Doet precies wat hij beloofd.

Verstand van zaken en een goede prijs kwaliteit.

Degelijk vakwerk met hart voor de zaak.

Professional!

Wim van Waterbed Allround levert vakkundig werk volgens de gemaakte afspraken. Een aanrader!

We waren zeer tevreden hoe hij ons heeft geholpen.

vriendelijker man. en zeer deskundig.

Pragmatisch in afspraken en goed advies en onderhoud

Topservice

Al vele jaren goede ervaringen met Waterbedallround. Of het nou gaat om onderhoud of leveren van een nieuw bed, topservice voor een eerlijke prijs.

Gewoon prima.

Zoals altijd doet Wim mijn bed en dat doet hij secuur en netjes.

Goed advies, Word zeer vriendelijk te woord gestaan. Snel een nieuwe verwarming geplaatst, Check up, controle gedaan en ontlucht, mijn bed ligt weer lekkerder dan ooit.

Goed advies, netjes geplaatst

Keurige communicatie, goed advies en bed zoals besteld. Helaas bij het vullen lekkage van de vulslangen en ben nog altijd aan het drogen. Verder prima! Zeker aan te bevelen

Fantastisch

Wat een geweldig bed, slaapt heerlijk, hoogste stabiliteit gekozen. Super mooie styling. Snel geleverd na te hebben besteld. Perfect en keurig geïnstalleerd, een echte aanrader. Hartelijk dank Waterbedallround.

Keurig geregeld, goede communicatie

Ons bed van 2 jaar oud hebben wij door Waterbedallroud laten verhuizen. Gewoon keurig geregeld, op tijd begonnen netjes opgeleverd.

Wederop perfect

Service om 23:00 in de avond bij een lekkage. Alles gefixt en een dag later 2 nieuwe matrassen

Top service

Goed en snel geregeld en goed advies

Lek nog zelfde dag (zondag) geplakt en een week later een nieuwe geplaatst.

Snelle service

Goede levering van de matrassen

Snelle en uitstekende verhuizing waterbed.

Zeer vriendelijke, hardwerkende man. Heeft alles netjes gedemonteerd, goede uitleg gegeven. Daarna alles getransporteerd naar het nieuwe huis. Vakkundig alles weer gemonteerd en het bed perfect afgevuld. Volledig ontzorgd verhuisd.

Ter elfder ure moesten wij het waterbed verhuizen. Komt zijn afspraken na en is zeer kundig plus een plezierige persoonlijkheid. Niets dan lof.

Vriendelijk en correct!

Jaarlijks ons waterbed voorzien van behandeling. Goede service en goede prijs- kwaliteitsverhouding!

Gewoon goed

Waterbedallround heeft ons bed verhuisd. Dit is prima verlopen Duidelijke communicatie Netjes op tijd op afgesproken dag. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Na 13 maanden helaas een probleem met ons waterbed. Echter door Wim top opgelost. Super fijne service!

Top service door iemand die er verstand van heeft

Wim is een goede vakman die zijn vak verstaat. Goede service en tips.

Altijd bereikbaar en een snelle service,

Hele goede service

Al vele jaren ons waterbed naar volle tevredenheid.als er iets is(wat bijna nooit voorkomt) is Wim snel bereikbaar en is t ook snel verholpen.net nieuwe verwarming dus we liggen weer super.

Wij slapen nu al een paar dagen heerlijk op ons nieuwe waterbed. Wim hartelijk dank voor de goede uitleg en de snelle service zaterdag 15 augustus was ons oude waterbed lek dezelfde dag werd hij gerepareerd wij kregen eerlijk en duidelijk advies en vrijdag 21 augustus kregen wij een nieuwe waterzak in ons bed de prijs ongelooflijk wij zijn zo blij wij hebben gelijk een servicecontract afgesproken.

Boekweit 5

1399JN Muiderberg