Super fijn Top Service

Kan niets anders zeggen dan zeer tevreden over de service (ook gezien Corona tijd). Bij het afhalen alles compleet uitgelegd in filmpje en bij inleveren ook fijn weer ontvangen. Wij hebben ook een hele fijne Camper gehad.

Helemaal tevreden

Prima camper, alles goed geregeld

• Ervaring met: Camper huren

Prima bedrijf om een camper te huren

Om te onderzoeken of een vakantie met een camper ons zou bevallen hebben we voor twee weken een buscamper gehuurd bij Noorderzon campers. Het huren ging digitaal en erg vlot. Bij de overdracht kregen we een uitgebreide introductie zowel met video als persoonlijk. Ook was er een duidelijke instructiemap aanwezig. Het gebruik van de camper in de praktijk is ons goed bevallen. Het betrof een Sunlight 600 buscamper die geschikt is voor twee personen. Het is natuurlijk wat krapjes allemaal vooral het gasstel met twee pitjes vond ik minder geschikt om te koken. We hebben het dan ook alleen gebruikt om water te koken voor koffie. Een negatief puntje (vandaar vier sterren) betreft het aanwezige fietsenrek. We hebben twee e-bikes en het aanwezige rek was daar niet geschikt voor. We hebben de fietsen dan ook in de camper moeten zetten waardoor we het (overigens prima) bed steeds moesten af - en opbouwen. (Kost overigens maar een paar minuten. Over het algemeen een goede ervaring.

• Ervaring met: Camper huren

Onze eerste vakantie met een camper was grandioos!

Ter voorbereiding op onze vakantie in coronatijd hebben wij ons georiënteerd bij Noorderzon Campers. Wij zijn daar goed geholpen en hebben de keuze gemaakt om een Sunlight camper te huren. We wilden graag enkele/lengte bedden en een automaat en die vonden we bij Westervoort campers. Deze organisatie biedt campers te huur aan via de verhuurorganisatie van Noorderzon. Bij aanvang van onze vakantie stond de camper voor ons glimmend en wel klaar op de oprit van het bedrijf. Prachtig gezicht en een hartelijk welkom! We hebben een degelijke uitleg gekregen om vervolgens een hele fijne vakantie te hebben in en met de camper! We zijn zeer tevreden over beide organisaties! Is voor herhaling vatbaar. .

• Ervaring met: Camper huren

Mooie camper en prima service

De camper die wij huurden was keurig schoon en alle benodigdheden waren aanwezig. Ophalen en afleveren ging vlot, met bij het ophalen een duidelijke instructievideo.

Uitstekend geholpen

Last minute wilde ik een camper huren, en dat voor een afwijkende periode ( geen hele week ). Vanaf het moment van mijn aanvraag ben ik meer dan goed te woord gestaan en geholpen. Het viel me op dat de medewerkster alle moeite nam om dit te regelen, wat ook lukte. De camper zelf was ook boven verwachting, zo goed als nieuw, erg compleet dus we konden zo vertrekken. De uitleg bij het ophalen was fijn, ook de instructie video vooraf een groot pluspunt, als onervaren kampeerder. Al met al een DIKKE 10!

fantastisch

Erg mooie camper gehuurd via Noorderzon. prima service, goed geregeld!

• Ervaring met: Camper huren

Geen poespas. Snel geregeld. Beschikbaar voor vragen. Mooie nieuwe camper.

...

• Ervaring met: Camper huren

Perfect georganiseerd, en een super vakantie gehad

Voor ons eerste keer met een camper op vakantie, en dit is zeer goed bevallen, volgend jaar weer 1 huren bij Noorderzon is de bedoeling

• Ervaring met: Camper huren

Goeie camper, fijne vakantie, beetje zuur eind.

Net camper retourneerd. Kleine schade door fietsstuur, die op een drager stond, verhuurd door Noorderzon zelf. Wel volledige eigen risico berekend. De lege gasfles en niet te openen 2e gasfles waren geen reden om de euro 150 te matigen. Goeie camper, fijne vakantie gehad, beetje zure nasmaak.

Erg fijne service!

Dit jaar een camper gehuurd, dat is ons erg goed bevallen. Alles was top in orde!

top verhuurbedrijf

we zijn zeer tevreden over het bedrijf Noorderzon in wolvega. nu voor het tweede jaar een camper gehuurd

• Ervaring met: Camper huren

Zoals gewoonlijk weer prima geregeld

Voor de 4e keer camper gehuurd en weer dik in orde.

