tot in de puntjes toe verzorgd
voortraject, crematie en na traject waren prima verzorgd. geen ongewenste verrassingen of vervelende bijkomstigheden. ook de aangeraden locatie voor de koffietafel was prima in orde.
Aangename en zeer goede verzorgde uitvaart exact zoals besproken was . Directe contact met alles waar wij vragen over hadden Zeer te spreken over de aandacht, zorg en bergeleiding tijdens /en de nazorg
Mijn ervaring die zegt genoeg, Als er na afloop van de ceremonie de mensen van buiten af vragen om naam en adres zegt denk ik wel genoeg !!!!!!!! Nel
Prettige begeleiding, zeer professioneel.
heb het ervaren als geweldig
Heeft ons veel rust gegeven, zeer fijne behandeling in onverwachte tijd.
Goede gespreken gehad. Alles gedaan wat wij vroegen! Kleinkinderen er goed en luchtig bij betrokken. Na zorg perfect goede gesprekken gehad. Groetjes Gerda van der Lugt Koets
Begrip vol,belde gelijk terug als ik vragen had. Goed over na gedacht met kleine kindjes erbij.
Professioneel, de juiste mate van afstand en betrokkenheid. Het klinkt natuurlijk raar maar we bevelen Frederik Uitvaartverzorging van harte aan.
Al weer een jaar geleden onze moeder uitgeleid na een lang ziekbed. Vooraf een oriënterend gesprek gehad met Frederik om niet op het moment van overlijden in de stress iemand te moeten kiezen. Frederik Uitvaart komt degelijk over en onderscheide zich door niet aan te sturen op extra uitgaven. Wat wij zelf wilden doen, kon. Als extra service werd een website beschikbaar gesteld ( met inlog) waarop een praktische checklist was, die kon worden afgevinkt. Dat gaf overzicht.
Veel waardering voor de afwikkeling van het gehele traject. Dat verliep soepel en secuur. Bij de plechtigheid in de aula stond 'Frederik Uitvaartverzorging' te veel op de voorgrond. Concreet: Beginnen met de mededeling dat Mevrouw Westerveld een waardig afscheid is bezorgd vanuit het tehuis waar zij verbleef, is te veel promoten van de eigen winkel. Idem bij de ceremonie aan de groeve. Het advies om elkaar de ruimte te geven om te rouwen en te verwerken is op die plek overbodig.
Uitstekend service, persoonlijk en vriendelijk.
Het contact was enorm prettig wordt goed meegedacht en wordt echt erg ver gegaan om het echt een afscheid te maken dat past en naar wens is wat ik ook als heel fijn heb ervaren is de manier hoe de kinderen erin betrokken werden ze kregen echt de kans om op hun eigen manier afscheid te nemen er werd ook echt geluisterd naar de wensen maar ook werd er meegedacht en ideeën aangedragen wat ik echt heel prettig vond kortom niks dan lof
ik heb een heel grote liefde verloren maar de handeling van jouw was prima gewoon zoals ik ben en ook jij nog maal bedankt gr Jan Hoogenboom
Ik heb Frederik als een zeer ervaren en vriendelijke heer ervaren. Frederik denk met alles mee en kijkt mee hoe je het voordelig maar toch mooie uitvaart krijgt. Gewoon een Topper! Ik zal zeker de volgende keer (hopelijk duurt dag nog erg lang) Frederik zeker weer inschakelen! Jolanda
Aardige man die heer Frederik. Snel en zorgvuldig geholpen.
De een zijn dood is een ander zijn brood. Het is een gezegde, maar zo heb ik de dienst van Frederik niet ervaren. Goede en open communicatie, en alles wordt snel in gang gezet.ik mis mijn moeder elke dag want ze is veel te jong heengegaan, maar ik ben blij dat wij haar samen een mooie laatste dienst hebben bewezen. Ik ben jullie hier nog altijd dankbaar voor. M. V. G S breddels.
Onze wensen zijn tot in alle details vervuld en verzorgd met persoonlijke aandacht van de uitvaart verzorgers. Top
Fijne en warme begeleiding, na het overleiden van onze vader, samen met onze moeder de crematie geregeld. Was er voor ons bij alle vragen.
snel, goed en praktisch reageren
Super, betrokken en flexibel. Aanbevelingswaardig. Ook buiten de kaders meedenken en service gericht. In een woord geweldig.
Binnen 8 dagen 2x beroep gedaan voor mijn vrouw en mijn moeder .Was heel persoonlijk en naar onze wens waardig en heel veel persoonlijke steun .
Ik raad uitvaartverzorging Frederik aan bij iedereen! Niemand wilt er mee te maken krijgen, maar het hoort bij het leven! Frederik uitvaartverzorging heeft onze moeder een netjes en waardig afscheid gegegeven ik geef ze dan ook een 10+
Zeer open, meedenkend, begrijpend, de juiste touch, verdiepen in de klant. Niets is te veel
Odinholm 30
3124SC Schiedam
Frederik Uitvaartverzorging Schiedam is er voor u in de periode na een overlijden. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding. Onze professionele en gemotiveerde uitvaartverzorgers staan voor u klaar. Het is onze missie om voor ieders budget de mooiste en best passende crematie of begrafenis te verzorgen. Bel: 010 – 761 2710.