Hier ervaar je dat de klant een koningin mag zijn!

Ondanks dat ik best nerveus was, wist Cindy mij gerust te stellen. De bruidsconsulent denkt met je mee en voelt precies aan wat je nodig hebt, zowel voor de keuze van de jurken als persoonlijk. Het voelde vertrouwd en er was ruimte om zelf beslissingen te mogen maken. Ik heb mij nog nooit zo zelfverzekerd mogen voelen als toen ik bij Weddings voor de grote spiegel mocht staan.

Fantastisch

Een super mooie winkel met prachtige jurken. Hele mooie en fijne pasruimte, je voelt je echt een bruid. Er is onwijs veel keuze. Het personeel was heel enthousiast, vriendelijk, geduldig en ik werd erg goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en zou iedereen aanraden naar Weddings te gaan voor het kiezen van een bruidsjurk!!!

said yes to the dress!

Cindy was geweldig erg ervaren. hielp mij in mijn keuze om de perfecte jurk te vinden.

Een feestje zoals het moet zijn

Het was een fantastische ervaring waarbij je onwijs op je gemak werd gesteld en zo fijn hoe het met mijn dierbaren werd gedeeld. Goed geluisterd naar wat ik mooi vind maar ook suggesties gegeven om te zoeken naar DE jurk en die heb ik gevonden! Ze hebben hier ook onwijs ruime keuze in mooie jurken waardoor je echt kan letten op de detail wat het mooiste voelt als je de jurk aan hebt. Onwijs bedankt het was de ervaring waarop ik had gehoopt :)!

Helpful and efficient

For me it was important to find a dress fast, preferably in the first appointment, and we managed to do just that! My wishes were heard and we found the perfect dress for me in less than 2 hours.

• Would you recommend us? Yes

Fijne mensen en mooie jurken!

De medewerkers waren erg vriendelijk en dachten op een fijne manier mee. Er zijn veel verschillende stijlen jurken waardoor ik denk dat iedereen er zou kunnen slagen.

Fijne sfeer en goed geholpen

Ondanks dat ik meer mensen mee had genomen dan geadviseerd, was dat geen probleem! Ik ben goed geholpen en heb uiteindelijk ook mijn jurk gevonden!

Geweldig geholpen en super geslaagd bij Weddings!

We werden vrolijk en gastvrij ontvangen. Alle dames van het team waren gezellig en vriendelijk. Weddings is een sfeervolle bruidsboetiek met veel ruimte en privacy! Al snel kregen we een heerlijke prosecco. Daarna mocht alle jurken passen die ik wilde. Daardoor werd snel duidelijk welke het niet of juist wel moest zijn. En zo heb ik de jurk gevonden die mij laat stralen. Er werd nogmaals prosecco ingeschonken en na de proost konden we de catwalk op voor foto’s. Van begin tot eind heb ik genoten van deze afspraak! Bedankt lieve dames van Weddings!

Een fantastische ervaring!

Ik werd heel fijn geholpen door Mirjam. Ze wist na een korte uitleg precies wat ik wel en niet mooi vond en kon uit al die mooie jurken een super selectie maken waaruit ik mijn droomjurk gekozen heb. Heel enthousiast, super professioneel en ze maakte er een feestje van! Mooie winkel met een fantastisch hoeveelheid jurken!

Geweldige ervaring!

Wat een prachtige winkel! Mijn consultant begreep mij direct wat ik in mijn hoofd had voor een jurk, ze was relaxed en eerlijk op de juiste manier! Je zit echt soort van privé en dat is echt prettig! Ik raad deze winkel iedere aanstaande bruid aan.

Goed geholpen en in één keer geslaagd!

Ik werd samen met de lieve mensen die had meegenomen goed en warm ontvangen. Hierna werden we naar onze eigen ruimte gebracht en kon het passen beginnen. Ik werd echt gezien als persoon, er werd naar me geluisterd en ik ben helemaal tevreden geslaagd met een mooie trouwjurk.

De jurk van mijn dromen gevonden!

Ik kijk terug op een hele bijzondere dag bij Weddings dankzij het vriendelijke personeel, de ontspannen sfeer, indrukwekkende collectie, professioneel advies en vooral de gezelligheid. Dit was mijn eerste keer in een bruidswinkel en meteen heb ik de jurk van mijn dromen gevonden. Dit allemaal met behulp van de bruidsstyliste, want zij had voor mij de jurken gevonden die perfect aansloten bij alles waar ik naar op zoek was. Een onvergetelijke ervaring die ik iedereen zal aanraden!

De jurk van mijn dromen gevonden!

Wat een fantastische ervaring!

Een fantastische ervaring!

Een fantastische ervaring.

Een fantastische ervaring.

Het was een bijzondere en fijne ervaring!

Het was zo’n mooie dag, met m’n dierbare die ik die dag mee had. Weddings gaf mij een fijn gevoel. Cindy heeft mij daarbij goed geholpen en was de service perfect. Blij dat ik gekozen heb voor Weddings.

Geweldig!

Zeer goed geholpen, geweldige service!

Zeer ongedwongen, vriendelijk en relaxte ervaring!

Zeer positief! Mijn consultant luisterde goed naar mijn idee, en was erg relaxed. Het is een prachtige winkel en je zit best privé, wat erg fijn is!

Zeer ongedwongen, vriendelijk en relaxte ervaring!

Als zeer positief! Mijn consultant luisterde goed naar mijn idee, en was erg relaxed. Het is een prachtige winkel en je zit best privé, wat erg fijn is!

Zo genoten en gelachen!

Gisteren bij een bruidswinkel geweest en helaas een slechte ervaring mee gehad. Gelijk Weddings gebeld en ik werd al gelijk enorm enthousiast telefonisch te woord gestaan. Ik kon vandaag terecht en echt SU-PER geholpen door Mirjam. Wat een leuke, enthousiaste, eerlijke vrouw! Echt een bonk ervaring, dat merkte ik meteen. Een wereld van verschil ten opzichten gisteren! Luistert goed naar wat je wensen zijn en pakte echt de perfecte jurken eruit. M’n droomjurk gevonden. Echt genoten van deze ervaring! Bedankt Mirjam! Je bent een top styliste!

Goudsesingel 440 444

3011KN Rotterdam

Over Weddings

Bij Weddings begrijpen we dat iedere bruid de grootste keuze trouwjurken wil hebben. Maar ook weten we dat de hele ervaring van de zoektocht naar DE droomjurk ook een unieke en exclusieve ervaring moet zijn. Onze bruidswinkel van 950 vierkante meter hangt vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in verschillende prijsklassen en maten. We hebben ruime privé pasruimten waar je in alle rust kunt passen met de hulp van een ervaren bruidsstyliste. Met het One Stop Shopping concept koop jij je trouwjurk, maar ook je bruidsschoenen, tiara, sluier en bruidssieraden allemaal tegelijk. Om de geslaagde shopsessie af te sluiten drinken we champagne om te vieren dat jij je droomjurk hebt gevond