4 sterren: goede service, goed behandeld

Super blij met Tellow. Eindelijk een methode om boekhouden snel en gemakkelijk te maken. De service van de medewerkers is ook erg prettig. Iedere vraag wordt persoonlijk beantwoord.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werkt zeer goed, hier en daar nog een beetje bijschaven om het jargon voor de zzp-er met weinig skills te verduidelijken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nu Tellow bijna 1 week in gebruik te hebben moet ik zeggen dat dit zeker een veel boekhoud rompslomp van mijn bord heeft gehaald. Factuur inboeken, boekingen op de rekening controleren of een inkoopbon uploaden. Dat zijn de enige 3 dingen waar ik me druk om hoeft te maken. Normaal deed ik mijn boekhouding eens in de maand en dan duurde het bijna 4 uur voor ik klaar was. En dan hopen dat het goed ging. Tellow is nog niet perfect....voor mij. Wat ik mis is extra informatie bij de boekingen of facturen. De informatie die je zit zijn datum en de eerste regel van de boeking. Ik zou bivoorbeeld bij de factuur willen zien op welke kostenpost het geboekt is of wat ik de voorgaande keer heb ingevuld. Wellicht niet nodig, maar zorgt dat ik alles netjes houd. Voor nu ben ik zeer tevreden. Kijken hoe het over een halfjaar is. ;)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben onlangs begonnen als ZZP-er en maak gebruik van Tellow. Tot nu toe zijn mijn ervaringen heel positief. Als je vragen hebt wordt je altijd snel geholpen. Het voelt alsof je een persoonlijke boehouder hebt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig systeem en een fantastische helpdesk! Aanrader, het werkt erg gemakkelijk, ook voor de niet-boekhouders onder ons waartoe ik ook behoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niks op aan te merken! Ga zo door :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik hou niet van boekhouden. Ik ben graag met mijn core business bezig. Ontwerpen, vorm geven, leuke ideetjes verzinnen. Door de gezellige actie ‘Hello Tellow’ dacht ik: ‘dit is het!?’ Ik ben overgestapt op Tellow. Is een klus klaar dan maak ik gelijk een factuur. Deze mail ik naar mijn klant. Ik kan goed zien als iemand betaald heeft. Ook als een klant te laat betaald. Erg overzichtelijk. En om eerlijk te zijn, vind ik boekhouden zo nog leuk ook. Ik zou zeggen: ‘stop met klooien en ga werken met Hello Tellow’.

4 sterren: goede service, goed behandeld

een goed werkend administratiepakket met een deskundige en behulpzame supportafdeling

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig als je een vraag hebt, dat er redelijk snel wordt gereageerd. Tot nu toe alles nog opgelost! Soms wordt het voor je opgelost en passen ze een en ander aan voor je!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Praktisch en eenvoudig in gebruik. Op onderdelen nog voor verbetering vatbaar (b.v. btw rapportages). Helaas ervaar ik ook nog een aantal kleine onvolkomenheden/ foutjes in het programma. Bij melding/ vragen krijg je deskundige en duidelijke terugkoppeling vanuit Tellow.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Over het algemeen werkt het goed. Het is soms nog een beetje zoeken hoe je sommige facturen moet up loaden. Dit omdat ik veel gebundelde fucteren heb die in 1 keer worden afgeschreven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het begin van Tellow enthousiast! Altijd hulp en makkelijke te bereiken. En het voordeel scheelt veel boekhoudkosten! Boekhouden is makkelijk en simpel. Van factuur naar betaling, alles in 1 makkelijk programma

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles is prima, maar ik hoop dat met aangifte BTW goed komt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het werken met Tellow is heel erg makkelijk om tussendoor snel te doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk en meedenkend personeel. Uiteraard zit er verschil van persoon tot persoon in de zin van zakelijk tot persoonlijk waardoor ze iedereen, ongepaste wijze, van dienst kunnen zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorig jaar startte ik mijn bedrijf en heb me direct aangemeld voor Tellow. Zonder al teveel studie of theorie houd ik mijn eigen administratie/boekhouding bij en ik word daarbij prima ondersteund door de medewerkers van Tellow. Deskundige mensen die altijd voor me klaar staan en goed meedenken. Ik ben zeer tevreden en raad Tellow zeker aan als boekhoudtool voor (startende) zzp'ers.

Onwijs tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Op alle punten vind ik Tellow positief, behalve op gebruiksvriendelijkheid en dat is voor mij toch het meest belangrijk. Voor mij is het onpraktisch dat het verwerken van de bonnen zo lang duurt en dat de facturen niet helemaal naar mijn wens kunnen worden aangepast. Dan kies ik toch voor mijn eigen excel bestanden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Plezierige interface met een dashboard waar je meteen alle relevante informatie op vindt. Leercurve is niet te stijl, de support is bovendien uitstekend. Na een paar keer heen en weer mailen met vragen werd ik spontaan gebeld telefonisch verder geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een snelle en handige manier van boekhouden! Er zitten echte mensen achter de Support die je gericht, vakkundig en persoonlijk kunnen helpen. De koppeling met rabobank zorgt ervoor dat er geen bonnetje verloren gaat!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met mijn boekhouding overgestapt op Tellow van de Rabobank. Was even wennen maar werkt perfect en de service daar is buitengewoon perfect te noemen. www.tellow.nl

Goed, simpel en snel.

Ff wennen daarna ideaal

Croeselaan 18

3521CB Utrecht

Over Tellow

Eindelijk een boekhoudtool die écht gebruiksvriendelijk is. Regel je aangiftes, facturen, en boekhouding in minuten. Zo hou je meer tijd over voor ondernemen. Een account is altijd gratis.