Goede ervaring gehad

Erg prettig en snel

Goed geadviseerd

Goed geadviseerd!

Goed en duidelijk geadviseerd.

Een gezellige sfeer

Toen ik binnen kwam, straalde de dokter veel positiviteit uit. Een gezellige babbel gehad en de prikken waren zo voorbij. Voor de volgende vaccinatie daarom ook nul spanning meer.

goed uitgelegd

goed uitgelegd, tips gekregen voor het waar we heen gaan

Professioneel en praktisch

Professionele beoordeling van benodigde vaccinaties. Snel gepland en goed geregeld.

Prima!

Snel, vriendelijk personeel en het vaccineren was zo gedaan.

Zeker aan te raden om hier je vaccinaties te halen voor je reis!

Goed advies gekregen over welke vaccinaties te nemen voor mijn reis + algemene nuttige informatie ontvangen over de landen waar ik heen ga! Super geholpen

We were really well received and attended

Was really good to have someone speaking portuguese because the comuncation gets a lot better

Heel prettig

Ik heb een heel prettige ervaring gehad. De medicus was enorm vriendelijk en behulpzaam, en heeft me alle nodige informatie gegeven.

Echte aanrader

Fijne ervaring, kon snel terrecht en werd goed geholpen. Nog tips en adviezen gekregen voor op vakantie. Erg prettige sfeer. Ik wist niet dat je hier terrecht kon maar voor mij is dit voortaan het nieuwe adres en niet amders meer

Vlot, helder en vriendelijk.

Keurig op de afgesproken tijd, reeds op de hoogte van de benodigde vaccinaties voor mijn reis, dat in combinatie met de vaccinaties die ik al had gehad. Dus gelijk ter zake, spuit erin en klaar!

Zeer duidelijk en vriendelijk

Echt goed geholpen qua advies en behandeling. Neemt de tijd voor je.

Goede aandacht voor de kleintjes

Professioneel en vriendelijk

Goede kennis en veel wordt uitgelegd. Smeren je niks aan wat je niet nodig hebt. Goed advies. En vriendelijke service! Echt een aanrader.

makkelijk afspreken, niet op korte termijn

VoR zit maar eenmaal per week. Even snel afspreken is er niet bij. Verder alles netjes verlopen.

Erg vriendelijke medewerkster en verstand van zaken. Erg fijne ervaring

Prima!

Goed. Alleen de locatie is voor Belgen een vreselijke weg om te rijden. Bovendien veel verkeer en opbrekingen. En veel te veel stoplichten.

Consult te duur

Ik vind dat het consult goedkoper kan b.v. familie reductie

Fijne verpleegkundige

We werden snel geholpen. We waren met 2 tieners en de verpleegkundige richtte zich vooral op mijn kinderen. Zij legde op een duidelijke en met veel plezier uit waar ze op moesten letten als we op reis gaan

Vriendelijke man

Zeer vakkundig

Een goed advies en heel vriendelijk.

erg goed voorgelicht en geprikt

Door even rustig kennis te maken en informatie te ontvangen die praktisch is voor mijn reis kon ik fijn acclimatiseren en ontspannen. Dit maakte dat ik met de prikjes rustig was, en dat prikt gewoon fijner. Na die tijd een klein beetje spierpijn gehad, en dat is vrij normaal. Was erg snel weer weg. Dus heel blij en tevreden met dit consult. Dank je wel!

Snel geholpen

Zij is heel erg duidelijk klant vriendelijk

Positieve ervaring

Ik werd enorm goed geholpen en op m’n gemak gebracht toen ik aangaf dat ik last heb van prik angst, de medewerker was erg geduldig.

zeedistelweg 1

2015 KT Haarlem