Super goed geholpen

De intake van de verpleegkundige was een erg open en fijn gesprek. Naar hand van mijn bestemmingen gingen we een voor een de mogelijke vaccinaties af. Hierbij kreeg ik het bijbehorende advies en was er genoeg ruimte om vragen te stellen. Deze vragen werden goed behandeld en de verpleegkundige dacht erg goed met mij mee,

Geruststelling en duidelijkheid

Bij binnenkomst werden we goed ontvangen. Alle gegevens werden netjes nagekeken en per persoon werden we allemaal gevraag over de medische gegevens. Over de vragen over de inenting werd uitgebreid over verteld. Schoondochter was wat zenuwachtig voor de prik maar werd geruststellend door de medewerker.

Goed, ervaren

Bij binnenkomst even wachten, maar snel geholpen. Aardig personeel en vakkundig advies. Goede informatie en snelle afhandeling

Ik ben goed geïnformeerd en de vaccinaties zijn snel en adequaat afgehandeld.

De informatie over de verschillende vaccinaties was duidelijk en ter zake doende. In verband met gebruik van andere medicatie is telefonisch contact gezocht met een arts. De vaccinaties zijn vakkundig en snel uitgevoerd. De informatiefolders achteraf zijn prettig om alles nog eens na te kunnen lezen. De nota werd binnen 24 uur gestuurd.

Goed maar lange wachttijd

De afspraak was prettig en voorzien van goed en uitgebreid advies. De wachttijd van 40 minuten was alleen wel vrij lang.

Fijne ervaring

We werden snel geholpen door een deskundige mevrouw. Ze was ook erg vriendelijk en heeft ons er met een glimlach doorgeen geholpen.

Netjes op tijd, goede voorlichting en inenting. Goed bereikbaar en vlot afgehandeld

Prima organisatie

Zeer goede ervaring met vaccinatie op reis. Organisatie is laagdrempelig en zijn goed bereikbaar. Ik kon diezelfde dag dat ik een afspraak wilde maken nog terecht voor mijn vaccinatie en de 2e afspraak kon direct gemaakt worden. Zeer deskundig en vriendelijk personeel en denken goed met je mee. Kortom : zeer aan te bevelen om je vaccinaties te halen.

Vriendelijke meneer

Vriendelijke en behulpzame en deskundige te woord gestaan

Uitstekende service.

Snel, deskundig advies en zeer prettig gesprek.

heel vriendelijke vpk

er werd goed gekeken welke vaccinaties wel/niet nodig zijn voor de reis. Erg vriendelijke vpk. Goede ervaring

Fantastisch

Geholpen door Romy Mulder. Een super leuke meid die mij goed advies gegeven heeft voor mijn eerste grote reis. Vriendelijk, spontaan met een oprechte interesse. Ik moest bijna huilen van de prikken, maar zij maakte het stukken minder erg. Bedankt!

Prettige ervaring

Afspraak was makkelijk online te plannen. Al mijn gegevens online ingevuld en mijn gele boekje meegenomen. De dame die mij had geholpen was prettig in omgang en kundig. De recepten werden direct naar mij gemaild en de prikken gezet. Alles verliep zeer soepel.

Goede uitleg, vlotte afhandeling

Goede uitleg, vlotte afhandeling.

Vriendelijke en professionele medewerker

Zeer tevreden.

Heel fijn!

Ik hoi zelf helemaal niet van vaccinaties of prikken in het algemeen, maar ik werd enorm goed gerust gesteld

Top ervaring!

Werkelijk top behandeling gehad. Grote glimlach!

Goe

Ze nam echt de tijd voor ons. Wel nog een paar puntjes. Er werd een recept voorschrift gedaan voor anti biotica. Dit kost 15 euro. Dit was ongevraagd en ik wil dit via ziekenhuis Erasmus laten doen. Na de vaccinatie zijn mijn man mijn zoon en mijn dochter heel erg ziek geworden en nog steeds. Dit was totaal niet de verwachting en is nu extreem vervelend omdat mijn dochter ook eindexamen doet deze week (vrijdag ). Overgeven hoofdpijn buikpijn en misselijk. Ik zelf heb typhus niet gehad en voel me kiplekker. Had iets meer over verteld mogen worden. Neem je prikken om niet ziek te worden en wordt je hier heel ziek. Niet vergoed via verzekeraar omdat geen zorg contract.

Duidelijke en eerlijke uitleg, top geholpen!

Fijn geholpen.

Duidelijke uitleg en goed advies gekregen en er werd goed meegekeken naar mijn persoonlijke situatie.

Niet goed

40 minuten vertraging geen balie die vertelt waar je moet zijn. Enorm slecht advies.. en als je uiteindelijk er voor kiest om geen prik te nemen sturen ze een factuur van 40 euro voor advies echt heel erg

Snel en efficient

2e keer vaccins en advies laten verzorgen door VOR en bevalt goed. Wederom snel een afspraak in te plannen en tijdens consult krijg je goede tips of per email toegestuurd.

Prima Service en meedenkende Medewerkster

Uitstekend geholpen bij de Vaccinaties voor Brazilië. Medewerkster stelde goed vragen en gaf mij de juiste benodigde vaccinaties.

fantastische service!

Vriendelijk, geduldig en professioneel.

perfect

Ben prettig geholpen.