Service gericht

Klantvriendelijk benadering, lage drempel, denken mee, geven zinvolle tips streven naar eenvoud voor de klant en en staan open voor verbeteringen

Tellow is snel aan te leren vind ik.

Ik ben op 1-12-2019 gestart met invoeren van gegevens in Tellow en ben nu ruim een maand bezig hiermee. Ik hou ook op mijn vorige manier mijn boekhouding bij om te controleren of dit klopt met dat andere programma. Ik heb een paar keer wat onduidelijk heden gehad maar als je dat vraagt komt er vanzelf een antwoord of het wordt opgelost al. Tot nu toe ben ik er tevreden over, dus blijf het gebruiken. Chris

Super slecht, onbereikbaar en niet mee te werken!

Ik heb mij meer dan een week geleden aangemeld. Ten eerste nooit een activitatie link gekregen van Tellow, ik had mij aangemeld via Rabo. 2 x gebeld, geen gehoor en niet terug gebeld. Elke keer het zelfde stomme bandje waar ze dus blijkbaar niks mee doen. Zelf maar aangemeld want de koppeling met rabobank leek mij toch handig, alles in Tellow is zo simpel gemaakt dat je precies niks meer kunt veranderen. Bijv. hoe ontkoppel je je rekening nummer och de simpelste dingen zijn niet mogelijk om dat het zo 'makkelijk' gemaakt is.... Niet handig dus. Oké suprise! nu een week later is opeens mijn bankrekening gekoppeld aan de rabobank.. Heb ik hier toestemming voor gegeven via mijn Rabo scanner?! ach het zal, fijn dat het er in staat... Kijk ik verder staan alleen 5 transacties van 2020 erin, terwijl ik bezig wil met mijn 2019 boekhouding. Ik kijk niet eens meer verder, dit boekhoud programma is het slechtste en slechts bereikbare bedrijf dat ik in tijden heb meegemaakt. I'm out! succes in de toekomst, met dit als basis wordt het waarschijnlijk niks. Iedereen die dit leest, verspil je tijd niet. je hebt wel wat beters te doen. zoek een fatsoenlijk boekhoud pakket!

Werkt perfect

Goede samenwerking. Als je iets niet snapt helpen ze je gelijk

Erg behulpzaam en fijn

Alles is mij goed uitgelegd als ik vragen had.

Boekhouden was nog nooit zo leuk geweest. Yes, met de Tellow app, mijn administratie zo geappt =)

Professioneel, betrokken en enthousiaste medewerkers die graag met jou meedenken. Met Tellow heb ik meer tijd om te genieten van mijn werk. Ik doe de leukste werkzaamheden van mijn bedrijf, en Tellow doet de rest. Terwijl jullie dit lezen, ga ik nog snel mijn aangifte doen die al voor mij is ingevuld en klaargezet. Klik, en klaar. Top service, ik ben super blij! Met vriendelijk groet, Creative baby photography Betul Dogan-Taskin

Super app

Dik tevreden. Bij vragen kan ik altijd terecht en bonnen worden zeer snel in geboekt.

Boekhouden alsof je het al jaren doet (met 0 ervaring)

Ik ben administratief absoluut niet sterk maar zelfs ik heb mijn boekhouding tip top in orde dankzij de Tellow app. Simpeler kan het niet, alles wordt automatisch bijgehouden, het enige wat je zelf hoeft te doen is af en toe je facturen inscannen en je bent weer bij. Ik heb wel moeite gehad om Tellow te koppelen met mijn zakelijke rekening van Rabobank, dit bleek echter een instellingsfout bij Rabo, niet bij Tellow. Als je ergens niet uitkomt of lastige vragen hebt is de chatfunctie heel handig, je krijgt niet altijd direct antwoord eerlijk is eerlijk maar altijd binnen 24 uur en het antwoord is tot nu toe dan ook écht nuttig. Heb denk ik al een keer of 10/12 aan de bel getrokken en tot nu toe altijd super geholpen door het service team. Met betrekking tot mijn financiën en administratie de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt.

Simpel systeem dat een helder overzicht geeft

Een fijn systeem waarin je alles kunt bijhouden. Makkelijk en overzichtelijk.

