Professioneel en doelgericht.

Een professionele maar vooral ook prettige samenwerking. Alsof er niets aan de hand was.

tevreden.

Communicatie was echt top. Tussen bemiddelaar en ons, heel vriendelijk, duidelijk, en correct kwam afspraken na. Heel erg tevreden.

Persoonlijk en professioneel

Weinig (gelukkig) ervaring met letselschade en dat je begeleid wordt voor de afwikkeling daarvan. Ik heb dit als heel positief ervaren. De fijne persoonlijke benadering gecombineerd met veel professionaliteit ervaar ik niet zo vaak vandaag de dag. Al met al prima afgerond.

Vlotte afhandeling, betrokken en betrouwbaar

Mijn zaak werd meteen opgepakt en ik werd van goed advies gediend tot in de details. Ook van de voortgang werd ik regelmatig geüpdatet. De medewerker was niet altijd telefonisch bereikbaar, echter het duurde niet lang eer ik terug werd gebeld. Al met al een fijne organisatie om mee in zee te gaan. Dit is de reden waarom ik de organisatie aan anderen heb aanbevolen

100% tevreden, je staat er niet alleen voor

Na mijn auto ongeluk had ik totaal geen ervaring met letselschade, had alle hoop al op gegeven, maar gelukkig kwam ik in contact met Wijsletselschade. mijn behandelaar heeft alles goed uitgelegd en mij bij gestaan.Dat gaf mij een heel goed gevoel. Ik werd goed op de hoogte gehouden en bij elke stap betrokken. Ik werd boven verwachting vergoed en zou dit bedrijf aan een ieder aanraden, het is geheel kosteloos, geen addertjes onder het gras

Ben prima geholpen

Ben goed geholpen na het ongeluk

Heel goed geholpen

ik heb een goede ervaring er word goed naar je verhaal geluisterd en doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen

Zeer tevreden met de aanpak van mr Charlotte van der Ven

Praktische duidelijke en resultaatgerichte aanpak en goed geadviseerd .

Goed, duidelijk en efficiënt

De zaak is voor mij op een prettige manier behandeld en afgehandeld. Het was duidelijk hoe de zaak behandeld werd en ik ben ten alle tijden op de hoogte gebracht over de voortgang in de zaak. Het heeft me weinig inspanning gekost, omdat de zaak op de achtergrond goed werd behandeld. Mijn dank Speciaal voor Charlotte en mocht ik jullie in de toekomst aan iemand kunnen aanbevelen, dan zal ik dat zeker doen.

Betrokken en professioneel

Wijs Letselschade heeft mij van begin tot einde geweldig geholpen, ondersteund en bijgestaan in mijn traject. Niet alleen waren ze oprecht betrokken, maar ook erg professioneel bekwaam.

Professioneel, rust, persoonlijk en ons belang voorop dat is Wijs

Als er plotseling twee agenten aanbellen en vertellen dat je zoon een ongeluk heeft gehad en of je met enige spoed naar het Erasmus Medisch Centrum wil gaan dan kom je in een situatie terecht waar je niet weet wat je overkomt. Het werd na 2 uur duidelijk dat onze zoon een zwaar hersentrauma had opgelopen en dat het nog een erg spannend zal worden. Er komt dan zoveel op je af dat je zeker niet gelijk denkt aan wat je allemaal zou moeten regelen. Je hebt eigenlijk geen tijd voor je emoties of om alles op een rijtje te zetten. De volgende morgen hebben we het eerste contact met onze verzekeraar die ons een letselschade kantoor adviseerde. Als je nog nooit hier mee te maken gehad hebt dan weet je niet waar je op moet letten om de juiste keuze te maken, je hoofd staat daar niet naar als je kind aan het vechten is voor zijn leven. Juist dan is de rust en de kennis van een goed letselschade kantoor van groot belang, maar nog meer de contact persoon. Of het een goed schadeletsel kantoor is en of je contact persoon voor jouw de juiste is daar kom je tijdens de reis pas achter. Na vier jaar samen met Tanja Knoester Lagerwaard van Wijs Letselschade te hebben samen gewerkt kan ik alléén maar zeggen, dit is wat je dan nodig hebt. Door de tijd te nemen, zonder het belang uit het oog te verliezen, het vertrouwen wat je samen opbouwt en haar professionele houding hebben ons tijdens de vierjaar lange reis naar het eindresultaat gebracht waar we tevreden mee zijn. Voor een ieder die hier mee te maken krijgt zou ik zeggen wees wijs en vertrouw op WIJS Letselschade. Ook met onze zoon is het goed gekomen en kunnen positief naar de toekomst kijken. Bedankt Tanja en WIJS Letselschade. Eddy

De behandeling van de zaak is professioneel snel en vriendelijk.

