Zo mega blij

Vanmorgen geweest en zo mega blij met mijn keuze. Dankzij het luisteren naar mijn opmerkingen wist sandra mij de perfecte jurk te geven. Niet wat ik in eerste instantie gedacht had en daarom twijfelde ik. Maar na nog een keer aandoen wist ik het zeker dit is hem. Dank je wel.

Wauw

Hele fijne ervaring! In 1 keer geslaagd en met 100x meer zelfvertrouwen weggegaan!

Fantastische ervaring

Ik had er een hard hoofd in, zal wel zo'n poehaa zaak zijn dacht ik...Maar mensen, wat een geweldige ervaring! Van ontvangst tot vertrek perfecte service en alles behalve stijfjes. Onze adviseuse is zeer goed in haar vak en voelt heel goed aan hoe ze met haar klanten om moet gaan. Fijn vond ik ook dat ze niet de randjes van mijn budget opzocht. Ik heb mijn perfecte jurk voor ruim onder mijn budget gescoord. Helemaal blij! Kan niet wachten om mijn jurk op te halen. Onwijs bedankt voor de mooie dag met heel veel gezelligheid en humor!

Fantastische ervaring, gelachen en geslaagd!

Onlangs heb ik samen met mijn moeder en tante Weddings bezocht en wat een fijne ervaring was het. Ten eerste omdat we dé jurk hebben gevonden, maar ook vanwege de gastvrije en kundige ontvangst. Ik had wat ideeën in mijn hoofd qua jurk maar wilde me graag adviseren. Na even een paar minuten kennis gemaakt te hebben doken we de winkel in en hebben we een aantal jurken uitgezocht. De eerste jurk die ik aan heb gepast, is het uiteindelijk geworden.. :-)

Ik vind alles top, super klantvriendelijk, gezellig 100% aandacht. Alleen jammer dat de prijs voor het vermaken als je komt doorpakken pas laat wordt vernoemd. Mijn advies: doe dit al in de prijs van de jurk en vertel dat het gratis is. 2 tot 300 euro extra is best een domper.

Fijne ervaring!

Afgelopen week voor mijn eerste afspraak geweest bij Weddings. Een super ontvangst samen met mijn entourage. Na een kort gesprek op zoek naar mijn droomjurk. Deze was gelukkig snel gevonden. Het was een drempel om over te stappen, maar met de hulp van mijn entourage en de lieve verkoopster is het goed gelukt!

Genoten

Ik ben onwijs goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en wat ik wel en niet mooi vond. De vrouw die mij hielp keek ook goed naar mij en hoe ik reageerde. Mijn gezicht spreekt wat dat betreft boekdelen en daar speelde zij direct op in! Echt super!

Heel goed geholpen met het uitzoeken van mijn schoenen!

Ik ben ontzettend goed geholpen door Nathalie. Ze was aardig, geduldig en dacht goed mee! Ik had met een winactie bruidsschoenen gewonnen en kwam deze nu uitzoeken. Was een hele leuke afspraak. Heel erg bedankt!

Fijn en gezellig

Heel fijn ontvangen en de dame die mij geholpen heeft was ook erg aardig

Fijn geholpen en goed meegedacht!

Het was erg fijn om hier mijn trouwjurk uit te zoeken!

Super!!

Erg vriendelijk personeel, er wordt echt de tijd voor je genomen en goed geluisterd en meegedacht over je wensen. Ik heb genoten!!

Heel fijn geholpen door Nikki!

Erg fijne winkel met heel veel keus! Ik mocht verschillende stijlen passen om zeker te weten dat ik een goede keuze zou maken. Je word niet gepusht naar een specifieke jurk als je twijfels omdat deze eventueel duurder zou zijn. Relaxte sfeer. Nikki gaf haar persoonlijke mening en hielp mij goed tijdens de pas sessie!

Een perfecte dag om nooit meer te vergeten

Op zaterdag 28 januari had ik een afspraak bij Weddings. Die dag ben ik geholpen door Sandra en nog een andere mevrouw (haar naam weet ik helaas niet meer, maar zij liep een dagje mee om te kijken of ze daar zou willen werken). Alle medewerkers zijn onwijs aardig, denken met je mee en zoeken met jou samen naar de perfecte jurk! Uiteindelijk ben ik toch geslaagd bij Weddings met een prachtige jurk!

