Eerst mijn jongere broer en nu mijn oudste broer overleden. Beide door Andries met veel respect en professionaliteit de crematie laten begeleiden. Ik zeg niet meteen tot ziens maar dank voor alle goede zorg.
Beste Andries wat ben jij super geweest in de uitvaart van mijn Lyda je was als een warme deken over ons en je hebt ons ont zorgt en vrijgelaten in de invulling maar met zo veel bijzonder goede ideeën waardoor het een onvergetelijk afscheid is geworden zoals Lyda en wij dat wilde jij bent ervoor erbij soms onzichtbaar en erna maar alles klopt nogmaals hartelijk bedankt namen ons hele gezin lieve warme groet ies
Andries heeft de uitvaart verzorgd van mijn “ onbekende” vader, hij voelde de situatie perfect aan en heeft alles tot in de puntjes verzorgd,alleen maar lof!! Andries, nogmaals bedankt....
Fijne werkwijze. Duidelijk en kundig. Keurig en volledig naar wens geregeld.
Zeer betrokken bij de uitvaartverzorging van mijn vader, vanaf het eerste contact op de zondag tot en met de crematie op vrijdag. Het geheel was zeer respectvol en menselijk. Een tien met een griffel. Ook namens mijn moeder, broer, schoondochters en kleinkind. En totaal geen "verborgen" kosten, bij deze niet heel belangrijk maar ook financieel goed verzorgd.
Na de crematie gaf mijn tante de volgende reactie Een tien met een griffel! Niets aan toe te voegen.
In alle facetten hadden wij het gevoel op een menselijke manier centraal gesteld te worden. Ook werd er heel goed naar ons geluisterd. Andries was een fantastische dienstverlener zonder op de voorgrond te treden. Wij ervoeren de korte lijnen als superfijn: Andries was ons aanspreekpunt en in die zin altijd bereikbaar en beschikbaar.
Andries geeft goede adviezen. De service is uitstekend.
Wij willen Andries en zijn team bedanken voor alle hulp. Zijn persoonlijkheid en inzet heeft veel voor ons betekend Alles is goed verlopen, ook dat hij aanwezig was bij het as uitstrooien hebben we heel fijn gevonden. Aanbevelen? Absoluut zonder twijfel. Andries bedankt voor wat je allemaal voor ons hebt gedaan.
We hebben de uitvaart gekregen die mijn vader graag wilde. Ik voelde me meteen begrepen door Andries. Mijn vader was prachtig opgebaard met veel waardigheid werd dit gedaan. Nette uitvaartauto. En alles verliep vlekkeloos. De uitvaart werd goed aan elkaar gepraat. En als we dachten dat we ergens iets van moesten zeggen deed Andries dat al. De prijs is ook prima voor wat je ervoor krijgt.
Andries is een warme lieve begripvolle man die de nabestaande op de eerste plaats zet en niet het geld ik zou iedereen aanbevelen om andries te nemen als je een op maat gemaakte en op jouw wensen crematie of begravenis wilt echt een aanrader
We hebben met Andries een zeer prettige ervaring gehad....de gedachten en werkwijze zijn heel fijn en denken erg met je mee in alles.....onze kinderen werden er prachtig in betrokken.... Dank jullie wel nogmaals voor alles was netjes, fijn en zeer goed verzorgd Mvg, Familie de bruijn-Rosenberg
Zeer ervaren, weet waar ze het over hebben en wat voor ons erf belangrijk was erg goed in de omgang met kinderen op de begrafenis zelf. Alles was top geregeld. Bedankt
Ik vond het heel fijn het persoonlijk contact en dat alles zo snel Dus jullie zijn top!!!
Wij willen Andries Fredrik bedanken het professioneel regelen van de uitvaart. Maar ook voor zijn losse en persoonlijke benadering. Dit heeft ons erg goed gedaan.
alles keurig verzorgd en afgehandeld
Wij broers, zussen en vrienden bedanken Frederiks Uitvaartverzorging voor de liefdevolle verzorging van de crematie van onze zus en vriendin Corrie. Wij hadden ons als nabestaanden niets beters kunnen wensen. Bedankt
De crematie van mijn vrouw is gegaan zoals we allemaal wilde. Top geholpen. Echt een aanrader
De crematie van onze vader was heel mooi geregeld door de uitvaartverzorger van jullie. Kwam meerdere malen bij ons thuis om alles te bespreken over de uitvaart hoe wij het wilden. Hij hield goed rekening met onze voorkeuren voor een crematie aan het eind van de ochtend. Persoonlijke uitvaartzorg was erg goed bij jullie!
Odinholm 30
3124SC Schiedam
Frederik Uitvaartverzorging Schiedam is er voor u in de periode na een overlijden. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding. Onze professionele en gemotiveerde uitvaartverzorgers staan voor u klaar. Het is onze missie om voor ieders budget de mooiste en best passende crematie of begrafenis te verzorgen. Bel: 010 – 761 2710.