van onze fietsen te vervangen. Binnen een uur was de fiets weer gerepareerd, terwijl we lekker buiten in het zonnetje konden zitten met een kop koffie.
Er werd de tijd genomen, kon 2 fietsen inruilen, kortom vlotte deal, fijne mensen
primagedaan
Bij aankomst stonden de fietsen al klaar..met of zonder fietstas was mogelijk. Eind vd dag fietsen onder het afdak zetten en sleutel in de brievenbus. Prima geregeld. Goede fietsen! Bedankt voor de goede service!
Staan altijd voor je klaar…. Zeer goed, en technisch bekwaam klantvriendelijk personeel…
Alles weer snel en volgens afspraak.
Uit stekkend
Voor op een zondag wilde ik 2 tandems huren. Telefonisch contact gehad, omdat ik online anders 2 dgn moest betalen. Ook hierin dachten ze met mij mee. We hebben ongelofelijk veel lol gehad met 2 kinderen (12&14). We hebben vaak gewisseld van fietsen. Ook de 2 kinderen konden samen op 1 fiets. De zadels zijn makkelijk in hoogte te verstellen. 1 tip, neem een kussentje mee tegen "zadelpijn"! We kregen de oplader mee, maar die hadden we niet nodig.
Fijne fietsenmaker. Helpt goed bij problemen met de fiets, is eerlijk.
Prima, vriendelijk duidelijk
Mijn Gazelle Eclipse T24, 9 jaar geleden nieuw gekocht bij Van Beek, rijdt door het uitstekende onderhoud van Van Beek nog als nieuw. Van Beek weet hoe een fiets moet rijden.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen