Hopelijk nog lange tijd
So far so good, ga zo door.
Ga zo door
Prettig Besparen blijkt echt prettig besparen te betekenen zonder al teveel moeite
Jaarlijks contact wordt op prijs gesteld.
Geen commentaar!
Prettig sparen is een ding.Korting is al tijd mooi mee genomen.
Ik had dit al ingevuld
Duidelijke informatie, vriendelijk en behulpzaam.
Doen waar ik om gevraagd heb
goed en duidelijk geholpen.
Duidelijke communicatie met uw collega Timo
Ik ben heel tevreden over Prettig Besparen en intussen heb ik dankzij hen al heel wat bespaard. In het begin-zij stonden bij Albert Heijn in Vught- dacht ik wel: zijn zij betrouwbaar,ben ik niet naïef om te geloven wat ze beloven. Inmiddels zijn we al een paar jaartjes verder en ik kan alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben. Je kunt hen gewoon telefonisch benaderen en dan nemen ze alle tijd. Ik zou zeggen: Ga zo door! Met vriendelijke groet, Gerda Breij- Langen, Vught.
Prettig besparen regelt onze kortingen en pikt ook haar graantje mee.
goed geholpen!!
Geen extra gegevens
Afgelopen jaren maken wij gebruik van deze dienst. Heeft ons al aardig wat opgeleverd.
Telefonisch informatief gesprek, zonder opdringerig te zijn. zéér waardevolle adviezen.
Ik werd gebeld met de vraag of alles nog in orde was met de korting door het Brabants Dagblad. Toen is mij ook aangeboden om te kijken naar ziggo en heb daar toestemming voor gegeven. Werd heel correct behandeld.
Krijg goede uitleg van de aanbiedingen
Proactief, niet dwingend, vlot en slim!
Prettig, direkt en snelle afhandeling.
Het was een goed en duidelijk gesprek,en ik was het duidelijk eens , dat het niet kan, dat nieuwe klanten meer korting krijgen terwijl vaste klanten meer betalen
Luijbenstraat 21
5211BS 's-hertogenbosch
Prettig Besparen is er voor iedereen met vaste abonnementen. Wij vinden het niet correct dat nieuwe klanten flinke kortingen krijgen, terwijl vaste klanten meer betalen. Daarom bemiddelen wij namens vaste klanten en zorgen wij ervoor dat deze korting krijgen.