Een aantal jaren terug heb ik de voegen van mijn tegelvloer met de verf gedaan. Nu ik 71 ben en wat strammer in de botten heb ik deze keer de stift besteld, fantastisch. Gaat lekker snel, hoef niet zolang op de knieën. Eerst de badkamer en het toilet gedaan. Nog 2 stiften bij besteld voor de woonkamer. Zeker 200 vierkante meter aan voegen. De stift is makkelijk om mee te werken, vooral als je er geen druk op zet.
Makkelijk te verwerken en schitterend resultaat.
Verschillende voegenstiften & verf uitprobeerd; niets kwam ook maar in de buurt van Tulipaint's kwaliteit. Er hangt weliswaar een prijskaartje aan, maar uiteindelijk toch weer terug naar dit product. Werkt gewoon fijn, dekt direct goed en geen moeilijk gedoe. Besten dank
Het is superhandig in gebruik en het resultaat geweldig.
Het werkt super ben er zo blij mee!
Erg blij met deze voegenstiften. Ze hebben mijn grijze voegen weer mooi wit gekregen. Het resultaat mag er zijn! Ik dit daarom ook aanraden aan andere mensen om te kopen.
Ik vind vooral de witte voegenstift een top produkt, het gaat super makkelijk en de voegen zijn zo enorm opgefrist, de badkamer wand lijkt weer als nieuw! Toch geef ik het nog geen 5 sterren omdat ik mezelf nog afvraag hoe het er over een paar weken uitziet. Is het dan nog zo, dan krijgt het 5 sterren. Ik had dit veel eerder willen weten, heb mezelf zo lang geërgerd aan de voegen. Ben er heel blij mee!
Fijn en makkelijk toepasbaar product. Goede resultaten, en gebruiksvriendelijk.
De voegenstift die wij aangekocht hebben is echt een wondermiddel om voegen in oorspronkelijk uitzicht te brengen. Mijn vrouw noemt het een wonderstift (?) Wij doen zeker nog een bestelling. Goed om in hui te hebben. TOP
Hele fijne stiften, makkelijk in gebruik en het geeft een prachtig geheel, het lijkt net of er een nieuwe frisse vloer ligt Echt een aanrader
Goede product voler een goede resultaat.
Dag na de bestelling de voegenstift per post-nl in huis ontvangen . Moest even goed lezen hoe stift te gebruiken, maar na eerst goed schudden, stift gebruikt en dus over de voegen "getrokken" even goed laten drogen en een perfect resultaat Na paar dagen prima resultaat ........ de advertentie doet wat hij beloofd Ik heb alleen ervaring met de lichtgrijze kleur
Prima spul
Wederom tevreden Dit is de 2e keer dat ik voegen reparatie en voegenstiften heb gekocht en dit keer rechtstreeks bij voetenstift.nl zelf. Ook dit keer erg tevreden de voegen van mijn badkamer tegels weer opgevuld en daardoor strak en de voegen van de tegels tegen de muur met een stift gedaan. Helaas de verkeerde kleur grijs gekocht voor de tegels van de wc dus nog een keer een poging doen en een nieuwe stift bestellen.
Werkt nagenoeg perfect. Enige nadelen zijn dat je niet kan zien hoeveel inkt er nog in de stift aanwezig is en het feit dat de stift stuk is voordat de inkt op is (op te lossen door wat losse stiften bij te bestellen).
Echt een aanrader. Wel een klusje maar het resultaat mag er zijn.
Makkelijk te verwerken. Goede beschrijving
Zeer eenvoudig aan te brengen, prima dekking en mooie kleur. De voegen lijken compleet nieuw, erg tevreden met het resultaat. Kan nog niks zeggen over de duurzaamheid, maar wekt de indruk enige tijd mooi te zullen blijven.
Zeer tevreden. De voegen in onze douche waren niet goed schoon te krijgen. Dank zij de stift zijn de voegen weer helemaal fris. Het is makkelijk in gebruik. Hopelijk blijft het resultaat lang zichtbaar. Dat moeten we nog even afwachten. Tot zover, een aanrader!
Geweldig, alsof je nieuwe tegels hebt!
Zeer goed en fijn spul Doet wat het moet doen
Goed op de verhouding poeder-water letten en bijgeleverde instructie nauwkeurig volgen. Dan is het een eenvoudig te gebruiken product om kleine beschadigingen in voegen te repareren. Product houdt beter op wanden dan op vloeren. Vloeren moeten regelmatig worden bijgewerkt.
Beste Jes, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Eenmaal aangebracht en uitgehard hoort de Voegenreparatie permanent te zijn. Het klinkt dan alsof er iets mis gaat, op de FAQ pagina van de Voegenreparatie staan punten om extra op te letten mocht er een probleem zijn met de permanentie. Anders kan u het beste contact opnemen met onze klantenservice, we helpen u dan graag zodat u wel een permanent resultaat kan krijgen voor uw vloer. Over het algemeen geven mensen vaak juist aan dat de gerepareerde voeg sterker is dan de originele voeg. Bij problemen met een product kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice zodat we u hiermee kunnen helpen in plaats van een review te plaatsen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Buiten verwachting goed. Zeer tevreden over het resultaat.
Net van zwarte voegen crèmekleurige gemaakt. Volg gewoon de instructies, en dan komt het helemaal goed. Ik heb wel 2 lagen gezet voor een goed dekkend resultaat. 1 uur wachten vooraleer de 2de laag aan te brengen. Benieuwd of het resultaat zo mooi gaat blijven. De stift werkt handig, maar je moet geduld hebben en nauwkeurig kunnen werken
Product voldoet volledig aan de beschrijving en verwachting. Samen met de snelle levering een prima aankoop.