4 sterren: goede service, goed behandeld

Tellow werkt top, maar de extra hulp van service is helemaal geweldig!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

moet soms wat lang wachten voordat ik support krijg via de chat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als beginnende zelfstandige Tellow gaan gebruiken. Wat een fijne tool. Wanneer je een vraag hebt word je direct vakkundig en doelgericht ondersteunt. Zo ook vandaag door Romy die een topper is! Fijn dat er mensen zijn die het goed begrijpen en het ook helder kunnen uitleggen. 😊

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Sinds april als ZZP-er gestart en was nog zoekende naar een overzichtelijke en snelle manier van boekhouden. Tellow is hierin een top uitkomst! Verder staat het support team altijd voor je klaar mocht je ergens niet uitkomen. Zeker aan te raden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij elke vraag staan de medewerkers van Tellow je goed te woord, soms iets later, maar ze komen altijd terug met een antwoord waar je mee vooruit kan! En mocht je er niet uitkomen, helpen ze je altijd op weg! Zeer prettig samenwerken met zulke toppers. Echt iets wat ik als ZZP'er kan aanraden die geen verstand heeft van boekhouden (behalve van het sturen van verkoopfacturen :-P) en nee ik werd niet betaald voor deze goed review, ben gewoon enthousiast over ze!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tellow is een erg fijne applicatie. Wij gebruiken het voor ons marketing adviesbureau: Regiomarketeer uit Rosmalen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super team staat achter Tellow. Voor al je vragen kun je terecht bij het Tellow team.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Maakt facturatie en boekhouding eenvoudig en supersnel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot een jaar geleden was ik Algemeen directeur van een grote retailonderneming met 84 vestigingen. Voor de financiële en administratieve ondersteuningen was er een uitstekende CFO. Toen ik mijn adviesbureau begon was het even wennen om alles zelf te moeten doen maar tien ik Tellow eenmaal ontdekt had en gebruikte was het probleem van de ondersteuningen voor een groot deel opgelost en kon ik me weer op de inhoud gaan richten. Voor mij zijn het de vrienden en vriendinnen van Tellow.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer gebruiksvriendelijk programma met ontzettend enthousiaste, vriendelijke en toegankelijke medewerkers, voor de zzp’er die geen ingewikkelde boekingen zelf wil maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als zzp van het loge en saaie snelstart overgestapt naar Tellow! Had ik veel eerder moeten doen. Erg tevreden met Tellow, overzichtelijk, makkelijk in gebruik en door de app altijd bij de hand zodat je op rustige momenten de administratie heb bijgewerkt. Hierdoor is mijn administratie up-to-date en door de gezellige vormgeving en quotes tussendoor maakt het doen van de administratie een leuk klusje. Daarnaast handig dat je alle bonnen en facturen inscant met je telefoon en in in Twellow upload. Hierdoor geen verloren bonnetje meer en volle mappen. Owh en voor de kosten hoef je het niet te laten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg gemakkelijk en kostenefficiënter dan een boekhouder

4 sterren: goede service, goed behandeld

De administratie was niet mijn favoriete onderdeel van het ondernemen, al begrijp ik door het geworstel in spreadsheets wel een beetje hoe het in elkaar zit. Met Tellow kan ik nog steeds goed zien wat er gebeurt, maar gaat alles automatisch en weet ik zeker dat het klopt. Ik heb nu zelfs zin om te zorgen dat alles weer up to date is en ga voor m'n plezier aan de administratie! Goed dat Tellow steeds verder ontwikkeld wordt, zodat ook de dingen die nu nog handmatig of via support lopen straks ook vanzelf gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig team achter Tellow: zeer behulpzaam en vriendelijk. De app zelf vind ik ook heel prettig en overzichtelijk. Natuurlijk zijn er soms minpuntjes, maar Tellow is in opbouw en welk programma is nou perfect?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, makkelijk, goede service. Overal te doen inderdaad. Ik hou wel van cijferen maar boekhouden kost me te veel tijd. Prima oplossing om dit via Tellow te doen. Ga zo door!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tellow maakt financiële administratie voor deze niet-financial heel fijn en overzichtelijk. De support is fantastisch (één van de belangrijkste aspecten van een service vind ik persoonlijk). De user interface is fijn en ik houd van opmerkingen als 'Eén klant is te laat met betalen. Pak ze!' Geinige dingen die de ervaring net wat leuker maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben heel blij met tellow , heb nu 2 maanden en bevalt prima heel makkelijk en overzichtelijk .ze bellen je zelfs op als je er niet uit komt ,

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eenvoudig in gebruik, de app maakt het handelen snel.

Nu 3 maanden tellow en zeer tevreden! Ik ga er mee door 👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super eenvoudig!!! Iedereen aan te bevelen! Goede communicatie met support!! Erg tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tellow is gebruiksvriendelijk, zonder enige kennis kun je er je weg vinden. Tevens is de service van Tellow snel en kundig! Tot nu toe altijd prettig geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Superhandig en gemakkelijk. Geen zorgen meer en altijd up-to-date

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met Tellow gaat makkelijk!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je mag nooit een 10 geven maar dat verdient Tellow wel. Voor mij als een 0 met boekhouden en facturen maken is dit écht geweldig.

Croeselaan 18

3521CB Utrecht

Over Tellow

Eindelijk een boekhoudtool die écht gebruiksvriendelijk is. Regel je aangiftes, facturen, en boekhouding in minuten. Zo hou je meer tijd over voor ondernemen. Een account is altijd gratis.