super service

hartstikke fijn Wim dat je zo snel kon komen, bedankt!

Goede en snelle service.

Het is erg fijn dat je niet vast zit aan kantoortijden om te bellen voor een afspraak.

Goed persoonlijk advies en meedenkend werken

Dhr. De Jong heeft op een hele mooie en goede manier het waterbed verhuist. Door omstandigheden kon de eigenaar niet aanwezig zijn en heb ik dit namens mijn vriend zeer onverwacht op moeten pakken. Dhr. De jong wist mij gerust te stellen dat alles goed zou komen en dat is ook gebeurd. Ik beveel hem dan ook graag aan!

Vakkundig, snel en vriendelijk

Vandaag heeft Waterbedallround ons nieuwe waterbed geleverd en geplaatst. De bestelling, levering en installatie gingen snel en vakkundig. Ik ben zeer tevreden!

meneer wist wat hij deed echt een vakman

Meneer wist wat hij deed prima echt een vakman

Prima vakman die creatief en oplossingsgericht te werk gaat.

Cijfer 9 vind ik zeer terecht. Afspraak goed nagekomen. Vakmanschap getoond. Rustige en vriendelijke uitleg. Tegenvallende omstandigheden zijn goed opgevat. Ik wil graag een vaste klant van je zijn Wim!

Goede service van een man die er verstand van heeft

Goede service van een man die er verstand van heeft

Prettige ervaring!!!!!

Prima klantgerichte service en veel kennis van het vak😊

Super snel en goed

Als er iets is met onze bedden we hoeven maar te bellen en Wim staat klaar. Nu 2 nw zakken gekocht via hem en is ook super. Wim werkt netjes en kan ook alles goed uitleggen

Naast dat Wim een vriendelijke gezellige man is, heeft hij vakkennis en geeft goede en snelle service. Hij is al meer dan 10 jaar onze waterbeddenspecialist!

Klantgericht

Er werd goed meegedacht bij de verhuizing van ons waterbed. Goede tips om ons bed goed te plaatsen in ons nieuwe huis. Alle tijd werd genomen en toch bleef alles binnen de afgesproken prijs. Bedankt!

Helemaal goed,zowel het bed als de installateur!

Ik ben zeer tevreden!

Zeer professioneel

Goeie ervaring!!

heel goed

wij waren blij met jou. vooral je kennis

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, komt afspraken na, goede prijs | kwaliteitverhouding. Zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In alles een top bedrijf

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betrouwbaar, deskundig en prettige communicatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via de overzichtelijke website en de snelle levering en plaatsing zeer tevreden. Aanrader!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verstand van zaken, duidelijk verhaal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ruim op tijd voor afspraak, klantvriendelijk en weet heel goed waar hij mee bezig is. Neemt alle tijd voor klus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede prijs, snelle levering en plaatsing

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wim is zeer ervaren op het gebied van waterbedden. Een gedreven en enthousiaste man die netjes werkt en zeer goed advies geeft. Echte aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn waterbed heeft op deskundige wijze een onderhoudsbeurt gekregen van Wim de Jong. Blij mee en weer lekker slapen

Boekweit 5

1399JN Muiderberg