Wauw!!

Wat een prachtige zaak met een grote keus aan jurken! Ik ben onwijs goed geholpen, het was erg leuk. De aandacht was goed en natuurlijk het belangrijkste ik zei ja tegen een jurk. Kijk ontzettend uit naar de pas afspraak en natuurlijk de grote dag. Bedankt!

Het was een unieke ervaring en ik werd heel goed geholpen door de medewerker. Al met al een geslaagde dag.

Yes to the dress :-)

Hele leuke, fijne en gezellige ervaring! Zo blij met mijn prachtige jurk! Erg goed geholpen. Er wordt echt naar je wensen geluisterd en hierop ingespeeld.

Great place to choose your wedding dress

Great choice of dresses, they take care of you, ensure they understand your style and wishes. Very special experience!

Fantastisch

Ik was best zenuwachtig om een trouwjurk uit te zoeken, is toch wel een grote beslissing voor je mooiste dag van je leven, maar werd gelijk vriendelijk onthaalt en gerustgesteld! Ik werd geholpen door Yvonne en die luisterde erg goed naar mijn wensen en kwam met mooie voorstellen en dacht fijn met je mee. Het was ook fijn dat ik zelf ook nog mocht snuffelen tussen de jurken. Het is groots op een goeie manier, veel keuze maar heel persoonlijk! Je zit niet bij andere bruiden in de weg en voelt je niet opgejaagd. Lekker met je eigen groepje bij elkaar en alle ruimte. Ook heerlijke bubbels mogen drinken tijdens het passen, ook de gasten werden dus goed verzorgd! Heel erg bedankt voor de goede zorgen!

No pressure en genoeg om uit te kiezen!

Hele fijne ervaring. Ik had alle tijd om meerdere modellen te passen. Er werd goed met me meegedacht en na ik begon te twijfelen werd me de ruimte gegund om even na te denken. Al met al ben ik blij met de keuze en de hulp!

Super fijne begeleiding

Super fijn geholpen en prachtige winkel!

Fantastisch

Geweldig geholpen, hele mooie zaak met hele fijne medewerkers. De dame in kwestie heeft echt de tijd genomen en goede tips gegevens en ook een eerlijke mening, daar had ik echt wat aan. En natuurlijk ben ik geslaagd voor mijn jurk waar ik zo ontzettend blij mee ben!

Fijne ervaring en veel keuze!

Wij zijn door Mirjam geweldig geholpen. Heeft veel verstand van wat mooi staat bij welk figuur maar kijkt vooral waar jij mooi van wordt. Geen stijfjes jurken passen maar een hele fijne dag gehad!

Geweldig!

Ging sceptisch naar binnen , want ja “ik” in een trouwjurk , dat beeld zag ik nog niet voor me! En nog maar een maand de tijd voor onze grote dag. Maar WOW wat ben ik geweldig geholpen , de topper die mij begeleide had alle talenten inzich die perfect paste bij mij! Voelde me begrepen , ze dacht met alles mee & ging de uitdaging aan , geweldig! Ik heb de rest van de dag geteerd op deze top ervaring! En neem deze top herinnering voor altijd mee , Wow wat ben ik blij, super bedankt ❤️

Mooie ervaring

Neemt de tijd, goede adviezen.

Topervaring! Heel goed geholpen met veel geduld en een feest na de uiteindelijke keuze!

Ik ben een keer komen passen met een groepje vriendinnen en familie en werd heel leuk geholpen. Ik wist totaal niet wat ik wilde maar na het passen van een aantal jurken en de bijbehorende commentaren wist de verkoopster ons al snel richting DE jurk te bewegen. Ze had gevoel voor wat mij mooi zou staan en wat ik juist wel en niet zou moeten (willen) accentueren. ik wilde nog even nadenken en ook bij andere winkels krijgen. Zelfs bij de koopafspraak heb ik nog een aantal jurken gepast als check. Ook hier werd ik weer heel geduldig geholpen en na de keuze werd er een feestje gemaakt

Alle aandacht voor mij en mijn wensen, topservice en jurken!

Ik heb vandaag voor het eerst gepast en ben geslaagd! Het personeel is er helemaal voor jou en houdt rekening met je budget en persoonlijke voorkeuren. Zeker een aanrader voor alle bruiden die een ruime keus aan jurken willen hebben.

Top ervaring!

Mijn ervaring bij Weddings was alles wat je ervan hoopt als je jouw droomjurk gaat uitzoeken. Het ontvangst was zeer hartelijk en tijdens de afspraak voelde je je erg op je gemak. Tijdens het passen kreeg je goed advies, maar werd wel vrij gelaten in eigen keuzes. Al met al mijn droomjurk gevonden en erg blij met deze ervaring.