Wonderfully welcoming

Upon my first visit to Weddings, I was greeted with kindness, a smile, enthusiasm and fantastic service. I ended up returning to finally order my wedding dress and throughout my experience, it was lovely to have their professional advice and option. I trust their judgement and take my hat off to a team who put their clients first!

• Would you recommend us? Yes

Perfecte service

Onze afspraak was door onze eigen schuld per ongeluk niet bevestigd maar gelukkig was er wel tijd voor ons toen we aankwamen. Vriendelijk ontvangst, goede uitleg van het hele proces. Ik was er al snel uit wat ik wilde dus we stonden binnen 1,5 uur weer buiten. Ik kijk uit naar de eerste doorpas zodra de jurk binnen is!

Heel plezierig!

Prettig ontvangst, goed meegedacht met mijn wensen en vragen en zo werd ik, door de kennis en expetrise van de adviseuse, aan de hand meegenomen naar de jurk die ik totaal zelf niet in gedachten had. Ben er erg blij mee, dank jullie wel.

Top ervaring, mijn droomjurk gevonden

Hele relaxte sfeer. Ik werd heel goed geholpen en er werd echt naar mijn wensen en figuur gekeken. Super veel keuze uit Prachtige jurken op een plek. Ik zou iedereen weddings aanraden!

Geweldige persoonlijke aandacht

Binnen een uur had ik dé jurk al gevonden. Eigenlijk al de eerste die ik aan had, maar nog even wat andere gepast voor vergelijking. Fijne persoonlijke aandacht. Er wordt goed meegedacht. Als je eenmaal 'ja' tegen de jurk zegt, maken ze er een leuk momentje van.

Fantastisch geholpen

Bij eerste afspraak fantastisch geholpen en zeer goed geslaagd. Goede stap naar onze mooiste dag!

Fantastisch geholpen

Hartelijke ontvangst en Cindy nam alle tijd om dé jurk te vinden. Ik dacht dat ik ongeveer wist wat ik wilde maar zij vond na het passen van heel veel prachtige jurken iets anders dat veel mooier stond. Superfijn geholpen, dankjewel!

Fantastische middag

Tijdens de afspraak leek de tijd even stil te staan. Uiteindelijk ongelofelijk dat ik in zo’n korte tijd mijn jurk heb gekozen. En echt het gevoel gehad dat ik uitgebreid verschillende opties heb kunnen passen.

Heel positief ervaring

Zeer proffesionele zaak met kundig personeel

De dame die me hielp wist echt waar ze het over had. Bovendien ontzettend veel keuze in de winkel. Alle stijlen ruim vertegenwoordigd

FANTASTISCH!

Na me goed voorbereid te hebben kwamen we aan bij de winkel. Daar werden we ontzettend hartelijk en gezellig ontvangen. Na een heerlijk drankje begon het selecteren en passen van jurken. Hierin ben ik geholpen door Yvonne en wat was ze een topper! Na een ruime selectie met veel verschillende silhouetten en stylen wist ze tijdens het passen feilloos aan te voelen welke jurk ik daarna moest passen tot het moment dat ik ineens echt een onderbuik gevoel kreeg en de jurk aan had. Samen met haar collega heeft ze daar nog een prachtige sluier gevonden en toen was het helemaal compleet. nadat ik ja tegen de jurk zei zijn nog heel zorgvuldig mijn maten genomen en heb ik nog wat toelichting over het verdere proces gekregen. Het was een geweldige ervaring waar ik de perfecte jurk heb gevonden!

Heel fijn geholpen

Super leuk ontvangen en heel goed gelopen. Ik ging weg met een totaal andere jurk dan ik had gedacht en dat vind ik toch knap! Ik heb heb hier heel goed advies over gehad.

Goudsesingel 440 444

3011KN Rotterdam

Over Weddings

Bij Weddings begrijpen we dat iedere bruid de grootste keuze trouwjurken wil hebben. Maar ook weten we dat de hele ervaring van de zoektocht naar DE droomjurk ook een unieke en exclusieve ervaring moet zijn. Onze bruidswinkel van 950 vierkante meter hangt vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in verschillende prijsklassen en maten. We hebben ruime privé pasruimten waar je in alle rust kunt passen met de hulp van een ervaren bruidsstyliste. Met het One Stop Shopping concept koop jij je trouwjurk, maar ook je bruidsschoenen, tiara, sluier en bruidssieraden allemaal tegelijk. Om de geslaagde shopsessie af te sluiten drinken we champagne om te vieren dat jij je droomjurk hebt gevond