Een verzorgde en persoonlijke crematie

Door het plotselinge overlijden van mijn vrouw in het verre Griekenland moest ik een begrafenis onderneming zoeken. Door de persoonlijke benadering van de onderneming en de persoonlijke behandeling en onze wensen in korte tijd te moeten handelen kunnen wij tevreden zijn de laatste reis van mijn vrouw te mogen begeleiden. Albert en Martijn

Tot in de puntjes verzorgd

De begrafenis van onze vader werd uitstekend geregeld. Er wordt niets opgedrongen, maar er wordt meegedacht. Ze zijn aanwezig voor je, maar op de achtergrond. Dat is heel fijn. Heb je ze nodig dan meteen reactie en actie. Een heel persoonlijke benadering. We kijken dan ook terug op een mooie begrafenis, een afsluiting waar we een goed gevoel aan hebben overgehouden. Een bijzonder detail: Andries ontdekte dat mijn vader in dezelfde ‘rij’ als mijn moeder begraven zou worden. Hij stelde voor om tijdens het langslopen even te stoppen en een bloem uit het boeket van mijn vader op haar grafsteen te leggen. Een mooi, ontroerend moment.

Helemaal geweldig toppie

Nvt

Meedenkend, meevoelend en keurig verzorgd wat de crematie tot een waardig afscheid heeft gebracht.

Goede begeleiding en adviezen.

Dhr Andries Frederik is voor mij en mijn gezin een goede begeleider in deze moeilijke dagen en grote steun geweest. Ook hoe hij er mijn kleinkinderen bij heeft betrokken.

Heel goed

Keurig vriendelijk luisterend oor, ook goed advies Ik ben er zeer tevreden over.

Heel fijn om zo tot het laatst samen te zijn.

Dit voelde zo fijn, zo warm, zo vertrouwd. Bedankt voor alles, voor het meedenken, voor het snelle regelen van de kaarten en voor het snelle regelen van de datum. Bedankt voor jullie nazorg, heel fijn dat wij nergens meer aan hoefden te denken. Alle complimenten voor jullie. Nogmaals bedankt, ons vertrouwen zou de volgende keer ( niet te hopen) zeker weer naar jullie uitgaan.

Uitmuntende service en begeleiding

Andries stond vanaf het begin dag en nacht voor ons klaar. De dienst is perfect door hem verzorgd. Ook de gesproken tekst tussen de muziek en speeches was afgestemd op onze overleden moeder en onze wensen. We hebben meerdere ervaringen met andere uitvaartverzorgers, maar Andries Frederik springt er met kop en schouders bovenuit. Dit vinden wij niet alleen, maar ook de bezoekers van de dienst. Alleen maar zéér positieve reacties! Bedankt Andries

Persoonlijk en betrokken.

Het afscheid en de uitvaart van onze moeder en oma is mede dankzij de persoonlijke zorg, betrokkenheid en steun van Andries Frederik en zijn medewerkers precies verlopen zoals wij wensten. Aan alles wordt gedacht en niets is teveel. Hartelijke dank namens kinderen en kleinkinderen.

Persoonlijk en met respect.

Een mooie uitvaart voor onze moeder. Goede persoonlijke begeleiding met veel respect van Andries. Snelle communicatie en alles netjes geregeld.

perfecte begeleiding

Andries Frederik heeft ons zeer deskundig door alle formaliteiten geloodst. Het voelde als een dierbare vriend die je alle zorgen uit handen neemt. Prachtige bloemen en mooie rouwkaarten, alles klopt. Bovendien bewaakt Andries de kosten goed, verkoopt je niets overbodigs.

super goed

Frederik uitvaartverzorging heeft de crematie van ons onverwachte overleden buurman Tom geregeld alles was tot de puntjes geregeld het was een mooie uitvaart met heel veel onverwachte mensen. het is zeker een aanrader. de Sommelsdijksestraat

Wekelijk alles goed en respectvol geregeld.

Hartelijk dank voor de enorm goede verzorging. Vanaf het eerste contact voelden wij ons gehoord en is alle zorg uit handen genomen, waardoor een waardig, respectvol en troostrijk afscheid mogelijk was voor alle aanwezigen.

Warm en betrokken

Omdat mijn zus en ik allebei ver buiten Schiedam wonen, hadden we met Andries al het een en ander doorgesproken omtrent het overlijden van onze 93 jarige moeder, die in een verzorgingshuis in Schiedam woonde. Een maand later was het echter al onverwacht zover..... Andries was er al die dagen als een warme deken en veilige haven op elk moment voor ons . Hij gaf ons het zelfvertrouwen, inspireerde ons en bood de mogelijkheid om het afscheid helemaal op onze eigen manier vorm te geven. Het was onvergetelijk. Dank ook aan het verzorgingsteam : we mochten overal bij helpen en het gaf die dagen een groot saamhorigheidsgevoel.

