Goed begeleid vanaf binnenkomst tot het einde

Ik ben vanaf het moment dat ik de winkel binnenstapte tot ik de winkel uitstapte, goed begeleid, aardige vrouwen, veel keuze in trouwjurken, goede service en goede uitleg van wat als je een jurk hebt gekocht.

Goed advies en vriendelijk!

Ze hebben me in allerlei jurken gehesen en goed advies gegeven Uiteindelijk een super mooie jurk uitgekozen!

Droomjurk gevonden

In alle rust ben ik geholpen om mijn trouwjurk te vinden waarbij ik me geen moment opgejaagd heb gevoeld. Uitstekend advies op basis van mijn wensen, maar ook out of the box. Het personeel heeft een goed gevoel voor timing. Daarnaast hangt er hangt een goede sfeer in deze knusse zaak. Ik zou zeker aanraden om hier een jurk uit te zoeken!

Uitstekend!

Ik heb een hele fijne, gezellige middag gehad en werd heel goed geholpen door Mirjam. Ze zocht precies de goede jurken uit en gaf heel fijn advies. Ik ben blij dat ik hier mijn jurk heb gevonden!

Mijn mooiste jurk gevonden dankzij de goede service van het personeel

Na ongeveer 12 jurken gepast te hebben dacht ik even dat mijn droomjurk er niet meer bij zou zitten. Maar omdat er super goed naar al je wensen wordt geluisterd heb ik hem dan toch gevonden. Het was echt een feestje!

Fantastische dag, fantastische jurk!

Wauw, wat en leuke ervaring was dit! Een prachtige zaak met een enorme collectie en fijn personeel. Ik ben geholpen door Cindy. Cindy doet er alles aan om voor jou de ervaring onvergetelijk te maken. Met een leuk praatje, dosis enthousiasme & vriendelijkheid én goed advies help ze je kiezen met jouw droomjurk.

Mooie winkel en goed geholpen.

Er werd de tijd genomen, groot assortiment en goede begeleiding met uitzoeken van jurken en het passen.

Het was een feestje!

Vandaag mijn trouwjurk gevonden bij Weddings. Super fijn, enthousiast en kundig geholpen. Ze had eigenlijk gelijk al door wat ik wel en niet mooi vond, maar liet me juist ook andere dingen passen om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Er werd alle tijd voor me genomen en de sfeer was ontspannen. Voor ik het wist had ik mijn droomjurk gevonden! Dit werd vervolgens gevierd met champagne. De hele beleving was een feestje, echt een aanrader!

Mooie speciale ervaring

Onwijs goed geholpen door Mirjam. Vakkundig, gezellig, eerlijk en meedenkend. Nette bruidszaak met alles erop en eraan, ze lieten je speciaal voelen.

Fantastisch om hier trouwjurken te passen

Bij binnenkomst al super ontvangen, met veel enthousiasme van de stylistes. Er wordt gevraagd wat je idee is en dan mag je samen met de styliste jurken gaan zoeken die je wil passen. En van daar uit bouw je naar je droomjurk toe en ik heb die van mij er mogen vinden. Bedankt Weddings!

Super!

Absoluut een aanrader! Gisteren ben ik samen met mijn moeder en schoonmoeder voor een trouwjurk wezen kijken. We zijn hier super goed geholpen. We werden ook leuk en gezellig ontvangen en we hadden ook een hele aardige verkoopster. Ze begreep heel goed waar ik naar opzoek was en we zijn gelukkig dus ook geslaagd voor een prachtige trouwjurk. In een woord; super!

SUPER!

Ontzettend fijn geholpen. De medewerker had goed in de gaten wat ik precies zocht. Door haar enthousiasme voelde het als een echt feestje. Zeker aan te raden!

Super leuk geholpen!

Heel goed en professioneel geholpen

Professioneel en speciaal

Prachtige, uitgebreide winkel. Erg professioneel in hun aanpak en aankleding. Voelde mij gehoord in al mijn wensen. Erg blij dat ik hier mijn jurk heb gekocht en ben benieuwd naar alle pasmomenten

Geweldig!