De contacten verlopen in een vriendelijke en ontspannen sfeer. De behandeling van de zaak gebeurt voortvarend en accuraat.

In een woord fantastisch geholpen door Tanja!

Na mijn ongeval heeft Tanja mij fantastisch geholpen. Professioneel, veel geduld en altijd een luisterend oor en heel meelevend. Ik kon op Tanja bouwen en kwam haar afspraken altijd na. Wat mij veel rust heeft gegeven is het gevoel hebben er niet alleen voor te staan! Ik hoop jullie nooit meer nodig te hebben want dat zou geen goed teken zijn, anders weet ik jullie zeker te vinden! Top gedaan!!!

Ik ben geweldig geholpen door Wijs Letselschade

Na een aanrijding op de fiets heb ik een beroep gedaan op Wijs Letselschade. Brenda heeft alles voor mij geregeld .En dat gaf mij een enorme rust want mijn hoofd stond er niet naar om alles met de verzekering te regelen. Brenda heeft fantastisch werk voor mij verricht. waardoor ik tijd had om mijn ziekteproces te verwerken.

Fijne samenwerking

Zeer professionele aanpak

Mevrouw Knoester heeft zowel mij als mijn twee zoons niet alleen zakelijk maar ook op het menselijke vlak heel goed ondersteund. Wij zijn haar daar zeer erkentelijk voor.

Ze staan er voor je

Na een bedrijfsongeval waar ik mijn enkel brak, heb ik dit kantoor benaderd. Paar dagen later zat mijn case behandelaar al bij me thuis. Ze leven met je mee en doen er alles aan dat je krijgt waar je recht op hebt. Ik raad dit kantoor dan ook echt aan mocht je in zo'n situatie komen te staan

Zeer goede soepel en duidelijk verlopen

Super behandeld en goed bijgestaan door mevr. Stoop en haar team. Aanrader voor iedereen.

Zo goed begeleid, advies gegeven en mij bijgestaan . Vooral in mijn zwaarste en moeilijkste periode. Zo Dankbaar ben ik, zal dat nooit vergeten, dat toegevoegde waarde in mijn leven aanvulling gegeven op het juiste moment ik zal zeker contact houden en hoop je snel te zien. Mijn Dank is groot, niet in woorden uit te drukken!

Daad bij het woord

Vanaf het begin betrokken en transparant. Wat geleid heeft tot vertrouwen in welke uitkomst dan ook er alles aan jou zaak gedaan wordt en dat ook uit handen te kunnen geven aan de bekwaamheid en betrokkenheid van de firma, vooral de dames Charlotte en wanda die voor mij hun tanden erin hebben gezet en pas losgelaten met de behaalde resultaten. Nogmaals ik kan hier niet uitdrukken hoe dankbaar ik hier voor ben jullie voor me gedaan hebben!!!!! Luc Boer

De juiste schadeletsel specialst

Mijn ervaring met tanja knoester was erg prettig

Wij zijn heel fijn en hartelijk geholpen

Ik vond het een hele fijne samenwerking, een luisterend oor. Ben heel goed geholpen. Hartelijk dank hiervoor.

Top, alles goed geregeld en snel

Onze ervaring is met Wijs letselschade is echt super Tanja, heeft alles in een snelle tempo geregeld voor ons. Ze heeft ons erg goed geholpen met alles. Zeer zeker aan te bevelen.

Waw en CHAPEAU voor Tanja Knoester !!

Na bijna 5 jaar strijden tegen en met de grote verzekeraars en UWV,zijn we eindelijk tot een eindresultaat gekomen !! Dit ALLES dankzij,de tomeloze inzet,begripvolle en steeds doorzettende van Tanja Knoester !! Geweldig en wat een kanjer ben je voor ons geweest!! On “WIJS” BEDANKT, lieve Tanja en heel veel goeds en voorspoed toegewenst !! Lieve dankknuffels van Tonny en Marie-Louise uit Brabant!

Goede opvolging en communicatie

Fijne communicatie en kundige mensen.

Torenlaan 15

1251 HE Laren