Prima product!! Werkt makkelijk en goed. De voegen weer als nieuw
Prima product, snelle levering. Na een halfjaar weer een keertje, maar zo hou je altijd een mooie witte voeg. Daarom gelijk twee bestellen, dan kan je altijd op tijd bijwerken.
goed product
De stiften werken zeer goed. Ik moet er nog bij bestellen.
Goede ervaring,echt heel makkelijk in gebruik,ik was zo enthousiast dat ik er niet alleen mijn toilet ,maar ook mijn badkamer en nu mijn keuken ermee wil doen.
Heel tevreden dekt van de eerste keer badkamer krijgt een hele nieuwe look makkelijk aan te brengen echt een aanrader Ideaal om de voegenverf aant te brengen
Verf makkelijk te verwerken . Dekt heel goed . Badkamer en keuken en toilet zijn hiermee enorm opgeknapt. Echt een aanrader .
Doet wat het moet doen. Werkt zeer vlot en zuiver. Ben er heel tevreden van Goeie punten, zijn wel nodig na 50meter. Vult goed de voeg op.
was makkelijk te verwerken en diep zwarte kleur. Bij aanbrengen moet je regelmatig de pen schudden om de vloeistof te laten stromen, heb ik niet in de bijsluiter gelezen. Heb het op de voegen van de douchewand aangebracht. Een maand na aanbrengen, geen schimmel meer gezien, ondanks de vochtige periode van het jaar.
Ik gebruik het al jaren en doet wat het moet doen Deze stiften werken prima, ga zo door! Voor de eerste keer gebruikt en kan het pas na een paar maanden beoordelen of het goed blijft zitten.
Top product om de weggesleten voegen weer netjes op te vullen.
Prima product. De lichtgrijs valt erg licht uit, maar werkt naar tevredenheid.
De voegenstift werkt goed, ik had een donkere voeg en na twee keer bewerken is het eindresultaat helemaal goed.
Erg handig in gebruik, na twee lagen zijn de voegen netjes fris wit! Snel en makkelijk!
Goed product. Heel tevreden over
Effectief, En efficiënt aanrader !
Stift ontvangen, maar kleur klopt bij ons niet helemaal. Maar dat is geen fout van Voegenstift. Advies gevraagd voor juiste kleurstelling. Netjes informatie via de chat snel gekregen. Daarmee goede ondersteuning. Levertijd zou iets sneller kunnen, is tenslotte per post te versturen. Maar staat wel op de site dat het iets langer kan duren . Kortom toch tevreden met hun ondersteuning en levering.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Prima product
Eindelijk is mijn badkamer weer netjes en waterdicht. Ziet er als nieuw uit met die mooie witte voegen.
Dank jullie wel.....we zijn er heel blij mee Echt een super stift, Mooie oplossing om voor op je voegen te stiften.
Ben er erg tevreden over en het toilet voegen zien er weer mooi uit toppie
Werkt super ! Eenvoudig zelf te doen,snel resultaat.
Het product beantwoorde aan mijn verwachting. Het aanbrengen is eenvoudig en het resultaat goed.
Mooi en makkelijk
De beste voegenstift die ik ooit heb gebruikt. Super kwaliteit. Niet goedkoop maar dat zie je dan ook meteen terug in de kwaliteit en houdbaarheid.