Lijkt fijn maar in werkelijkheid..

Bij een vorig boekhoudprogramma was ik veel tijd kwijt en moest ik er echt voor achter de computer kruipen, maar daar is niet altijd tijd voor. Ik was opzoek naar een nieuw programma dat soepel werkt én een hele fijn app heeft waar je zo goed als alles mee kan doen. Ik hoorde veel goede verhalen er over, verdiepte mezelf in Tellow en dacht YES dit is het. Maar al snel kwamen de gebreken. Veel dingen waren voor mij onduidelijk, met hulp van de blogs die ze maken kwam ik niet verder. Ik had natuurlijk een hoop facturen van voor Tellow en dat was hééél veel werk om in te vullen. Dan werkte de begindatum van de begin balans weer niet. Dan kon ik mijn bonnen niet uploaden of transacties inladen ging niet meer. Als het werkt is het denk ik top, maar bijna elke keer als ik iets wilde doen ging er gelijk iets fout. Weer contact opgenomen met de klantenservice en hun hulp is fijn maar laat vaak wel lang op zich wachten. Ik ben ruim drie maanden (de eerste drie zijn gratis) bezig geweest om het iets of wat werkend te krijgen. Nu betaal ik en werkt het nog steeds niet. Wéér contact opnemen en wachten. Voor mij een reden om over te gaan stappen. Even hier en daar een foutje in het programma kan maar het wordt te gek.

Simpel, goede service

Eigenlijk heel relaxed. Ik kan alles uit handen geven. Geen gedoe als je te dom bent om zelf je administratie te doen. Staan een paar jochies hard te werken bij Tellow die zo voor je klaarstaan. Prima klantenservice!

Top service, programma bijna perfect

Enorm tevreden! Het enige puntje dat ik zou kunnen bedenken, is dat het inladen van facturen nog niet helemaal perfect gaat. Maar met 1 knop op de supportknop kan ik de hulp van de tellow medewerkers oproepen en dan wordt het gefixt, klasse service!

Prima support, maar app is waardeloos

Nog steeds geen feestje. Al meer dan jaar klant, maar het lijkt met de dag slechter te worden. De verwerking van de inkoopfacturen duurt steeds langer (niet 1 dag, denk eerder aan een week, of in sommige gevallen nog veel langer) en blijkt dan ook nog eens niet te kloppen. BTW bedragen die niet kloppen, creditcardafschrijvingen die op in behandeling blijven staan omdat de bestanden niet verwerkt worden. App zit vol met bugs, zeker wanneer je wisselt tussen de app en online. De melding ‘Sessie is verlopen’ is meer de regel dan de uitzondering, waarna je alles weer opnieuw in moet stellen. Dit was nooit zo, maar zeker de laatste maanden elke keer wanneer je online ingelogd hebt en daarna de app weer gebruikt. Het nieuwe inloggen (waar jullie zo trots op zijn dat het bij de app zelfs apart vernoemt wordt (Shout out naar de Jon Snow van Tellow, de magic link is hier) is zo irritant dat het inloggen al geen feestje is, waarom perse die mail met daarin een link? Qua gebruikerservaring niet echt lekker. Daarnaast lijkt het wel alsof er bij elke update weer nieuwe bugs ontstaan en de oude misschien een cover up krijgen, maar gewoon blijven bestaan. Misschien dat jullie in plaats van ‘grappige teksten’ in de App Store gewoon kunnen zorgen dat het werkt en de bugs daadwerkelijk verholpen worden,

Goede service, slecht systeem!

Er is 1 persoon, René, die handelt alles snel en goed af. Ben 2 weken bezig geweest om 1 bon verwerkt te krijgen.. Slecht systeem. Het klopt vaak niet..

Verwerkingssnelheid bestanden loopt te veel op

De verwerkingssnelheid van geuploade bestanden, betalingen en vragen loopt nu gigantisch op. Niet fijn als je nog maar dagen hebt om de BTW aangifte af te ronden. Straks zit ik met een niet complete aangifte. Het functioneren van Tellow is in de afgelopen maanden drastisch en chaotisch geworden. Balen. Wellicht wordt het tijd om naar een duurdere maar profesionelere club over te stappen.

