heerlijke reis, uitstekend georganiseerde camperverhuur

Wij zijn zeer tevreden met Noorderzon campers: de communicatie vooraf is duidelijk en zorgvuldig, en achteraf ook. En daar tussenin een heerlijke reis in een prima camper.

Fantastisch

Afgelopen zomer samen met mijn vriendin met de camper naar Dobriach (Oostenrijk) gereden en daarna door gereden naar Novigrad (Kroatië). Echt geweldig. Alle tijd en het rijden is super je zit mooi hoog en alles is aanwezig. Al met al een top vakantie gehad!

Grote keuze in mooie jonge campers

Wij hebben voor de eerste keer gehuurd bij Noorderzon. Het assortiment huurcampers is zeer ruim. De campers zijn van particulieren die via Noorderzon verhuren en meestal nog jong en zeer goed onderhouden. De ontvangst is gastvrij, de uitleg van de campers is helder, de huurvoorwaarden en huurprijzen zijn alleszins redelijk en marktconform. Kortom je huurt bij Noorderzon prima campers tegen goede voorwaarden.

super

Wederom een camper gehuurd bij Noorderzon en deze keer terecht gekomen bij Roel Tjassens te Westervoort. Het ophalen en terugbrengen van de camper was heel goed geregeld en wat ook heel fijn was, was dat de verhuurder altijd bereikbaar was voor vragen en goede hulp bood (er dreigde een klein probleempje met de koelkast). Prettige kerels die kundig advies geven en goede service bieden! Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, Wat is het toch fijn om met een camper rustig door het buitenland te snorren, De vakantie begint écht op het moment dat je wegrijdt. Dit in tegenstelling tot 'vroeger' waarbij ik op de linker baan zo hard mogelijk naar het zuiden reed. Tot volgend jaar! Peter Sopar Rosmalen

Fantastische vakantie gehad en we hebben genoten van onze camperreis door Frankrijk

Erg jammer dat tijdens het inleveren van de camper men een issue maakt van een piepklein deukje in de tafel en hiervoor maar liefst € 140,00 in rekening brengt. Terwijl dit, volgens ons, ook al in de tafel zat toen wij de camper ophaalden. Dus goed opletten tijdens het halen van de camper of alles goed gecheckt is.

1 geweldige ervaring, 1 zeer teleurstellende ervaring

In 2018 voor de eerste keer een camper gehuurd bij Noorderzon. Ontzettend positief bevallen, goede service en contact vanaf reservering tot inleveren van de camper. Op basis van deze goede ervaring in 2019 weer een camper geboekt bij Noorderzon. Tijdens de vakantie brak er bij regulier en normaal gebruik een draadje in/van de hordeur. Tijdens de vakantie contact opgenomen om dit mee te delen. Werd al bijzonder onvriendelijk te woord gestaan door een van de eigenaren. Bij terugkomst werd de camper, nota bene door de eigenaar van Noorderzon, goed bevonden en met geen woord gesproken over financiële consequenties. Een paar dagen later volgde de eindafrekening en werd er een kleine € 300 ingehouden omdat er een volledige nieuwe hordeur geplaatst moest worden, rekening volledig voor mij. Hierover contact gezocht met Noorderzon en aangegeven dat er wmb verschil is tussen schade en slijtage bij normaal gebruik. Men vond het heel normaal om dit volledig in rekening te brengen waarbij ik door een van de medewerkerkers overigens zeer correct en professioneel te woord werd gestaan. De eigenaar(die zelf niet het lef had om mij te woord te staan maar dat overliet aan een van zijn medewerkers)kan veel leren van deze medewerker. Als alles goed verloopt: een geweldig bedrijf! Bij tegenslag: zeer slechte communicatie en eenzijdige manier van handelen. teleurstellend en voor ons de laatste keer geweest dat we zaken hebben gedaan met dit bedrijf.

Betrouwbaar en correct bedrijf, goede communicatie, mooie en jonge campers in de verhuur.

Helemaal TOP!

Wij maakten een mooie reis door Noorwegen/Zweden met een goede en nette camper. Boeken, afhalen en nazorg allemaal helemaal goed!

Vriendelijke en vlotte afhandeling van diverse zaken

Onze eerste vakantie met een camper. Gek, beetje spannend, maar heel veel zin in. Daardoor ook veel vragen. Via mail of telefoon werd alles keurig afgehandeld. Voorafgaand een gezellige rondleiding door de camper gehad met uitleg van alle knopjes etc. Prima voor elkaar daar!

Keurig net bedrijf!

- vriendelijke mensen - duidelijke voorwaarden - prima onderhouden campers

Was niks op aan te merken, gewoon top

De eerste indruk is vaak de juiste Netjes in en om het bedrijf Wordt tijd voor je genomen Wordt goed uit gelegd hoe het werkt Afspraak is afspraak.

