Voegenstift Grijs

Ik vind het een super produkt! Ik heb er de keukenvloer zo mee opgeknapt, echt top !

Voegenstift Wit

Wat super mooi product met een pen je voegen doen.ik wil niet meer anders zo wat je badkamer weer prachtige.

Voegenstift Wit

Dit is wat ik al heel lang zocht!! Prima produkt!

Voegenstift Donkergrijs - Antraciet

Er makkelijk in het gebruik. Geeft veel kleur af, waardoor je in een enkele beweging de voeg al gekleurd hebt. Het is dekkend en over een groot oppervlak te gebruiken. Ik heb gekozen voor de kleur antraciet, maar overweeg nu ook om al mijn witte tegels te behandelen met een witte voegenstift. Een aanrader in ieder geval!

Voegenstift Wit, Voegenverf Grijs

Als schilder met ongeveer 50 jaar ervaring, dacht ik eerst na meerdere reviews te hebben gelezen: weer zo'n wonderproduct. Er zijn verschillende producten op de markt om je voegen op te knappen. En allemaal beloven die fantastische resultaten. Dat klopt. De eerste weken. Daarna treedt het verval van je voegen weer snel in. De voegenstift van Voegenstift.nl maakt de belofte wel waar! Het is een werkje waar je geduldig mee aan de gang moet gaan, met het eindresultaat in je achterhoofd. ( zoals met alle klussen eigenlijk ) De handleiding goed lezen en starten maar. De voegenstift werkt zo simpel en makkelijk, en het eindresultaat is fantastisch!! Goede dekkende verf en een natuurlijk uitziende voeg. Na een paar maanden kan ik zeggen dat dat zo blijft. Heb ondertussen ook de voegenverf besteld en op de vloervoegen aangebracht. Omdat vloervoegen over het algemeen wat grover zijn, vind ik het makkelijker en sneller om de verf met een penseeltje aan te brengen. Al met al ben ik super tevreden met de producten van Voegenstift.nl!!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenverf

Voegenstift Grijs

Geweldig en handig in gebruik. Ben er erg blij mee.

Voegenstift Donkergrijs - Antraciet

Snel en makkelijk in gebruik en een schitterend resultaat.

Voegenstift Wit

Beste product om voegen te kleuren, werkt fantastisch

Voegenbeschermer Nanostift

Voegen worden mooi waterafstotend na behandeling. Behandelen zelf vroeg wat gewenning. Omdat het kleurloos is kun je niet zien wat wel en niet behandeld is. Scherp blijven dus. In de handleiding staat niet dat je de dop onderin af en toe moet blijven draaien, dit is wel nodig anders is de stift op enig moment droog

Voegenreparatie Wit, Ontvetter

Het is een prima product.Mooi resultaat. Doet zijn werk goed.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Grijs

Afgelopen weekend dit gebruikt om een gescheurde voeg te repareren. Op zich heeft het een mooie en fijne structuur, waardoor het herstellen wel goed gaat. Het blijft toch wel een heel werkje om het allemaal weer strak af te werken, maar dat zal je met iedere herstel actie hebben, zeker als het niet je dagelijks werk is. Conclusie: goed materiaal om mee te werken, maar wel behoorlijk prijzig voor zo'n klein zakje. Zeker als je meerdere voegen heb te doen ben je al gauw door je mengsel heen.

Kitstift Wit

Ik heb deze stift geprobeerd en wat een fantastisch produkt. Heel makkelijk in gebruik en de badkamer ziet er weer heerlijk fris uit. Samen met de voegenstift! Top!

Voegenverf Wit, Kwasten

Goede dekking, makkelijk aan te brengen en te verwijderen van de tegels. Kleine tijdsinvestering, groots resultaat.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenreparatie Crème

Prima product, meer dan voldoende voor reparaties van tot 10m voegen!

Voegenstift Crèmewit, Ontvetter

Makkelijk in gebruik en essentieel voor een goed eindresultaat!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Donkergrijs - Antraciet

Makkelijk klaar te maken. Aanbrengen is een zorgvuldig klusje. Goed schoonmaken na het opbrengen volgens de meegeleverde beschrijving . De vloer ziet er nu weer als nieuw uit.

Voegenreparatie Lichtgrijs

Voegenvuller prima product om scheuren en gaatjes in de voeg te repareren.

Voegenverf Crème, Voegenbeschermer Nano

Topresultaat! Eerst ontvet met tulipaint ontvetter. De voegenverf dekt goed want ik had lichte en donkere en ook hele vuile voegen. Ik ben heel tevreden. Ook Tulipaint beschermer aangebracht nadien en ik hoop dat de voegen slijtvast zijn maar ik denk van wel. Prachtproduct! Voegenbeschermer is heel gemakkelijk aan te brengen. Ben ook zeer tevreden over de service van Tulipaint als er iets mis gaat met de levering. Vriendelijke en correcte medewerker.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Voegenbeschermer Nano

Voegenbeschermer Nanostift, Voegenreparatie Grijs

Heel gemakkelijk op te gebruiken. Kleur trouw, doet wat het moet doen. Heeft mijn voegen mooi gerepareerd na dat ontstopper ze heeft beschadigd. Duidelijke instructief, gebruiksvriendelijk en doet wat het moet doen. Heel tevreden.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Voegenreparatie

Kitstift Donkergrijs - Antraciet

Wat een geweldig product! Tijdens het verven van de trap merkte ik dat er niet overschilderbare kit zat. Deze proberen te verwijderen maar je komt er amper bij in de hoeken. Na enig zoekwerk op internet vond ik de kitstift en het werkt super goed.

Voegenreparatie Lichtgrijs

Duidelijke instructies en makkelijk aan te brengen. En ziet er goed en stevig uit. Zit er nu pas een paar dagen in, dus over de lange termijn kan ik nog niets zeggen.

Voegenstift Wit, Voegenreparatie Wit

Bijgesloten instructie goed opvolgen. Met beetje water 'papje' maken. Goed roeren, even laten rusten, weer roeren en dan met bijgeleverde stokje, of met vingers, in de beschadigde voeg(en) smeren. Kloddertjes meteen weghalen. Na ongeveer drie kwartier afsponsen. De voegen zien er weer keurig uit. Aanrader.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenreparatie Beige

Goed product, eenvoudig aan te brengen en mooi op kleur. Heldere gebruiksaanwijzing.

Kitstift Donkergrijs - Antraciet

Prima. Product Doet wat t moet doen

Voegenreparatie Donkergrijs - Antraciet

Handig spul om kapotte voegen mee te repareren en daarna weer handig schoon te maken

Lingewei 41

4004 LK Tiel