Top bedrijf ! Service / Kwaliteit / Prijs Zeer aan te raden !
goed gedaan . nu nog ff afwachten of we het in de winter ook warm genoeg krijgen..
Een echte vakman die netjes schoon en prima werk levert. Meerdere complimentjes gekregen dat het zo mooi en goed was gebeurd. Een echte aanrader voor vloerverwarming.
Goede service! Een topbedrijf 👍
Is een leuke vlotte prater, maar komt absoluut zijn beloftes na en is een vakman! Heeft zelfs meer groepen geleverd om zo een betere verwarming te garanderen zonder bijbetaling. Aanrader!
Ook bij een probleem (buiten comfortfloors om) snel terplekke en snel geholpen. Heel fijn
We hebben de opdracht voor ca 1300 m2 vloerverwarming aanbrengen in ons nieuwe kantoorpand gegund aan Comfortfloors en hebben daarvan geen minuut spijt gehad. Een goed eindproduct is het resultaat. Zeer tevreden.
Super werk geleverd op korte termijn. Daarom konden we snel verder met de vloer
Prettige samenwerking ondervonden, al bij meerdere mensen aanbevolen
Iemand die meedenkt.vlotte hardwerkende man.Toppie dikke vette 10.
Op zeer korte termijn vloerverwarming aangelegd. Goed advies gegevens over de dekvloer. Door comfort Floors hebben we het goed opgelost
Super mooi geworden. Bedankt Edwin
Comfortfloors heeft voor ons vloerverwarming geinstalleerd in een deel bestaande bouw en een deel nieuwbouw. Er is top werk afgeleverd. Edwin weet wat hij doet, werkt netjes, met goed materiaal en het nieuwste gereedschap, komt stipt op het afgesproken tijdstip en geeft advies waar je echt wat aan hebt. Aanrader!
Vakman die afspraken nakomt. Topservice.
Edwin is een hele vlotte kerel en weet zeker wat hij doet en is zeer snel en heb wat verschillende prijs opgaven gedaan en hij was de goedkoopste en werk ook nog met kwaliteit spullen Echt een aanrader Gr Albert
Snel en goed werk afgeleverd En de koffie toe
Snel gehandeld, werkt prachtig. Heel tevreden.👍🏼
Goede ervaring, prima werk geleverd binnen de afgesproken termijn. Kon me ook een bedrijf aanbevelen voor de cementdekvloer.
Vanaf het moment dat we op de website van www.comfortloors.nl kwamen, tot het installeren van de vloerverwarming wisten we goed wat we konden verwachten. De website is zeer informatief en overzichtelijk. Het contact met ComfortFloors was zowel telefonisch en per e-mail super voor elkaar. Over het leveren van de vloerverwarming zijn wij ook zeer tevreden! Duidelijke uitleg over de werking van het systeem. Super service, nogmaals bedankt!
Buitenvaart 2108A
7905 SX Hoogeveen
ComfortFloors is dé toonaangevende specialist in vloerverwarming voor het Noorden en Oosten van Nederland. Met een sterke aanwezigheid van Groningen tot aan Enschede, staan de deskundige installateurs van ComfortFloors klaar om uw woning of bedrijf te voorzien van de meest geavanceerde en efficiënte vloerverwarmingssystemen. Onze onderscheidende kracht ligt in onze exclusieve samenwerking met Robot, een betrouwbare partner die garant staat voor de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Hierdoor kunnen wij onze klanten de zekerheid bieden dat ze investeren in duurzame en kostenefficiënte vloerverwarmingssystemen die jarenlang comfort en warmte zullen bieden. ComfortFloors is gevestigd in Hoogeveen & Veendam.