Supervakantie gehad met geweldige camper

Wij mochten de camper zelfs al vanaf 12.00 uur ophalen. De camper zag er top uit zodat we direct konden vertrekken. Tijdens onze reis hebben we geen problemen ondervonden en hebben volop kunnen geniet van onze vakantie. Ook het inleveren van de camper verliep erg prettig. Zeker voor herhaling vatbaar!

Warmbad bij jullie

Vakkundig, netjes ,rustig ,keurig en meedenken Hier is de camper in goede handen En de klant ook!

Een onvergetelijke vakantie!

Wat hebben wij een mooie reis gemaakt met ons gezin de afgelopen 2 weken!. Met z'n zessen de camper opgehaald in Baarn, mooie camper en niks ontbrak. We hebben gereisd door Duitsland, Frankrijk en via Luxemburg weer terug naar huis. Mooie plekken gezien, lekker geslapen in de camper en leuke mensen ontmoet. Het 'kamperen' is ons heel goed bevallen! Fam. Pen

Erg prettig van het eerste tot het laatste contact!

Gemakkelijk, snel en super vriendelijk!

Alles was wat mij betreft perfect van af het moment van de booking tot het eind van de vakantie,alles op.tijd geregeld en zeker het contact met de eigenaar van de camper,En vandaar ook deze 10! Ik zal ook zeker bij een volgende reis weer boeken bij Noorderzon campers.

Een fijne ervaring bij Noorderzon

Wegens een vrij late camper boeking kwamen wij uit bij Noorderzon. Zij hadden nog een camper beschikbaar in de periode die wij hadden om valantie te vieren. Wij boekten een 6 persoon sunlight a72 alkoof camper van nog geen jaar oud! Enige minpunt van de late boeking is dat wij helemaal naar Moerdijk moesten reizen vanuit Den Helder, maar dat namen wij voor lief. We waren allang blij dat wij een camper hadden. Na het mailen van een kopie rijbewijs en paspoort hebben wij om de reservering te bevestigen 1 weekhuur vooruit betaald. Voor ons was dat een aanzienlijk bedrag, een bevestiging dat de overstorting in goede orde was ontvangen was dan ook prettig geweest. Deze kwam niet, maar bij navraag kregen wij wel gelijk de bevestiging. Verder contact ging via de mail. Wij kregen ruim op tijd te horen waar exact wij de beschikbare camper precies op konden halen. Deze camper was van Dutch Bull campers in Moerdijk. Wij hadden gevraagd om op de ophaaldag zo vroeg mogelijk de camper op te kunnen halen (normaal 1600 op de vrijdag) na contact met Dutch Bull in de week voor vertrek konden wij de camper al om 1030 ophalen! Erg fijne vakantie gehad met een zo goed als nieuwe camper. Goed contact met zowel Noorderzon als Dutch Bull. Wik raden beide bedrijven aan!

Topvakantie dankzij Noorderzon

Een eerste keer weg met een camper is best spannend. Dankzij Noorderzon is alles perfect verlopen. Goede keuze geweest om met hen in zee te gaan voor het huren van een camper. Vlotte en goede service.

Betrouwbare camperverhuurder met veel keus. Aanrader!

We hebben inmiddels twee keer een camper gehuurd bij Noorderzon Campers. Dit naar volle tevredenheid. Alles wordt snel en correct afgehandeld en men heeft een grote collectie verschillende campers in de verhuur. Voor degene die op zoek is naar een deskundig en betrouwbare camperverhuurder is dit een aanrader.

Snel, zorgvuldig, betrouwbaar

Communicatie met Noorderzon verloopt snel en soepel. Alles helder, goed geregeld. Top. Ook het bedrijf waar wij de camper opgehaald hebben (Moerdijk) was top! Vergeten fietsenrek werd dezelfde avond keurig thuis afgegeven.

goede ervaring mee, snelle service

Belde vrijdagmiddag om zaterdag een camper te huren. Gingen meteen aan de slag. Kreeg snel een mail met beschikbare campers. Onze keuze konden we de volgende dag ophalen in Well. Daar prima ontvangen, duidelijke uitleg. Hele mooie camper meegekregen. Bij het terugbrengen idem dito goede ontvangst, samen om de camper voor eventuele schade. Kortom: een aanrader!

Ze maken een onvergetelijke vakantie mogelijk, voor een aanvaardbare prijs.

Goede voorlichting, mooie nieuwe camper, duidelijke uitleg en ook nog telefonisch advies gehad tijdens de reis. Spiegelschade gehad waar niet moeilijk over werd gedaan, de kosten werden direct aangegeven en met de borg verrekend. Prima bedrijf, vriendelijke mensen, kortom aan te bevelen.

Fantastisch

Camper opgehaald in Moerdijk. Goede service, prima uitleg. Toen de camper een week van te voren niet verhuurd was hebben we de camper 4 dgn eerder kunnen huren. Financiën en huurovereenkomst via Noorderzon. Ook dit was perfect

Goed camperbedrijf

Mooie camper gehuurd Duidelijke gebruiksuitleg en voorwaarden Prima service .

Smalle Weegbree 5

8472 BG Wolvega