Goede service, duidelijke uitleg!
Voor het overstappen naar een nieuwe energie leverancier werd goed.meegedacht
Goed bereikbaar, elke maand verslag. Zeer tevreden dus
Ik vind het prima dat Timo alles netjes en op tijd regelt, met name voor het AD en de energiemaatschappij
Objectieve en eerlijke adviezen waarmee ik door de jaren heen al veel geld heb bespaard.
Fijne ervaring in beide telefoon gesprekken. Wat betreft de energieleverancier goed advies gekregen en snelle afhandeling.
Zie hierboven.
Tot op heden alles goed alleen misschien contact opnemen met mensen of alles nog hetzelfde is gebleven, ik heb nu 2 boxen van KPN terwijl ik er maar 1 nodig heb. Wij wisten ook niet dat wij dit keer dit nieuw zouden krijgen anders hadden we het wel aangegeven. We gaan nu proberen om 1 box te retourneren
Het contact is prettig. Men laat aan mij de beslissing wat ik wel en niet wil.
Deskundige en vriendelijke service die ook nog eens tot voordeel leidt.
Wij zijn tevreden met de samenwerking
x
al lange tijd in alle opzichten goede service en communicatie
Heel fijn om zopersoonlijk en uitgebreid geholpen te worden. En dat nog wel op zaterdag!
N.v.T.
Er werd ruim de tijd genomen om op mijn detailvragen antwoord resp. toelichting te geven. Het overstapadvies heb ik gevolgd onder het voornemen het advies resp. financiële resultaat op betrouwbaarheid kritisch te blijven volgen.
Je hebt meteen contact en wordt dan prima geholpen
Deskundig en duidelijke uitleg over nieuw energie contract.
Al een aantal jaren een vaste 'klant'. Heel veel abonnementen heb ik niet maar vrijwel altijd wordt er een korting bedongen.
Het is weer keurig geregeld, goede en adequate informatie, snelle afhandeling, via de mail. Zeer tevreden klant!
Prettig gesprek
Mooi maar net niet volledig advies nieuwe leverancier energie en vast jaarcontract
Zo worden we er beide beter van.
Zeer goed geholpen
Luijbenstraat 21
5211BS 's-hertogenbosch
Prettig Besparen is er voor iedereen met vaste abonnementen. Wij vinden het niet correct dat nieuwe klanten flinke kortingen krijgen, terwijl vaste klanten meer betalen. Daarom bemiddelen wij namens vaste klanten en zorgen wij ervoor dat deze korting krijgen.