Fijn geholpen!

Maron stond me vriendelijk en snel te woord!

Supersnelle en goede service van Manon

Ik had een Tellow account met mijn eenmanszaak. Deze was recent omgezet naar een B.V. Manon heeft mij geholpen om dit om te zetten, zodat ik ook met mijn B.V. gebruik kan maken van Tellow.

Super service en handige tool

Tellow is al vanaf het begin voor mij onmisbaar. Makkelijk om zelf te begrijpen en als je iets niet weet staat hun uitstekende en snelle service altijd voor me klaar. Kortom echt helemaal top!!

Super vriendelijk contact en altijd een snelle oplossing

Ik krijg snel hulp en ik word vriendelijk en adequaat geholpen. Zeer tevreden met de hulp en geboden oplossingen.

Snel en voortvarend geholpen!

Zeer servicegericht en snelle afhandeling!

Snelle, en behulpzame support!

Ik had een probleem met mijn bankkoppeling wat moeilijk op te lossen was. Maron van de support van Tellow heeft er tijdig en snel op gereageerd tot dat het verholpen was. Ik ben elke keer super tevreden met de support van Tellow!

Snel en adequaat geholpen

Mijn vraag werd via de chat supersnel en doeltreffend beantwoord. Klasse!

Top geholpen.

Kwam er niet helemaal uit. Uiteindelijk top geholpen en opgelost!

Snelle reactie met voldoende duidelijkheid

Een fijne snelle reactie van de support team, en een duidelijke uitleg met daarbij een screenshot voor nog meer duidelijkheid, zeer tevreden ;)

Maakt boekhouden een stuk leuker!

Ik ben sinds het prille begin al een tevreden gebruiker van Tellow, omdat het de boekhouding zoveel simpeler en sneller maakt. Inmiddels hebben ze het boekhoudprogramma en de diensten flink doorontwikkeld. Daarbij luisteren ze goed naar de wensen van hun klanten en vind ik vooral hun support-afdeling erg goed. Je krijgt doorgaans snel een reactie, alleen tijdens de kwartaalaangiftes kan het soms wat langer duren vanwege drukte. Maar ze zijn altijd behulpzaam en oplossingsgericht. Laatst stuurde ik een hulpvraag via de chat op vrijdagmiddag om kwart voor 5, dus ik hield er al rekening mee dat ik pas na het weekend reactie zou krijgen. Maar ik kreeg bijna direct een berichtje terug van Maron en ze wist mijn probleem binnen 5 minuten op te lossen. Dat is nog eens fijn het weekend ingaan!

uitstekend

deze keer snel geholpen

Snelle en duidelijk antwoord op mijn vraag

Ik had een vraag over min BTW en deze is snel beantwoord met een duidelijke en eenvoudige uitleg.

Praktisch en fris boekhoudsysteem

Over het algemeen zeer tevreden, en de automatische koppeling met de bank is erg praktisch. Het systeem kan mijn inkoop facturen in PDF formaat automatisch lezen en de gegevens voor mij invullen. Mijn facturen kan ik vanuit het systeem versturen en zo zorgt Tellow ervoor dat mijn boekhouding klopt op basis van facturen en bankgegevens. De 'support' is zonder meer vriendelijk en over het algemeen erg snel met antwoorden. Hou er wel rekening mee dat aan het eind van een kwartaal de response-tijd langer wordt.

Super snel en goed

BTW PROBLEEMPJES. Onmiddellijk opgelost

Fijne samenwerking met goede communicatie

De medewerkers doen zichtbaar hun best en helpen graag wanneer er problemen/vragen zijn. 9/10 keer een snelle reactie terug met daarin concreet antwoordt terug op mijn vraag(en).

Prima ervaring met Support

Ik wist niet hoe ik een via privé betaalde btw belasting aangifte moest boeken in Tellow. Support gecontact via de chat en bijna onmiddellijk zeer goed geholpen!door Maron! Deden alle bedrijven dit maar zo

top

geweldig geholpen

Uitstekend !

Ik ben zo blij met Tellow en vooral met Maron. Ze legt alles duidelijk uit waardoor je eigenlijk geen boekhouder voor nodig hebt. Kortom zeer tevreden en een 10+ Voor Maron !

Top service

Ik zat met een vraag en binnen 5 minuten was het opgelost … nogmaals bedankt

Persoonlijk en begripvol geholpen!

Ik baalde omdat ik een hoop facturen moest sturen naar nieuwe klanten en toen ik bezig was daarmee kreeg ik een melding dat ik klant-gegevens alleen maar handmatig kan invoeren, voor de automatisch vulling vanuit KvK moest ik premium hebben. Ik had allang premium dus kroop vrij snel in de support-app waar ik een dag later (vrij logisch want ik had op zondag berichtje gestuurd) een reactie van Remco ontving dat het om een tijdelijke storing ging, dat het niet aan mij lag. En niet veel later ontving ik pro-actief een berichtje van hem dat het verholpen was. Ik voelde me begrepen en erg persoonlijk geholpen. Dit trok de angel er bij mij wel uit (van geïrriteerd naar 'kan gebeuren', fijn dat er zo'n support achter zit).

Great tool for small businesses/entrepreneurs

I was looking for a software to help me arrange my bookkeeping and accounting easily (especially for first time entrepreneurs like myself). Tellow has been really great for this and quite simple to set up and use. Bonus: They help me file my taxes which is a life saver for an expat like myself. I've had to use their customer service multiple times and they've always been very helpful and friendly. Most recently I had some difficulties with a couple of transactions on the weekend and Remco replied to me first thing Monday morning and fixed the problem within a couple of hours which I really appreciate.

Goede ondersteuning bij mijn vragen.

Met vragen omtrent btw en de suppletieaangifte werd ik goed geholpen. :-)

Uitstekend geholpen bij de overstap naar Tellow Compleet.

Bij de overstap van Tellow naar Tellow Compleet bleek ik een aantal velden niet (volledig) te hebben ingevuld. Het team van Tellow, in het bijzonder Maron, heeft mij uitstekend begeleid bij het juist invullen van o.a. de beginbalans.

Such a deep involvement with the customer

Maron has offered me an extremely customized customer experience. I was having problems with my figures from previous years and she didn't stop until the issue was solved. Pure commitment! I am so greatful for such an incredible involvement :)

Snel en duidelijk!

Al een paar keer goed en snel geholpen! Fijne klantenservice.

Croeselaan 18

3521CB Utrecht

hello@tellow.nl

Over Tellow

Eindelijk een boekhoudtool die écht gebruiksvriendelijk is. Regel je aangiftes, facturen, en boekhouding in minuten. Zo hou je meer tijd over voor ondernemen. Een account is altijd gratis.