Goede communicatie en altijd bereikbaar

De camper, een Carado T448 was groot, luxe en schoon. Wel jammer dat deze camper alleen op vrijdag gehaald en gebracht kan worden en niet op zaterdag. Wij wonen 80 km van de ophaalplaats in Westervoort en hebben veel last van files gehad, waardoor we pas weer laat terug thuis waren en weinig tijd over was om de camper in te ruimen. Op zaterdag zouden we hier geen last van hebben. Verder waren we erg tevreden over de communicatie met Noorderzon, die is uitstekend, dit was ook wel nodig, omdat er een lampje ging branden van de motor op de 1e dag van onze vakantie en wij bij een garage zijn geweest om dit op te lossen. we hebben hier uitgebreid met Noorderzon over kunnen overleggen. Wel waren we door dit voorval pas om half 3 op onze 1e camping, dat was jammer. Verder dus tevreden over de camper en Noorderzon.

• Ervaring met: Camper huren

Prima camper met uitstekende service

De camper die we hadden gereserveerd was eerder beschikbaar dan verwacht. Kregen een heldere uitleg en een vlekje op het raam werd ter plekke verwijderd. Van binnen was alles schoon en de buitenkant was smetteloos wit. Hebben ruim 6500km probleemloos gereden in bergen en dalen. Het inleveren ging snel en professioneel. We gaan volgend jaar weer met een camper van Noorderzon.

• Ervaring met: Camper huren

Vlot en accuraat in de communicatie. Voor vertrek via de mail nog tips en een checklist gekregen, om goed voorbereid de vakantie in te gaan. De camper was helemaal volgens verwachting! Erg professioneel en vriendelijk! Ga zo door!

Zonder meer top

Perfecte voorbereiding en uitleg ruime vrije kilometers gewoon buiten gewoon goed geregeld zonder gezeur zoals sommige andere aanbieders

• Ervaring met: Camper kopen

Noorderzon campers denkt goed mee en is flexibel en je hebt altijd een jonge camper mee.

We hebben goede ervaringen met deze organisatie. We hebben nu tweemaal onze vakanties op deze manier gedaan. Dat is ons goed bevallen.

prima huurervaring

Dit bedrijf en de particuliere verhuurders blinkt uit in goede communicatie. Zowel voor tijdens en na de reis. Prima verzorgd materiaal en administratieve onderdelen. Een aanrader voor zorgeloos camperplezier. Kees en Irene Boonstra

geweldige camper!!!

Wij hadden dit x een corado T449 wat een geweldige camper! hebben nu 2 x gehuurd en alleen maar super tevreden over de service tot volgend jaar!

Prettige ervaring!

Een heel fijn bedrijf om een camper te huren. Het personeel is vriendelijk en attent en er heerst een prettige sfeer. Je krijgt de camper mee die je hebt gereserveerd, dat is niet overal zo. Je kunt vooraf boeken met vroegboekkorting en de aanbetaling van 10% is reëel. Kortom, wij komen zeker terug bij dit bedrijf.

• Ervaring met: Camper huren

Fijne 14 daagse vakantie in een buscamper.

Wij wilden graag ook eens een kleinere camper proberen ( nadat we al vaker een halfintegraal hadden gehuurd ) We zijn nu met een Bürstner campeo 600 weggeweest en dat is prima bevallen. Compact maar met een grote slaapruimte die je vaak in grotere campers niet vindt. De camper reed geweldig en vooral de 9 traps automaat maakte het rijden erg comfortabel. Dikke aanrader! Het huren via Noorderzon ging ook weer vlekkeloos!

• Ervaring met: Camper huren

geweldigde verhuurders niets was teveel goed ontvangen en uitgelegd

zie hierboven camper was schoon en goede uitleg en mocht altijd bellen als er iets niet duidelijk was.

Goed verhuurbedrijf

Mooie, bijna nieuwe camper. Meegeleverde spullen in prima staat. Duidelijke voorbereiding en afhandeling. Heel fijn dat ik de camper eerder op de dag op kon halen omdat hij ervoor niet was verhuurd. Goede prijs-kwaliteit verhouding in vergelijking met andere verhuurbedrijven.

• Ervaring met: Camper huren

Testen en proberen van een camper.

Op en top service

Regelmatig op verschillende adressen campers gehuurd. Noorderzon met hun administratieve organisatie en Roel Tjassens al verhuurder hebben hun zaken prima voor elkaar. Ze werken zeer klantgericht en zijn bijzonder professioneel. Kwalitatief hoogwaardige camper(s) met geen enkel gebrek. Concurrerende prijzen.

