Mijn man vertelde dat hij een goed gesprek aan de telefoon gehad had. Dit ging over een nieuw energiecontract. Jullie legde uit, hoe moeilijk dit nu is om te regelen.
Betrouwbaar, komen de afspraken na, geven correcte informatie, nemen je werk uit handen. Wat het mij dan kost, dat betaal ik graag.
Wij zijn door Mark zeer goed voorgelicht omtrent diverse aangelegenheden waarop men kan besparen.
Zeer prettige ervaring mee. Telefonisch contact gehad met Mark. Hij heeft mij geholpen aan een mooie besparen. Bedankt!
Fijn dat er telefonisch contact mogelijk is.
Bedrijf wat goed voor zijn klanten waakt
attent
Fijn om met Prettig Besparen in zee te gaan
Goede uitleg, altijd bereid om voorstel toe te lichten
jaarlijks voordeel
Sinds enkele jaren hebben we BN de Stem via Prettig besparen. Ook voor energie kun je daar terecht. Prima dienstverlening.
Zeer goed.
Vorige week 2 keer contact gehad en de nodige tips gekregen!
Vlot zakelijk to the point, begrijpen direct de situatie, en de inzet is om de klant extra voordelen te bieden.
Het gesprek was direct, duidelijk en goed te begrijpen
Door de tussenkomst van Prettig Besparen ben ik in staat op mijn kosten te besparen.
De enige ervaring is het telefonisch contact
Prettig besparen altijd zinvol,dat jullie ons daarin meehelpen waardeer ik zeer.Ik ben vergeten het weekend abbonement van het NRC te vermelden tijdens ons telefoongesprek van afgelopen dinsdag,deze nog graag even toevoegen.
Ik werd keurig benaderd om het gerezen problemen zeer vakkundig op te lossen . En er werd direct naar de toekomst gekeken .
Ervaring met korting op abonnement krant was prettig. Verder wacht ik de kortingen af.
Adequaat en betrokken!!
Goede informatie
mijn ervaring tot op heden is uitstekend
Advies constructief en niet opdringend
Luijbenstraat 21
5211BS 's-hertogenbosch
Prettig Besparen is er voor iedereen met vaste abonnementen. Wij vinden het niet correct dat nieuwe klanten flinke kortingen krijgen, terwijl vaste klanten meer betalen. Daarom bemiddelen wij namens vaste klanten en zorgen wij ervoor dat deze korting krijgen.