Voegen in douche zien er weer fris uit na gebruik van de voegenstift. Tevreden over dit product!
Werkt gewoon prima Prima als je je badkamer in 1 keer wilt aanpakken
Moeilijk om verf uit stift te laten komen, stift punt gaat snel stuk waardoor er zeker geen verf meer uitkomt. M.a.w. geld niet waard.
Beste Pascale, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Elke Voegenstift is zeker geschikt voor maximaal 40 tot 60 meter aan voeglengte bij een voegbreedte van 5mm. Problemen met verf uit de stift halen worden 99% van de tijd veroorzaakt door de stiftpunt. Als deze beschadigd raakt kan deze een mechanisme in de stift niet meer openen welke de verf goed houdt waardoor er geen verf meer uit de stift komt. Hierdoor kan een stift leeg lijken terwijl er nog voldoende verf in zit. Het vervangen van de stiftpunt lost dit probleem dan altijd op. Hoelang u kunt doen met een stiftpunt hangt af van de voeg en het gebruik, bij zeer ruwe voegen of verkeerd gebruik zoals te veel druk op de stift of door de punt ingedrukt te houden bij het bewegen over de voeg kan de punt extreem snel slijten. Er wordt helaas vaak al snel overschat hoeveel druk op de stift nodig is wat leidt tot vroegtijdige slijtage. Bij problemen met een product kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice zodat we u hiermee kunnen helpen. In onze webshop hebben we ook setjes reservepunten beschikbaar om het maximale uit uw Voegenstift te halen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Ik was een beetje sceptisch maar het werk perfect.
Ik moest een putje in de wasbak bijtippen dat werkte zeer goed
Heel makkelijk te gebruiken en (tot nu toe) mooi en kleurvast.
Vanmiddag in de keuken voor het eerst gebruikt, wat een top product! Makkelijk in gebruik en de keuken ziet er weer super uit. Ook zeker handig om een extra zakje reserve punten erbij te halen.
Goedemorgen product
Maakt slechte voegen in een badkamer weer als nieuw .
Mijn voegen heb ik met wit voegsel gevoegd en daarna met deze stift grijs gemaakt. Dekt perfect en houdt lang aan qua kleur. Erg tevreden!
Doet wat het beloofd en is erg makkelijk in gebruik.
'n Prachtig product, letterlijk en figuurlijk. een super idee, praktisch bruikbaar, goed uitgelegd en doet wat het belooft. Krijgt van mij een 11/10!! Ben begonnen in mijn toiletruimte beneden, om uit te testen, resultaat was beter dan verwacht, écht blij mee. Heb donkere voeg bleker gemaakt, ziet er lichter en moderner uit. Nu de badkamer als volgend projectje.
Zeer gemakkelijk en goed product
Prima materiaal........al vele jaren.
Gewoon super voegen als nieuw Al eerder in toilet gedaan zit nog steeds mooi na een jaar
Top product. Doet wat het moet doen en heel eenvoudig om aan te brengen.
Super product droogt snel en ziet er prachtig uit
Voegenstift werkt perfect. Dekt goed en gemakkelijk aan te brengen. Levering producet de volgende dag. Top.
Makkelijk in gebruik…mooie kleuren.
Fantastisch product, makkelijk in gebruik en doet echt wat het belooft!
Top berdrijf, snelle levering.
Makkelijk in gebruik en werkt perfect. Geeft weer een heerlijk fris uiterlijk.
Ben zeer tevreden, de voegen zijn mooi wit geworden. Waardoor het een nieuwe frisse blik heeft gekregen. Ik ga zeker voegenstift aanbevelen bij anderen.
Goed product. Makkelijk aan te brengen. Heb daarom nieuwe stift besteld met extra pennen 3mm. Top product.