• Ervaring met: Camper huren

Top bedrijf , hebben al voor het 4e jaar een camper hier gehuurd naar alle tevredenheid

Huren hier graag een camper , Zijn zeer tevreden .

Het was fantastisch!

Het reserveren van de camper via internet ging gemakkelijk en vlot. We hebben voldoende informatie ontvangen over de camper en ook een duidelijk instructiefilmpje. De camper zelf was zoals beloofd op de website. Mooi, ruim en schoon. Met alles erop en eraan. Bij het ophalen en terugbrengen werden we, onder het genot van een kopje koffie, vriendelijk te woord gestaan. We hebben twee heerlijke weken gehad en voor een volgende campervakantie zullen we zeker weer voor Noorderzon Campers kiezen.

• Ervaring met: Camper huren

Prima camper voor mooie prijs

Twee weken veel plezier gehad met zijn vieren en hond in de camper. De camper bood genoeg ruimte en comfort. We hebben een leuke vakantie gehad.

• Ervaring met: Camper huren

Enorm vriendelijke en behulpzame service tegen vriendelijke prijs

In 2020 een camper gereserveerd bij Noorderzon voor onze geplande roadtrip naar Normandië. Helaas door Corona twee keer moeten uitstellen. Uiteindelijk was het dit jaar zo ver en konden wij gaan. Contact vooraf via telefoon en e-mail was enorm vriendelijk en behulpzaam. Ook tijdens het ophalen en terugbrengen van de camper dezelfde ervaring. Wij huurden een 4 persoons Dethleffs Trend semi-integraal camper. De huurcamper was zeer nieuw, schoon en luxe. Goede bedden zowel achterin als het hefbed en van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker terug bij Noorderzon voor een nieuwe roadtrip !

Betrouwbaar en prettig bedrijf

Wij hebben ruim 3 weken een camper gehuurd bij Noorderzon Campers. Bij het ophalen van de camper een duidelijke uitleg gehad van alle belangrijke zaken. De camper stond brandschoon en netjes voor ons klaar. Wij zijn op reis geweest met een camper die 100% aan onze verwachtingen heeft voldaan.

• Ervaring met: Camper huren

prima geregeld en gegaan allemaal

Was wel verrast dat ik ook via Dutch Bull Campers had kunnen huren.

Mooie kampeerervaring!

Voor niet-kampeerders een mooie ervaring.

Goed geregeld

Alle vragen, van tevoren netjes beantwoord. Campers ( 2 x) stonden klaar. Duidelijke uitleg ter plaatse. Dus top.

• Ervaring met: Camper huren

Goede uitleg over fijne camper, hoewel je nooit alles kan vertellen.

De administratie bij het huren van een camper verloopt vlot bij Noorderzon. Duidelijk en compleet. De uitleg bij het ophalen is ook goed. Bij het bearlock systeem op het stuurslot heb ik wrs niet goed opgelet, maar daar leer je ook weer van. Bij het terug brengen van de camper en er zijn wat aandachtspunten dan zou ik die graag willen zien. Puur om te leren. Sorry voor de voorruit. Wat daar mis is gegaan weet ik niet. Te veel vegen. Dit was de tweede keer bij Noorderzon, volgend jaar de derde keer. Bedankt voor alles en de mooie en fijne camper.......

Geweldig klantgericht

Door alle toestanden in de wereld is het heel lastig voor de leverancier om de leveringsdatum na te komen en/of te plannen. Om te voorkomen dat m’n geplande vakantie in duigen valt, zorgt Noorderzon Campers dat er, indien nodig, tzt een vervangende buscamper voor me staat. Alle lof voor deze mensen!

• Ervaring met: Camper kopen

Wij zijn heel vriendelijk en deskundig geholpen.

We waren op zoek naar een andere camper. Bij Noorderzon was er, ondanks de krapte op de markt, volop keus. Bij het uitzoeken van accessoires voor de andere camper kregen we deskundig advies. De gemaakte afspraken werden stip nageleefd. Alom hulde ! Toen de ingeruilde camper een klein defect bleek te hebben en de kosten hiervan (achteraf) mee vielen, werd hier niet moeilijk over gedaan.

Uitstekend en plezierig

Er wordt met je meegedacht Erg klantgericht Vriendelijkheid is standaard