Uitstekende service en veel jurken!

Uitstekend geholpen bij wedding. Vriendelijke en deskundige medewerkers met een personal touch. Was een hele fijne ervaring!

Het was echt fantastisch!

Niet alleen omdat ik een onwijs gave jurk heb uitgekozen. Maar juist door de hulp die ik kreeg, dat was echt super. Je merkte dat zij enorm veel ervaring heeft en daarmee kon ze mij goed adviseren. Alle werkneemsters zijn overigens erg aardig en vriendelijk. Overal geef ik dus het cijfer 8!

Uitstekende ervaring

Hele mooie zaak en ik ben ik heel goed geholpen door Nathalie. Ze was heel actief in het vinden van een jurk, ze wist heel goed mijn smaak te vinden en ze gaf heel nuttig en professioneel advies. Ze heeft er echt oog voor!

Wat een top service, prachtige jurken en ik ben enorm goed geslaagd!

Wat heeft Mirjam mij goed geholpen! Zo enthousiast, spontaan en duidelijk veel verstand van zaken. Ik heb de jurk van mijn dromen gevonden en kijk nog meer uit naar mijn bruiloft!

Het was geweldig

Wat een leuke meiden werken daar we werden goed ontvangen, lekker wat te drinken gekregen! En heel behulpzaam en meedenkende meiden!

Geweldig!

Nathalie was the perfect help for me to find my dream dress! With humour, patience and champagne I could say YES to my DRESS together with my mom and my best friend. It was so much fun and I honestly felt so surprised that I could find it so quickly... but I did! Thank you Nathalie and Weddings.nl!!! :)

Een woord GEWELDIG!!

Ik ben afgelopen zaterdag geslaagd voor mij jurk bij Weddings waar ik nog steeds van aan het nagenieten ben. Ik keek er heel erg naar uit, niet wetende dat ik op deze dag mijn droom jurk zou vinden. Mijn consulent was Nathalie, wat was zij een aardig en energiek persoon zeg. Ik ben heel erg tevreden met hoe ik geholpen ben, hele aardige en vriendelijke mensen werken er ook de eigenaresse / leiding gevende top wijf! in 1 woord mijn dag was GEWELDIG, met GEWELDIGE mensen! Dank jullie wel hiervoor :)

Yes to the best shop!!!

Yvonne, een geweldig, lief mevrouw . Ik had veel zenuwen om iets moois en fijn te vinden. Ik was heel rap geholpen en rust gesteld:)). I was so excited...na 10 jurken heb ik de mijne gevonden. Bedankt voor u geduld en prachtige jurken. Top winkel!!!

Na een wat mindere ervaring bij een andere winkel, kwam ik hier toch best zenuwachtig aan. Ook omdat ik binnen 6 maanden ga trouwen en dat weg kort is voor de leertijd van de jurken. De vrouw die ons binnen liet was meteen al vriendelijk en stelde me op mijn gemak. Wij werden in een ruimte gezet en zijn daarna super goed geholpen door Cindy. Zij dacht mee en gaf ook eerlijk aan waarvan zij dacht dat het mij zou staan en wat minder. Ook begreep ze echt wat ik wilde en pakte ze meteen de juiste jurken, waar dus ook de droomjurk bij zat. Cindy heeft echt alle tijd genomen en niks was te gek voor haar. Heel blij met deze ervaring en de hulp van Cindy!

Uitstekend!

Ik ben vriendelijk ontvangen. De styliste heeft goed begrepen wat mijn wensen waren en mij super goed geholpen!

Zo lief geholpen!! Wat geven ze je daar zelfvertrouwen!! Vandaag geslaagd voor mijn jurk terwijl ik vandaag alleen wilde passen…maar eenmaal als je je jurk aan heb! Dan koop je hem Wat een topzaak is dit!!

Goudsesingel 440 444

3011KN Rotterdam

Over Weddings

Bij Weddings begrijpen we dat iedere bruid de grootste keuze trouwjurken wil hebben. Maar ook weten we dat de hele ervaring van de zoektocht naar DE droomjurk ook een unieke en exclusieve ervaring moet zijn. Onze bruidswinkel van 950 vierkante meter hangt vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in verschillende prijsklassen en maten. We hebben ruime privé pasruimten waar je in alle rust kunt passen met de hulp van een ervaren bruidsstyliste. Met het One Stop Shopping concept koop jij je trouwjurk, maar ook je bruidsschoenen, tiara, sluier en bruidssieraden allemaal tegelijk. Om de geslaagde shopsessie af te sluiten drinken we champagne om te vieren dat jij je droomjurk hebt gevond