Was altijd super, maar steeds meer functies naar duurder abonnement, ook de support

Precies zoals hierboven omschreven, was eerst fan, maar dit wordt wel minder naarmate er functies naar een duurder pakket verhuizen en de support eigenlijk onbereikbaar is geworden. 1). Zo kon men eerder klanten toevoegen vanuit KvK database, hier mag je nu extra voor betalen. 2). De chatfunctie direct vanuit een probleem is nu een algemene chat waar een paar uur reactietijd op staat, maar meestal helemaal geen reactie (ik heb nog een chat open staan van 17 uur geleden en eentje van een weekje of 16). 3). Bij uitgaven kun je niet meer zien welke inkoopfacturen binnenkort verlopen (betalingstermijn) maar heb je wel 2x hetzelfde overzicht onder de knoppen 'Alle' en 'Uitgaven'. 4). Alle meldingen dat men ook zou moeten bankieren via Tellow ben ik ook wel beu nu. 5.) Naast het feit dat inkoopbonnen minder goed automatisch worden ingelezen (steeds meer fouten) maakt dat ik Tellow steeds minder waardeer.

Simpel, makkelijk snel

Overzichtelijk makkelijk en snel

Snelle en goede service!

Altijd goed geholpen bij Tellow

Persoonlijk en behulpzaam

Prettig hoor

Goede en snelle service!

De medewerkers van Tellow reageren snel op mails of apps en bieden snelle en goede service en hulp bij problemen of vragen. Ik ben heel blij met Tellow!

Snelle en vriendelijke service

Ik begin net met het programma te werken. Dan maak je nog wel eens een foutje of kan je niet vinden hoe je het moet doen. Ik ben snel en vriendelijk geholpen door Maron en ben hier heel tevreden over. Nu kan ik met een fijn gevoel aan de slag. Ik vind het een heel gebruiksvriendelijk en makkelijk programma om mee te werken.

Super!!!

Maron top medewerker heeft mij goed geholpen en aan haar woord gehouden super Topper!

hele fijne support

ben heel snel en fijn geholpen!

Erg tevreden

Als stratende zzp'er heb ik veel vragen en begrijp ik heel veel dingen niet. Ik word altijd goed geholpen met alle vragen die ik heb. Soms zijn dat er meerdere tegelijk en alle vragen worden beantwoord en daarna volgt ook een duidelijke uitleg. Maron heeft veel geduld en is erg vriendelijk. Na elke gesprek met haar snap ik het elke keer weer een beetje beter. En als startende ondernemer is dat een fijn gevoel.

Superfijne hulp!

Zelf ben ik niet echt een rekenwonder of handig met administratie. Maar dankzij Tellow en in het bijzonder Maron wordt het echt een stuk gemakkelijker en zelfs leuk! Ik word goed geholpen altijd en als ik er even niet uit kom word ik meteen gebeld en geholpen. Oprecht een aanrader voor alle ondernemers!

‘S avonds een vraag gesteld aan het support team en de volgende ochtend had ik al een reactie met de juiste antwoorden. Snel en goed.

goed geholpen !

Was even een probleem met inloggen op mijn account. Goede en duidelijke uitleg waarna het probleem opgelost is ! erg blij mee.. !

Verassend snelle, pro-actieve en goede service

Ik heb een vraag gesteld op vrijdag einde dag, waarbij al direct werd aangegeven dat het antwoord enkele uren kan duren. Ik ging er dus vanuit dat het maandag zou komen. Maar tot mijn verbazing werd het direct (dus super snel!) en goed opgelost. Maron dacht met me mee voor de beste oplossing en ik kan met een blij gevoel het weekend in. Dank!

Uitstekend!

Sinds ik als ondernemer ben begonnen april 2018 ben ik al gebruiker bij Tellow en raadt het iedere ondernemer aan. Sinds vorig jaar heb ik via Tellow ook een boekhouder die ik alles kan vragen over het ondernemen (de financiele kant ervan). Tellow medewerkers reageren en snel en zijn heel behulpzaam! Maron spreek ik veel en reageert snel. Top app voor je zakelijke boekhouding

Goed en geduldig uitgelegd

heel behulpzaam en professionele

Fijn geholpen!

Maron stond me vriendelijk en snel te woord!

Supersnelle en goede service van Manon

Ik had een Tellow account met mijn eenmanszaak. Deze was recent omgezet naar een B.V. Manon heeft mij geholpen om dit om te zetten, zodat ik ook met mijn B.V. gebruik kan maken van Tellow.

Super service en handige tool

Tellow is al vanaf het begin voor mij onmisbaar. Makkelijk om zelf te begrijpen en als je iets niet weet staat hun uitstekende en snelle service altijd voor me klaar. Kortom echt helemaal top!!

Super vriendelijk contact en altijd een snelle oplossing

Ik krijg snel hulp en ik word vriendelijk en adequaat geholpen. Zeer tevreden met de hulp en geboden oplossingen.

Snel en voortvarend geholpen!

Zeer servicegericht en snelle afhandeling!

Snelle, en behulpzame support!

Ik had een probleem met mijn bankkoppeling wat moeilijk op te lossen was. Maron van de support van Tellow heeft er tijdig en snel op gereageerd tot dat het verholpen was. Ik ben elke keer super tevreden met de support van Tellow!

Snel en adequaat geholpen

Mijn vraag werd via de chat supersnel en doeltreffend beantwoord. Klasse!

Top geholpen.

Kwam er niet helemaal uit. Uiteindelijk top geholpen en opgelost!

Snelle reactie met voldoende duidelijkheid

Een fijne snelle reactie van de support team, en een duidelijke uitleg met daarbij een screenshot voor nog meer duidelijkheid, zeer tevreden ;)

Maakt boekhouden een stuk leuker!

Ik ben sinds het prille begin al een tevreden gebruiker van Tellow, omdat het de boekhouding zoveel simpeler en sneller maakt. Inmiddels hebben ze het boekhoudprogramma en de diensten flink doorontwikkeld. Daarbij luisteren ze goed naar de wensen van hun klanten en vind ik vooral hun support-afdeling erg goed. Je krijgt doorgaans snel een reactie, alleen tijdens de kwartaalaangiftes kan het soms wat langer duren vanwege drukte. Maar ze zijn altijd behulpzaam en oplossingsgericht. Laatst stuurde ik een hulpvraag via de chat op vrijdagmiddag om kwart voor 5, dus ik hield er al rekening mee dat ik pas na het weekend reactie zou krijgen. Maar ik kreeg bijna direct een berichtje terug van Maron en ze wist mijn probleem binnen 5 minuten op te lossen. Dat is nog eens fijn het weekend ingaan!

Croeselaan 18

3521CB Utrecht

Over Tellow

Eindelijk een boekhoudtool die écht gebruiksvriendelijk is. Regel je aangiftes, facturen, en boekhouding in minuten. Zo hou je meer tijd over voor ondernemen. Een account is altijd gratis.