Perfect!

Toen mijn man (veel te jong gestorven) te horen kreeg dat hij niet lang meer te leven had, wilde hij dat Andries de uitvaart zou regelen. Vorig jaar had hij de uitvaart van mijn schoonvader tot in de puntjes geregeld. Ook de uitvaart (5 juni 2019) van mijn man was perfect geregeld, zelfs op afstand blijft Andries betrokken en is niets teveel gevraagd. Ook een compliment voor de dames die op de dag zelf alles regelde, met Andries op afstand. Andries is een mensenmens.

Super goed

Mijn man is op veel te jonge leeftijd overleden. Toen hij te horen kreeg dat hij niet lang meer had is hij zelf zijn crematie gaan regelen zo kwamen we in contact met Andries Frederik wat een goede begrafenisondernemer is hij. Andries denkt overal aan. Ook met kinderen weet hij goed om te gaan voor en tijdens de crematie. Als mijn man het had kunnen zien zou hij ook gezegd hebben wat een topper is Andries Frederik. Daarom wil ik Andries Frederik nogmaals bedanken voor alles.

Andries bedankt voor het perfect regelen van de crematie van onze pa hoe triest ook was het ook een mooi afscheid een man die zijn vak verstaat en je de zorgen uit handen neemt

Persoonlijk en betrokken

Als je iemand net bent verloren is het heel erg fijn dat je te maken krijgt met iemand die begrip heeft en aansluit bij de wensen die er zijn. Andries is erg betrokken en het is fijn om met hem samen te werken. Alles wordt snel en moeiteloos verzorgd zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. Betrouwbaar, vriendelijk en professioneel!

Op een zeer professionele, vriendelijke en betrokken wijze ons begeleid in ons afscheid.

Wij danken alle medewerkers bij Frederik Uitvaartverzorging voor de vriendelijke en betrokken wijze van ondersteuning en het meedenken in de te maken beslissingen rond de uitvaart van onze moeder en oma. De uitvaart was volledig volgens wens, mooi en met het uiterste respect. Hartelijk dank van alle betrokkenen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was echt zo goed geregeld niks is teveel. Aan alles wordt gedacht. Het was een super mooi afscheid van onze moeder! Het is echt een top team bij Andries frederik.

4 sterren: goede service, goed behandeld

een zeer bijzondere uitvaart gehad bij Frederiks van mijn echtgenoot, heel meegaand in onze wensen en heel meedenkend om de kosten tot een acceptabel hoogte te brengen,

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was fijn dat er zo goed meegedacht werd En dat er persoonlijke aandacht was voor ons gezin Andries je heb ons geweldig bijgestaan En de crematie plechtigheid super en zo rustig begeleid Vanaf het thuis ophalen tot ver na de crematie hebben we veel steun ervaren Bedankt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vooraf hadden we niet gedacht dat het al zo snel te regelen moest zijn. Desondanks waren Andries en zijn verzorgers er supersnel. Zo prettig om met iemand te spreken die direct spijkers met koppen slaat, hoewel we zelf ook enigszins voorbereid waren. Daarom hebben we niets gezegd toen een van de nummers niet door de juiste artiest werd gezongen. Sorry Andries: daar was op het moment toch niets aan te veranderen. Was desondanks allemaal prima geregeld. De persoonlijke suggesties die bijdroegen aan een ontspannen sfeer na afloop hebben wij als zeer positief ervaren. Ik zou Andries een volgende keer (hoop niet snel!) zeker weer bellen. Nogmaals bedankt voor alles.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na een half jaar nu, geeft het me zo goed gevoel. Zo blij dat je zei wil je je vader nog een keer zien, Ik had nooit gedacht dat dit kon, voor onze dochter is dit heel goed geweest. Onze dank is groot!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij kijken heel goed terug op de uitvaart van onze moeder. Andries en zijn verzorgers zijn professioneel, vriendelijk, communicatief en uiterst zorgvuldig. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook uitstekend. Een halfjaar voor het overlijden hadden we contact gezocht met een aantal uitvaartondernemers en uit het gesprek, waar Andries ruim de tijd voor nam, bleek al dat hij goed bij ons gezin paste. Dat hebben hij en zijn medewerkers volledig waar gemaakt. Nogmaals onze dank daarvoor!

Odinholm 30

3124SC Schiedam

Over Frederik Uitvaartverzorging

Frederik Uitvaartverzorging Schiedam is er voor u in de periode na een overlijden. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding. Onze professionele en gemotiveerde uitvaartverzorgers staan voor u klaar. Het is onze missie om voor ieders budget de mooiste en best passende crematie of begrafenis te verzorgen. Bel: 010 – 761 2710.