Echt een aanrader als ZZPer

Het is zeer makkelijk, goede service en echt heel vriendelijk.

Supet

Ik moest als boekhoud leek maar even de boekhouding van het taxibedrijf van mijn vriend gaan doen... Na een poosje zoeken bij Tellow uitgekomen en nog geen moment spijt gehad! Alles is overzichtelijk en als ik ergens tegen aan loop is er altijd de helpdesk die op een persoonlijke wijze mijn vragen beantwoord. Zeker een aanrader!

Goede service , makkelijk in gebruik.

Het systeem is makkelijk in gebruik en als ik vragen heb, zijn ze via de chat of email gemakkelijk te stellen. Er wordt ook snel op vragen gereageerd. Kortom ik ben erg tevreden over Tellow.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele handige app voor startende ondernemers.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bijna perfect! Het enige wat nog niet geautomatiseerd gaat is de koppeling met mijn zakelijke spaarrekening. Verder top pakketje. Gebruiksvriendelijk en snel antwoord op vragen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Alhoewel ik eerst heel erg tevreden was, blijf ik problemen houden met het uploaden van bonnen. Eerder kreeg ik ook sneller een reactie bij het melden van een probleem. Nu duurt dit (te) lang. Als ondernemer ben je veel onderweg dus dan wil je graag snel een oplossing en een reactie. En heb je niet altijd tijd om achter de computer te gaan zitten wachten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

sinds begin dit jaar maak ik gebruik van Tellow. Vind het top! alles in 1 oogopslag bij te houden. voorheen ging alles naar de accountant, en besteedde zelf veel tijd om alles toch inzichtelijk te houden voor mezelf. nu doet tellow dit voor me..en alle begin is moeilijk dus soms even de tellow help center raadplegen en ja er zijn nog wat dingen die nog niet helemaal automatisch werken, zoals creditnota's, maar hé..even duidelijk naar de support reageren en zij koppelen het voor je aan de juiste af/bijschrijving. tja echt een feestje dus!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

E. van der Mast: In eerste instantie was ik erg te spreken over Tellow. Maar nu aan het einde van het jaar begin ik me toch te ergeren aan zaken die niet goed lopen. De dagelijkse dingen gaan dan nog wel, maar zaken die je zo af en toe maar eens hoeft te doen werken ook niet goed. BTW-prive gebruik - ik heb 3 weken gewacht op een oplossing voor dit probleem. Tijdens de kerstperiode, waarin ik tijd heb de administratie bij te werken is Tellow slecht of niet bereikbaar. Beloftes die worden gedaan (ik corrigeer het vandaag voor u mevrouw) worden niet goed nagekomen. Nu lukt het weer niet om het jaar af te sluiten. Niet alle BTW-aangiftes zijn verwerkt.... jawel hoor, maar het eerste kwartaal van 2018 bestond mijn bedrijf nog niet...... Er komt overal een oplossing voor, maar het is zeer irritant, dat als je 's avonds nog even iets af wil werken, je voor de zoveelste keer op rij ergens op vastloopt. En dan nog een laatste minpuntje: ik maak zelf mijn fakuren die ik vervolgens upload. Het systeem noemt dit "inkoopfakturen". Hierover heb ik in het begin (mei 2018) al een vraag gesteld. Was een bekend probleem waaraan wordt gewerkt.......... maar is nog niet opgelost. Ik schrijf normaal nooit klachten via dit soort sites, maar omdat ik ook geen adres kan vinden waar ik een officiele klacht kwijt kan, moet het maar een keer zo. Wat mij betreft is deze tekst niet voor iedereen zichtbaar, zie het als een klacht aan Tellow. Ik wil gewoon even mijn ongenoegen uiten. In principe is Tellow natuurlijk een mooi instrument. Maar er zijn wel nog wat schoonheidsfoutjes waarmee wat gedaan moet worden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eenvoudig te gebruiken, met een uitstekende ondersteuning als je er zelf niet uitkomt

Croeselaan 18

3521CB Utrecht

Over Tellow

Eindelijk een boekhoudtool die écht gebruiksvriendelijk is. Regel je aangiftes, facturen, en boekhouding in minuten. Zo hou je meer tijd over voor ondernemen. Een account is altijd gratis.