Kan niet beter...

Zoals ik al zei: je kan niet met pensioen, zonder gelijkwaardige opvolger. Over prijs, kwaliteit, deskundigheid en presentatie alleen maar lof.

geweldig

staat altijd voor je klaar, al jaren!!!

Snelle en goede service. Plaatsing zo gedaan en netjes opgeleverd!

Snelle en goede service. Plaatsing zo gedaan en netjes opgeleverd!

Goed vriendelijk

Goed vriendelijk

Wat een held!

Natuurlijk gaat een waterbed altijd op zaterdagavond kapot. Maar daar was Wim. Maandag was hij en route en komt ondanks zijn rugklachten toch nog onze kant op. En laat hij het lekje nou gewoon vinden en met geduld zelfs alles nog uitleggen hoe en wat. Na het lek geplakt te hebben heeft hij ook nog even wat onderhoud gedaan en lucht eruit gehaald. Het bed sliep ook direct weer een stuk beter. Dus gewoon kerstdagen lekker wat kunnen proberen uit te slapen zonder stress. Wij waren dus helemaal gelukkig en blij met Wim

Top prestaties en komt afspraken na

Wim is een topper, prima verhuisservice en onderhoud na plaatsing. Bij lekkage van het bed is hij er ook bijzonder snel om het probleem op te lossen. Echt het aanbevelen waard.

Top service

Bij het eerste contact al direct een goed, professioneel en betrouwbaar geholpen. Adequate service denkt in oplossingen en zeer behulpzaam. Snelle levering, goede communicatie. Houd de klant op de hoogte van voortgang van de bestelling. Oude (lekke) waterbed leeg gepompt en nieuwe geplaatst. Ik wilde zelf een nieuw waterbed ipv een reparatie van t oude waterbed. Zeer tevreden mee. Absoluut aan te bevelen om hier je nieuwe waterbed aan te schaffen

Topservice en Wim is gewoon een hele aardige en ervaren vent. Hij hielp ook nog even met het loskoppelen van de wasmachine, omdat hij er toch was.

Hij doet zijn werk prima en zijn contactuele vaardigheid is ook dik in orde

Hij geeft een oordeel over de huidige staat van het waterbed. Hij vertelt wat hij aan het doen is. Hij werkt vlot. Hij is goed in de omgang met mensen. De gemaakte afspraak wordt nagekomen. De afrekening verloopt soepel via een tikkie in Whatsapp.

Goede communicatie

Topservice

Zeer vakkundige zaak. Topservice, en goede producten. Denkt echt mee met de klant, en geeft deskundig advies

Professioneel

Mijn waterbed blijft in topconditie door de jaarlijkse controle en behandeling door dit perfecte bedrijf

Prima! Niks op aan te merken, en goede prijs-kwaliteitverhouding!

Zie hierboven!

Zeer vakkundig onderhoud

Echte vakman, die zeer klantvriendelijk is en zich stipt aan zijn afspraken houdt

Altjd gezellig en goede service.

Deskundige goede service

Prettige en fijne behandeling

vakman ten top

Wim heeft ons oude hardside waterbed ( binnenkant) helemaal vernieuwd , Snel, vakkundig en vrolijk Wij slapen weer heerlijk,bedankt Wim , het was een genoegen , gr John & henny

Top bedrijf

Topper

Perfect elk jaar weer!!!

Super snel

Snelle levering. Komt op afgesproken tijd. Heldere communicatie. Goede prijs. Ik zeg niets meer aan doen.

Altijd top.

Hier staat kwaliteit en service nog hoog in het vaandel!

Wim is een topper, levert top prestaties voor een eerlijke prijs.

Wij zijn zeer hulpvaardig en deskundig geholpen door de eigenaar

Ben reeds vele jaren klant bij Waterbedallround en heb hier eigenlijk alleen maar goede ervaringen opgedaan. Uitstekende en zeer klantgerichte service en altijd goed en deskundig meedenken bij eventuele vragen/problemen. Ook wordt het jaarlijkse onderhoud goed uitgevoerd.

Altijd keurig onderhoud uitgevoerd

Idem

Geweldige service en professioneel

Wim is een fijn persoon die professioneel werkt en meedenkt in oplossingen die het beste passen bij je wensen. Altijd vriendelijk en werkt hard. Komt afspraken altijd na. Ons nieuwe waterbed is netjes gemonteerd. Hij heeft ons duidelijke instructies gegeven over onderhoud en kunnen altijd contact met hem opnemen voor vragen.

Boekweit 5

1399JN Muiderberg