Een TOP bedrijf

Vorig jaar een Occasion Camper gekocht bij Noorderzon, Na een paar x ermee op pad te zijn geweest kwamen we wat gebreken tegen en dat is keurig opgelost in de garantie tijd. Deze mensen staan voor hun product! Een dikke duim Fam T Nijdam

• Ervaring met: Camper kopen

Zeer goed meedenkend camper verhuur/verkoop bedrijf

Vanwege de coronacrisis werd de levering van onze nieuwe camper uitgesteld tot na onze geplande vakantie. Na dit aangegeven te hebben kwam Geert al snel met het voorstel om een huurcamper aan ons te lenen. En ook nog een zo goed als nieuwe op onze camper gelijkend model. We hebben daarmee met veel plezier onze vakantie mee gevierd. Ik vind dit een top bedrijf

• Ervaring met: Camper kopen

Wat ze beloven komen ze na.

Dir jaar een Burstner Lyseo gehuurd. Opgehaald bij de eigenaar in Hoorn. Prima bevallen. Mooie camper in top staat. Met alles erop en eraan. Prima hulp en uitleg door de eigenaar. Voor herhaling vatbaar.

Zeker voor herhaling vatbaar

Op korte termijn nog een camper kunnen huren voor initieel een weekje weg. Aangezien wat meer tijd hadden hebben we de website in de gaten gehouden en bleek er een mogelijkheid om de camper die de week ervoor nog vrij bleek eerder te huren zodat we onze reis konden verlengen. De service en het contact met noorderzon was duidelijk en erg persoonlijk. Ook onderweg nog een probleempje gehad wat snel opgepikt werd waarbij we goed geholpen werden. Al met al een heerlijke periode gehad en een fantastische week kunnen reizen richting Zwitserland. Zoals gezegd voor herhaling vatbaar en bij noorderzon een echte aanrader.

Mooi nieuwe camper(ervaring)

Voor de eerste keer een camper gehuurd. Noorderzon Campers heeft prachtige, bijna nieuwe en zeer complete campers met weinig km in de verhuur! Zeer klantvriendelijke benadering. Enige minpuntje is dat de camper bij terugkomst 's morgens voor 9.00 uur en ook weer schoon (van binnen en van buiten!) dient te worden ingeleverd. Dat is niet heel ontspannen als je de dag ervoor pas terugkomt van vakantie. Verder heel tevreden!

Heerlijke week in nieuwe, luxueuze en comfortabele camper ... Top

Evenals voorgaande jaren een week op reis geweest met een bijna nieuwe, ruime, comfortabele camper . Ondanks minder goed weer een heerlijke tijd gehad. Klantvriendelijke instructie bij vertrek en na afloop bij de controle . Aanrader voor kennismaking met campertochtjes

• Ervaring met: Camper huren

Gewldige camper om in eigen land met te rijden

Met een nieuwe camper door Nederland gereden. Luxe aan boord, prachtige routes door ons eigen land.

• Ervaring met: Camper huren

Mooie en nette camper, goede service

Nette afhandeling van het huren van de camper. goed op hoogte gehouden voor de vakantie. omdat de camper niet verhuurd was konden we hem eerder ophalen waardoor de vakantie met een halve dag verlengd werd. bij ophalen van de camper een goede uitleg dmv instructie filmpje wat later ook nog toegezonden werd. Ook het inleveren verliep soepel. Aardige verhuurders!

Lekker flexibel

Goede prijs/kwaliteit; goede bereikbaarheid; vlotte en klantvriendelijke behandeling; uitgebreide informatie ook ten aanzien van Corona en prettig contact met (plaatselijke) eigenaar. Niet alleen Noorderzon is flexibel: ook de camper. We reden tussen de buien door naar de zonnigste plekken in Nederland.

Uitstekend verhuurbedrijf

Prima afhandeling en instructie vooraf. En een mooie grote camper!

• Ervaring met: Camper huren

Vrijheid met alle luxe van een huisje!

Onze allereerste keer in een camper op vakantie. WOW....wat een superfijne ervaring en ontdekking met dit huisje op wielen. Overcompleet met alle luxe, reden we van het ene dorpje naar de andere, het onderweg zijn geeft al zoveel plezier! Het fijne overzicht op de weg wat je hebt, doordat je hoog zit en daardoor veel meer mee krijgt is voor je vakantiegevoel heel FIJN! Wij zijn fan geworden op deze manier van bivakkeren. Fietsen mee is echt een aanrader, kun je de omgeving veel beter verkennen, als je de camper hebt geïnstalleerd. Misschien één minpuntje, wij misten een stopcontact bij de eethoek en bij de slaapplekken achterin, deze zaten nu bij het aanrecht, vonden wij minder handig, ivm dat je daar je spoelbak en gastoestel hebt! Misschien een idee om daar op te letten als u een camper aanschaft! De vakantie is echt voorbij gevlogen, mede door deze fantastische camper met alles erop en eraan! Een fijne ervaring met een goede uitleg, een betrouwbaar bedrijf met vriendelijke mensen. Familie Veensma Wolvega

prima ervaring

prachtige nieuwe camper in ontvangst genomen . duidelijke uitleg via video . Zeer tevreden met alles en voor herhaling vatbaar .

Smalle Weegbree 5

8472 BG Wolvega