Snel en flexibel

Geen stof in de woning. Fijne vaklieden. Goede communicatie

Goede service , nette afwerking

Vriendelijk, behulpzaam en gezellig personeel. Goeie service en nette afwerking.

Keurig bedrijf.

Gemaakte afspraken worden nagekomen en er wordt met de klant goed en duidelijk overlegt. Martijn: bedankt.

Goed ,professioneel en vriendelijk

Ze waren er om 07.00 uur, ff een bakkie doen en toen aan de slag. Om ongeveer 11.30uur was de klus geklaard. Top en netjes werk.

Goed werk geleverd!

Zijn zeer tevreden over hoe alles gegaan is en geregeld is! Top!

Denken mee, werken snel en netjes, komen afspraken na.

Denken mee, werken snel en netjes, komen afspraken na.

Grote klasse!

Heel tevreden over de verrichte werkzaamheden. Allemaal zeer deskundige mensen die keurig de afspraken nakomen.

Echte toppers!!

Zeer klantvriendelijk vakkundig en netjes werk geleverd. In 1 woord TOP!

Goed advies en netjes gelegd.

Dit bedrijf is een aanrader. De opties voor vloerverwarming zijn ons op voorhand goed uitgelegd. Het leggen (80m2) Was in een halve dag klaar en het resultaat zag er netjes uit.

Meer dan top

Duidelijk in afspraken en komt deze dan stipt na Er word netjes gewerkt en alles is mogelijk

Prettig en klantgericht contact

De Anhydrietvloer in ons huis liet tijdens de freeswerkzaamheden onverwacht geheel los. Comfortfloors heeft er voor gezorgd dat er op zeer korte termijn een nieuwe vloer werd gestort en heeft de aanleg van de vloerverwarming, ondanks de drukte ook kort daarna uitgevoerd. Wij hebben het contact met dit bedrijf als zeer professioneel en fijn op menselijk vlak ervaren. We bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan, ook gezien de goede prijs/kwaliteit verhouding.

Heel tevreden

ComfortFloors heeft binnen een paar uur de vloerverwarming aangelegd bij ons. De communicatie was prettig en we zijn tevreden! (Gezien de temperaturen nu hebben we nog geen ervaring met de vloerverwarming zelf, maar het systeem is heel netjes aangelegd en geïnstalleerd).

Deskundig, netjes en volgens afspraak.

De mannen waren keurig op tijd. Het werk is netjes uitgevoerd. Wij zijn tevreden over de uitgevoerde opdracht. Zeker aan te raden gezien de prijs kwaliteit verhouding.

Super netjes werk afgeleverd

Echt een top bedrijf! Denken met je mee voor het beste resultaat! Komen afspraken na en laten het netjes achter! Top

Vloerverwarming in hele woning frezen

Goed bedrijf wat meedenkt en goeie kwaliteit levert. Zeer tevreden!

Vloerverwarming in bestaande (be)woning

Netjes in een halve dag onze benedenverdieping voorzien van vloerverwarming. Keurige jongens die erg netjes werken. Duidelijke instructie na installatie zowel in woord als op een bedrukt papier. Zichtbare installatie is netjes aangelegd! Vakwerk!

Heb jullie heel erg goed ervaren

konden snel vloer frezen niet lang hoeven wachten.

Top ervaring

Goede ervaring

Snel en deskundig

Wat een toppers. Snel en vakkundig aangelegd met een duidelijke uitleg. Zelfs een paar m2 extra was geen probleem. Aanrader

Vakbekwame heren

Top Bedrijf

Zeer Professioneel en betrouwbaar bedrijf welke voor ons qua prijs en kwaliteit het verschil maakte. Ook de verdeler is van hoge kwaliteit. Het leidingwerk (verwarmingsbuizen) is zeer strak en kundig aangelegd in onze bedrijfshal welke momenteel gebouwd wordt. Het beton storten kan beginnen. Ook een 10 voor het nakomen van de vooraf gemaakte afspraken. Bedankt voor de geleverde kwaliteit. Groet, Autoglas Vriend. Vestiging Emmeloord

Tevreden met het resultaat

Hele aardige mannen. Tevreden, goed werkt geleverd. Gezellige, goed werkend team.

Aandacht voor de klant! Komt afspraken na! Levert vakwerk!

Goed advies vooraf. Meedenken in oplossingen als er onverwacht omstandigheden wijzigen. Vakwerk!

snel schoon en prima vaklui

hele huis in een dag,gefreesd en alles aangelegd,prima gedaan en ook nog lekker koffie

Prima advies vooraf en de vloerverwarming keurig aangelegd

Advies vooraf was super en heel duidelijk. Vakmensen die weten wat ze doen. Klantvriendelijk en prima service, zowel op kantoor als op de werkvloer.

Buitenvaart 2108A

7905 SX Hoogeveen

0528 201185

Over Comfortfloors

ComfortFloors is dé toonaangevende specialist in vloerverwarming voor het Noorden en Oosten van Nederland. Met een sterke aanwezigheid van Groningen tot aan Enschede, staan de deskundige installateurs van ComfortFloors klaar om uw woning of bedrijf te voorzien van de meest geavanceerde en efficiënte vloerverwarmingssystemen. Onze onderscheidende kracht ligt in onze exclusieve samenwerking met Robot, een betrouwbare partner die garant staat voor de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Hierdoor kunnen wij onze klanten de zekerheid bieden dat ze investeren in duurzame en kostenefficiënte vloerverwarmingssystemen die jarenlang comfort en warmte zullen bieden. ComfortFloors is gevestigd in Hoogeveen & Veendam.