Professioneel, rust, persoonlijk en ons belang voorop dat is Wijs
Als er plotseling twee agenten aanbellen en vertellen dat je zoon een ongeluk heeft gehad en of je met enige spoed naar het Erasmus Medisch Centrum wil gaan dan kom je in een situatie terecht waar je niet weet wat je overkomt. Het werd na 2 uur duidelijk dat onze zoon een zwaar hersentrauma had opgelopen en dat het nog een erg spannend zal worden. Er komt dan zoveel op je af dat je zeker niet gelijk denkt aan wat je allemaal zou moeten regelen. Je hebt eigenlijk geen tijd voor je emoties of om alles op een rijtje te zetten. De volgende morgen hebben we het eerste contact met onze verzekeraar die ons een letselschade kantoor adviseerde.
Als je nog nooit hier mee te maken gehad hebt dan weet je niet waar je op moet letten om de juiste keuze te maken, je hoofd staat daar niet naar als je kind aan het vechten is voor zijn leven.
Juist dan is de rust en de kennis van een goed letselschade kantoor van groot belang, maar nog meer de contact persoon. Of het een goed schadeletsel kantoor is en of je contact persoon voor jouw de juiste is daar kom je tijdens de reis pas achter.
Na vier jaar samen met Tanja Knoester Lagerwaard van Wijs Letselschade te hebben samen gewerkt kan ik alléén maar zeggen, dit is wat je dan nodig hebt. Door de tijd te nemen, zonder het belang uit het oog te verliezen, het vertrouwen wat je samen opbouwt en haar professionele houding hebben ons tijdens de vierjaar lange reis naar het eindresultaat gebracht waar we tevreden mee zijn. Voor een ieder die hier mee te maken krijgt zou ik zeggen wees wijs en vertrouw op WIJS Letselschade.
Ook met onze zoon is het goed gekomen en kunnen positief naar de toekomst kijken.
Bedankt Tanja en WIJS Letselschade.
Eddy