Wat een heerlijke 2uur. Meerdere jurken gepast. Van mijn ideeën naar een realistische jurk, die al mijn eisen afvinken. Vriendelijk ontvangst. Professionele hulp. Gelachen en gehuild. Bedankt voor de goed hulp! I said yes!

GEWELDIG!

Mijn eerste paservaring in een bruidswinkel. We werden leuk ontvangen en kregen gelijk een drankje aangeboden. Daarna kwam onze adviseuse Nathalie. Ze stelde me op mijn gemak en luisterde goed naar wat ik wel of niet wilde en mooi vond. Zo kwam ze elke keer weer snel met nieuwe jurken, bij jurk 2 wist ik het al maar mocht lekker door blijven passen. Ze had humor en nam de tijd. Het was een ontspannen sfeer. Nadat ik de ultieme JA had gezegd tegen mijn droomjurk. Kregen we champagne en chocolade aangeboden. Voor mij en mijn familie was het een ervaring om nooit te vergeten! Ik kan niet wachten op mijn volgende passessie, ik kijk er heel erg naar uit!

Emotionele maar erg leuke achtbaan

Na een fijn onthaal, ben ik super geholpen en uiteindelijk geslaagd met een andere jurk dan ik in gedachte had. Ik voelde me compleet mezelf bij de lieve verkoopster. Fantastisch leuke ervaring! Bedankt!

Fantastisch

Ik heb zo genoten van mijn pas dag en het was een zeer unike ervaring! Ik voelde daadwerkelijk als een bruid en Sandra heeft zo haar best gedaan om het een onvergetelijke dag te maken!

Een feestje

Fijne ontvangst. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en jurken uitgezocht. Uiteindelijk heeft een andere verkoopster DE jurk aangebracht. En het was een schot in de roos!

Ogen tekort tijdens de afspraak!

Mijn ervaring was echt top! Wat een keuze aan jurken, mooie zaak en heel lief personeel! Niks was te gek, denken heel erg met je mee en waren ook heel eerlijk waar het nodig was.. Mijn eerste keus en jurk die ik aan had is het geworden!

Het was een feest!

Ik ben vandaag enorm goed geholpen door Sandra. Expert in haar vak. Ik ging met een bepaald idee in mijn hoofd en pinboard vol ideeen naar binnen en ben geslaagd voor iets totaal anders. En wat ben ik daar blij mee. Hele ongedwongen sfeer, super veel keuze, ruimte voor je eigen inbreng maar ook met veel aandacht kijken naar net even anders en daarmee voor mij een schot in de roos. Ik ben geslaagd voor mijn perfecte bruidsjurk.

Keurig geholpen

Zeker een aanrader, alle tijd en vragen worden doorgenomen. Erg leuk geholpen!

Prachtige jurken en ontzettend fijn geholpen!

Weddings heeft veel keuze aan prachtige jurken! Samen met de verkoopster kies jij de jurken die je graag wilt passen. Het passen gaat vlot, waardoor je veel jurken kunt proberen. Dit resulteerde voor mij in het vinden van mijn droomjurk!

Fantastisch!

Wat een fijne ervaring en er werd echt naar mij geluisterd. Ik zei JA op deze mooie dag!

Ontzettend fijn en geduldig geholpen!

Fijne winkel, veel keuze en ontzettend lieve verkoopsters!

Goudsesingel 440 444

3011KN Rotterdam

Over Weddings

Bij Weddings begrijpen we dat iedere bruid de grootste keuze trouwjurken wil hebben. Maar ook weten we dat de hele ervaring van de zoektocht naar DE droomjurk ook een unieke en exclusieve ervaring moet zijn. Onze bruidswinkel van 950 vierkante meter hangt vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in verschillende prijsklassen en maten. We hebben ruime privé pasruimten waar je in alle rust kunt passen met de hulp van een ervaren bruidsstyliste. Met het One Stop Shopping concept koop jij je trouwjurk, maar ook je bruidsschoenen, tiara, sluier en bruidssieraden allemaal tegelijk. Om de geslaagde shopsessie af te sluiten drinken we champagne om te vieren dat jij je droomjurk hebt gevond