goeie uitleg goeie informatie fijne mevrouw

Kundig

Mooi plek makkelijk afspraak te maken Kundig advies voor goede prijs

Vriendelijke en correcte afhandeling.

Op tijd, vakkundig en vriendelijk afgehandeld, terwijl de GGD geen tijd voor ons had was hier keuze genoeg.

Goed deskundig

Keurige ontvangst

Heel vriendelijk en ruim de tijd werd genomen met veel uitleg!

Duidelijk, snel en persoonlijk

Duidelijk, snel en persoonlijk

Fijn contact

Goede info. De tijd ervoor genomen.

Goede service, persoonlijke aandacht, tevreden!

Snel geholpen, de medewerkster heeft ons goed te woord gestaan, professioneel en met veel kennis. Veel tips meegegeven, erg gewaardeerd.

Vriendelijk geholpen door de medewerker.

Ben gevaccineerd voor Bali, ben goed geholpen en hoefde niet lang te wachten. Vriendelijke medewerker heeft uitstekend haar werk gedaan. Groetjes abdel

Super makkelijk en relaxed

Tweede keer hier geweest nu voor tweede hepatitis A spuit. Afspraak op tijd leuk gesprek spuitje en klaar is Kees

Professioneel en vriendelijk

Ik werd door een zeer enthousiaste en vriendelijke verpleegkundige geadviseerd. Ik voelde mij meteen op mijn gemak, ik heb gelachen en ik werd professioneel en georganiseerd geïnformeerd. Ik ging met een glimlach de deur uit. Hele fijne ervaring!

Gewoon goed.

Snel vakkundig en zonder nonsens.

De arts was duidelijk, vriendelijk en zeer bekwaam.

Voor eerdere vaccinaties naar de GGD geweest. Ook prima maar alles rondom de afspraak verloopt bij de GGD wat stroever. Via de website vd GGD (want die zaten vol) VaccinatieopReis benaderd. Was een beetje wantrouwend maar dat bleek volkomen onterecht! Volgende keer ga ik direct naar VaccinatiesopReis!

Erg fijn behandeld

Goede voorlichting en voorbereiding. Duidelijk antwoord op mijn vragen

moeilijk dat je met medische reden tussen vakantiegangers geprikt word

Ik vond het wat lastig om tussen alle vakantiegangers de prik te moeten halen omdat bij mij een medische reden aanwezig was ivm met zeer kwetsbare weerstand.

Helder advies

De persoon die me heeft geholpen had zich goed voorbereid, wist waar ik heen ging en had helder wat ik al aan vaccinaties had gehad uit het verleden. Duidelijk en helder advies, vriendelijk, het gesprek voelde prettig. Klein minpuntje was dat het niet heel duidelijk is waar je moet zijn. Google maps verwijst je naar het verkeerde gebouw, en op de gevel/ingang staat niet benoemd dat je daar moet zijn. Dit zou iets beter aangegeven kunnen worden.

Heel goed

Goede uitleg en betrokkenheid

Goed en duidelijk advies

Vriendelijk geholpen en een duidelijk en prima advies gekregen voor de benodigde vaccinatie voor mijn reis naar India.

Duidelijke transparante professionele opvang met behandeling! En oprecht advies.

Zie boven.

perfect, goed geinformeerd...

Duidelijk advies, veel informatie, goede uitleg.

Vriendelijk en goed advies.

Vriendelijke en goed advies gekregen. De locatie in Zwolle is wel wat lastig te vinden.

professioneel en op tijd geholpen met de juiste vaccinaties

Zeer goed geholpen door de medewerker van vaccinaties op reis.

Super helpful staff and efficient process

Super helpful staff and efficient process

attent, allert. rustig, vriendelijk, alsof ik al bijna op vakantie was...

attent, allert. rustig, vriendelijk, alsof ik al bijna op vakantie was...

Zorgvuldig reis langsgelopen.

Bijpassend zorgvuldig advies