Prima nog even afwachten of de kortingen echt tot stand komen
zie boven
Beleefd, praat rustig zodat je ook beseft wat er gezegd wordt, heeft kennis van zaken en is vriendelijk!
Duidelijke uitleg over producten en diensten
Prettig Besparen houd mij op de hoogte van mogelijkheden om te besparen, wel zo prettig. Ik ben daar niet dagelijks mee bezig. Zij wel! Bespaart mij 40 euro per maand op de gas en elektra rekening.
Uitleg was helder en begrijpelijk
was een prettig en goed gesprek
Goede en succesvolle acties op abonnementen
N.a.v. verlenging van mijn abonnement bij KPN had ik per telefoon contact met de klantenservice. Daar kregen we het over het energiecontract, waarbij PrettigBesparen jaarlijks het goedkoopste contract kan verzorgen, incl. welkomstpremie. Ik had al het idee dat jaarlijks overstappen voordelig is, maar zag op tegen de jaarlijkse vergelijking van de aanbieders. Daarom top dat PrettigBesparen dat nu voor me gaat doen. Klantenservice gaf goede voorlichting!
heel goed geadvizeerd
bedankt voor de kortingen!
juiste informatie verstrekt en ook duidelijk aangetoond prima gedaan!
Heb zelf moeten reageren Bij een energiemaatschappij wat niet afgesproken was.
Werd gebeld dat er nu ook andere diensten met korting zijn te verkrijgen, buiten de dagbladen
We reageren nu pas omdat we, zoals ook aan de telefoon vermeld, op vakantie waren. Van Pure Energie hebben we inmiddels de reactie ontvangen van Ziggo hebben we nog niets gehoord dus die kunnen we pas beoordelen als er een reactie is.
Goede dienstverlening
Prima geen aanmerkingen
mijn ervaringen zijn goed. Met de bereikbaarheid heb ik geen ervaring.
Timo heeft goede voorstellen gedaan en ik ga er blind vanuit dat het met de 3 die hij deed helemaal goed komt. Ga zo door en ik blijf tevreden.
Met weinig moeite fikse kortingen op abonnementen voor een schappelijke commissie.
waaop kun je allemaal korting krijgen ?ben n.l. ook abbonee van De Stem.
Uitstekend geholpen en duidelijke uitleg. Ik ben al klant, korting op de krant,internet en tv provider, en ben daar erg tevreden over.
Fijn dat ze vragen hoe eea bevalt.
Directe en eerlijke voorlichting over overstap naar andere energieleverancier.
Ik heb weer een produkt toegevoegd en hoe dat in elkaar zit is mij prima uitgelegd door Timo.
Luijbenstraat 21
5211BS 's-hertogenbosch
Prettig Besparen is er voor iedereen met vaste abonnementen. Wij vinden het niet correct dat nieuwe klanten flinke kortingen krijgen, terwijl vaste klanten meer betalen. Daarom bemiddelen wij namens vaste klanten en zorgen wij ervoor dat deze korting krijgen.