SUPER, UITSTEKEND, GEWELDIG !!!!!!!!
Ik was met m,n fiets bovenop een afslaande scootmobiel ( uit tegenovergestelde richting) geklapt en daarbij lelijk ten val gekomen op m,n knie waardoor ik later veel last kreeg. Via mijn verzekeringsman ben ik bij Romy van der Blom-Dassen van Wijs Letselschade gekomen. Deze heeft de zaak super opgepakt, ik kreeg (boven mij verwachting ) een voorschot waardoor ik gelijk hulp kon inroepen voor het herstel van m,n knie. Ook de afwikkeling van deze zaak heeft buiten verwachting zeer goed voor mij uitgepakt. Daar het ziekenhuis en m,n eigen huisarts verzuimd hadden aantekeningen te maken van m,n eerste bezoek na het ongeluk,( Dit had moeten dienen als bewijs voor de tegenpartij ) had ik mij erbij neergelegd dat ik door deze pure pech nog iets van een tegemoedkoming in de geleden schade zou krijgen. Gisteren belde Romy mij op met het geweldige nieuws dat zij door haar inzet toch een flinke schadevergoeding voor mij heeft gekregen, iets waar ik al helemaal niet meer op gerekend had. En eerlijk gezegd kan ik het nog steeds niet geloven en vind ik het buitengewoon wat dit bedrijf ( Wijs Letselschade) en speciaal Romy van der Blom-Dassen voor mij heeft gedaan.
Dit bedrijf is echt een topper !!!! Ik ben SUPER te vreden !! Eentje die nog ouderwets de zorgen van hun klanten uit handen neemt . Dit bedrijf raad ik echt iedereen aan !!