Fijne hulp

Fijne ervaring, goeie communicatie en duidelijk

Goed afgehandeld

Helaas op het begin wat langzaam gegaan, de collega die mij hielp ging uit dienst daarna iemand anders die mijn dossier overnam, ging na een tijdje ook uit dienst! De 3de collega heeft mij prima en snel geholpen daar was ik super blij mee.

Zeer goede ervaring.

Deskundig en correcte afwerking. Vriendelijk personeel.

Goede communicatie

Wijs letselschade om hulp gevraagd bij een letselschade zaak omtrent een auto ongeluk. Hierbij goed geholpen. Duidelijke en goede communicatie. Je kunt altijd met vragen terecht.

Empatisch en een goede samenwerking om de schade zo goed mogelijk af te handelen

Mevr mr. Ch. van der Ven van Wijsletselschade was zeer behulpzaam. Heeft goed geholpen, ondanks dat de dader uiteindelijk niet gevonden is. Daarom was verdere afhandeling door haar des te belangrijker. Dat heeft ze vakkundig en met de nodige geduld afgehandeld.

Perfect werk geleverd, zeer tevreden.

Wij zijn zeer tevreden met Wijs Letselschade, wat een andere maatschappij al had opgegeven ( procedure 3 jaar), hebben zij, na een half jaar al voor elkaar gekregen. Dikke pluim!

Betrokkenheid en kennis van zaken in een.

Betrokkenheid en kennis van zaken in een. Uitstekende belangen behartiging.

Vriendelijke en professionele hulp

Heel fijne ervaring met zowel Norma Trip als met haar opvolger Tanja Knoester. Vriendelijk, deskundig en heel nauwkeurig in de communicatie.

Ik ben naar meer dan grote tevredenheid geholpen

Inkie Stoop heeft niet alleen de zorgen omtrent de afhandeling van de schade van mijn aanrijding weggenomen, dankzij haar inspanningen ben ik ook op meerdere vlakken gecompenseerd door de verzekeraar van de veroorzaker. Heel prettig geholpen, met een prima afloop. Ik kan Wijs Letselschade alleen maar van harte aanbevelen!

Erg goed geholpen! Letstelschade advocate Charlotte vd Ven , wist goed door te pakken. Wat een heel mooi resultaat heeft opgeleverd. Indien zij afwezig was ,hield secretaresse Wanda Horst mij goed op de hoogte.

ik ben heel blij dat ik met Wijs letselschade in contact ben gekomen

Mevrouw Knoester is niet alleen bijzonder aardig, maar ook zeer efficient. Ze houdt zich aan haar afspraken en geeft steeds een heldere terugkoppeling. Wij zijn werkelijk heel blij dat zij oog heeft gehad voor onze situatie en in overleg met de verzekeringstussenpersoon tot een voor ons mooie financiele genoegdoening is gekomen.

Goede service!

De afhandeling van mijn letselschade is me zeer goed bevallen, ik werd goed geholpen en het contact was uitstekend. Ik ben zeer tevreden met de service, omdat ik steeds op de hoogte werd gesteld van mijn dossier en ik kon met al mijn vragen terecht.

heel

het is allemaal goed geregeld en duidelijk heb ook goed advies gekregen.

Erg vriendelijk en toch heel professioneel

Ervaren letselschade advocaten met aandacht voor de cliënt op het persoonlijke vlak als het gene waarvoor zij ingezet worden. De advocaten zitten niet in hun "gouden kantoor"maar zijn heel goed bereikbaar als je even persoonlijk contact wilt hebben. Ik was erg blij met de vrouwelijke advocaten omdat zij goed benaderbaar waren en terug bellen als dat beloofd wordt. Zowel Mw. I. Stoop als Mw. T. Knoester heb ik als bijzonder prettig ervaren en nogmaals wel op een fijne professionele wijze en dat vindt ik een erg sterk punt voor beiden.

Zeer betrokken en professioneel

Mijn man en ik zijn na mijn auto ongeval goed opgevangen door Wijs Letselschade. Ze waren erg meedenkend, meelevend en eerlijk. We voelden ons enorm gesteund! Alles is goed geregeld en goed met ons gecommuniceerd!

Professioneel en warm

Mijn ervaring kan ik omschrijven als zeer professioneel met echt een hart voor de cliënt. Mijn belangenbehartiger staat altijd voor mij klaar en geeft mij een gevoel echt gehoord te worden. Heel fijn om in een pittige situatie iemand te hebben die op zo'n manier naast je staat. Zonder haar had ik dit proces niet volgehouden.

"Simply the best."

Inkie Stoop heeft mijn letselschade uitermate deskundig en met een uitmuntend resultaat afgewikkeld. Zij heeft mij volledig ontzorgd. Is kennelijk ook bijzonder overtuigend in de onderhandelingen. Ook heb ik haar betrokkenheid en hoge empathische vermogen als zeer bijzonder ervaren.

Alles wordt voor je geregeld, je hoeft je geen zorgen te maken.

Na aanmelding van mijn letsel, hebben ze er alles aangedaan om het goed af te wikkelen. Dit is na 2 jaar uiteindelijk gelukt. Zelf had ik de moed dan allang opgegeven.

Professionaliteit met een warm hart

Vanaf het begin tot en met de uiteindelijke afhandeling van mijn dossier was Brenda Oonk beschikbaar, hierin was ze steeds professioneel, begaan, adviserend, geïnteresseerd en had ze grote overtuigingskracht. Ik voelde mij zeer gesteund en op mijn gemak dat zij mijn zaak behandelde, Brenda gaf vertrouwen. Om terug te vallen op letselschade is nooit leuk, maar ik kan mij geen betere persoon voorstellen dan Brenda in dit geval.

zeer goed onderbouwd en erg klantvriendelijk en correct

zeer vriendelijk eerlijk en duidelijk en goede service , luistert naar de problemen en ze leeft hier zich in mee .en probeert een oplossing te vinden voor je . altijd snel antwoord of een berichtje zodat je nooit lang hoeft te wachten .ze zet zich volledig voor je in. pure klassen . helemaal top en zeer goed onderbouwd een zeer klantvriendelijk kantoor waar ze gelijk voor je open staan en helpen je direct

alles klopte gewoon bij mevr. Oonk .

zeer positief dus.

Absolute aanrader!

Vriendelijk en zeer vakkundig. Heeft mijn belangen zeer goed behartigd in een tweetal kwesties. Houdt mij ook goed op d ehoogte van de gang van zaken. Zeer tevreden!

Kundig en correct

Wijs letselschade is een onderneming met kundige mensen die gedreven zijn in hun vak. Open communicatie, oog voor de belangen van de cliënt en correcte afhandeling van zaken springen hierbij in het oog. Wijs is het besluit dat u neemt als u voor deze specialisten kiest.

Heel goed

Geweldig... Ik ben blij dat ik voor deze betrouwbaar en profesioneel team heb gekozen. Geweldig werk Ze laten u nooit wachten, altijd Contact of per mail of per telefoon. U voelt zich absoluut niet in de steek gelaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijke aandacht, een gesprek bij je thuis, vlotte reacties op email en snelle afhandeling van dingen met de tegenpartij

• Totaal oordeel
  • Persoonlijk contact