Wauw wat een service!

Wat een fijne ervaring was dit. Ik had een goed beeld van wat graag zou willen passen en mocht samen met de medewerker een rondje door de winkel om jurken te gaan kiezen. Ze heeft mij ontzettend goed geholpen en goed advies gegeven. Binnen 1 uur heb ik Ja gezegd tegen mijn Droomjurk!

Wauw wat een service!

Super goed en heel vriendelijk geholpen!

Er is heel goed geluisterd naar mijn wensen en ik mocht passen wat ik wilde, dat vond ik super fijn. Ik ben heel blij met de keus die ik heb gemaakt en kan niet wachten tot ik mijn jurk echt mag gaan dragen op onze dag.

Fantastisch

Top van begin tot eind. Iedereen was superaardig en hartelijk en ik heb mijn jurk gevonden. Superbedankt allemaal!!!

Een hele fijne ervaring!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Weddings. Erg goed geholpen en super blij met de jurk!

Fantastische winkel

Afgelopen zaterdag heb ik mijn droomjurk gevonden! Nathalie heeft mij erg goed geholpen, ze luisterde goed en deed hier ook iets mee! Ze waren allemaal erg vriendelijk, kortom een top service!

Super geholpen

Ik kwam 6-7 maanden voor mijn huwelijk voor een jurk (eigenlijk te kort van te voren dus) met een budget van 1500-2000 euro en een maatje meer, dus ik had niet verwacht nog zoveel keuze te hebben! Ik ben ontzettend goed geholpen door Cindy en het waren twee uren vol gelach en plezier. Ik vond de aanpak ook erg leuk, eerst een gesprekje, dan een rondje door de winkel en al passend steeds meer een richting opgaan. Toen bleek dat de jurk die ik had gekozen met een spoedorder op tijd kon zijn was het feest compleet! Ik kan Weddings aan elke bruid (ook nog twijfelend over de stijl van de jurk) ten zeerste aanraden!

Ik ben vanaf het moment dat ik binnenkwam erg goed geholpen. De verkoopster was vriendelijk en luisterde goed naar mijn aanwijzingen en behoeftes. Aan het eind van de afspraak heb ik mijn droomhuwelijk gevonden. I said yes to the dress!

Amazing

Ik had echt een ontzettend lieve meid die mij hielp. Ontzettend fijn geholpen en advies gehad! Echt een aanrader!

Het was een bijzonder moment

Ik werd goed geholpen en er werd goed naar mijn wensen geluisterd (ook qua budget). Dat vond ik heel fijn. Ik ben in één keer geslaagd.

Goed geholpen. Zij wist precies wat ik wilde! In 1 woord........geweldig!!

Ontspannen en relax de mooiste jurk uitgezocht voor mijn dag!

Relaxte, gezellige en kundige dame die mij hielp bij het zoeken naar DE jurk. Er werd goed mee gedacht en gezocht naar mogelijke jurken.

Fantastisch

Cindy was erg vriendelijk en heeft ons erg goed geholpen.

Helemaal geslaagd

Bruidsjurken passen is hard werk, en ben erg blij dat ik dit bij Weddings kon doen in alle rust en privacy met een klein groepje en een drankje. Goed geslaagd, heel blij met mijn jurk die we binnen twee uur hadden gevonden!

Geweldige winkel met top personeel!

Ik heb hier echt een super fijne ervaring gehad en in 1 afspraak m'n jurk gevonden. Ik ben door een super lieve en professionele vrouw geholpen die me erg op mijn gemak liet voelen, goed luisterde naar wat ik wilde, perfecte voorstellen deed, en totaal niet moeilijk deed over mijn keuzestress. "Dan doen we ze gewoon nog een keer aan." Ze hebben een enorme hoeveelheid jurken, met veel verschillende stijlen, dus slagen kan je hier zeker!

Wisselende ervaringen met Weddings

Mijn eerste trouwjurk heb ik ook bij Weddings gekocht. Net voor Corona teruggekomen om weer een jurk te zoeken en uitgekozen voor onze vowrenewal. Helaas hebben we die 3x moeten cancelen vanwege alle maatregelen en de jurk verkocht. Voor onze vowrenewal volgend jaar nieuwe plannen gemaakt en hebben we nu een kerkelijke inzegening. Hiervoor kwam ik voor een 2e afspraak . Eerste afspraak in oktober voelde ik me nog niet zeker over de keuze en daarom terug gekomen voor 2 jurken die ik toen beide even mooi vond. Helaas bleek er 1 model Close van Pronovias verkocht en niet meer leverbaar. Dat was mij niet bekend en vond ik erg jammer want daar ging juist de voorkeur naar uit. Ook al was de consulente vriendelijk ik miste erg de speciale beleving die ik voorheen wel had gehad. Uiteindelijk wel een andere jurk uitgezocht maar al met al niet het gevoel wat het passen en kiezen zo bijzonder maakt.

Een fantastische ervaring!

Ontzettend fijn geholpen, goede service en veel keuze. Ondanks de grootte voelt het aan als een knusse en fijne boutique. Onwijs blij met mijn jurk. Kijk nu al uit naar onze trouwdag!

Ontzettend leuke en bijzondere ervaring

Het was echt een topdag! De jurk die het geworden is, is sowieso top - vind ik - en Weddings is een SUPER mooie winkel met heel veel keuze. Daarom is het dus ook zo fijn om iemand zoals Nathalie te hebben die je op je gemak stelt, je goed kan adviseren en ook nog eens ontzettend lief en gezellig is. Dus dank je wel Nathalie, you are marvellous ;)

Prachtige winkel

Veel keuze, prachtige jurken, een goed ingerichte winkel en erg vriendelijk geholpen :) Ik ben super blij met mn jurk!

YES

Ik kwam al met een duidelijk beeld voor welk soort jurk ik kwam. Ze hebben mij nog andere stijlen laten passen om uit te sluiten dat het toch de eerst gekozen jurk werd! Consulente Sandra luisterd goed naar mijn wensen en gaf genoeg opties en mogelijkheden. Dankjewel!

Leukste dag!

Ontzettend leuke en mooie ervaring. Nog nooit had ik een trouwjurk aan gehad, eenmaal bezig wilde ik niet meer stoppen! Zoveel moois, ik heb van elk soort wel een jurk aangehad zo kwam ik er achter wat mij het mooist stond. En meteen geslaagd! Je wordt in de watten gelegd, krijgt super goed advies en een jurk die absoluut bij me past! Ik zou bijna nog eens trouwen om alleen al bij Weddings nog is te kunnen passen.

Goudsesingel 440 444

3011KN Rotterdam

Over Weddings

Bij Weddings begrijpen we dat iedere bruid de grootste keuze trouwjurken wil hebben. Maar ook weten we dat de hele ervaring van de zoektocht naar DE droomjurk ook een unieke en exclusieve ervaring moet zijn. Onze bruidswinkel van 950 vierkante meter hangt vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in verschillende prijsklassen en maten. We hebben ruime privé pasruimten waar je in alle rust kunt passen met de hulp van een ervaren bruidsstyliste. Met het One Stop Shopping concept koop jij je trouwjurk, maar ook je bruidsschoenen, tiara, sluier en bruidssieraden allemaal tegelijk. Om de geslaagde shopsessie af te sluiten drinken we champagne om te vieren dat jij je droomjurk hebt gevond