enthousiaste, hardwerkende en toegankelijke personeelsleden

De collega's waren er op tijd, werkte netjes ,waren vriendelijk en hadden onze bewoners voorop staan en dat zien wij graag. Even waren er verkeerde kleur kerstballen maar dit werd snel opgelost en ook de lichtjes die het niet deden da dag erna al weer in orde. Het is dus allemaal heel soepel verlopen en wij zijn blij met het resultaat!

Positieve ervaring, prachtige zaak!

Goed geholpen door vriendelijk personeel !

vriendelijke hardwerkende medewerkers

We hebben ook dit jaar weer vriendelijke en efficiënte medewerkers van jullie bedrijf over de vloer gehad.

Prachtige boom mooi opgetuigd op de datum zoals afgesproken

Boom werd op de juiste datum gebracht en snel en mooi opgetuigd door twee medewerkers. prima service

Prettig

Medewerker werkte netjes en kwam achteraf even overleggen over hoe we de bezoeken wilde regelen. Afgesproken dat er altijd een melding komt vooraf, zodat we weten dat De Klerk komt. Dit omdat wij niet zomaar iemand toe mogen laten in ons pand.

goed geregeld, de heren Paul en Koen deden het uitstekend

planten zijn goed in de bakken gezet en staat erg mooi in het nieuwe pand.

Prima uitvoering met wel wat aandachtspunten

Uitvoerder is super vriendelijk en flexibel. Mag wel wat proactiever advies gegeven worden over opvallendheden of indien planten minder goed doen ipv dat we het zelf moeten aangeven. Accountmanager is niet altijd goed bereikbaar en opvolging duurt soms wat lang. Meer ontzorgen zou heel fijn zijn en meer als partner acteren.

Vorige week planten geleverd. Een aantal bestaande plantenbakken verzet naar andere ruimtes. In de kantine nieuwe planten geplaatst. Ziet er allemaal weer netjes uit. Medewerkers keurig gewerkt en alles netjes opgeruimd.

Erg goede advisering en service

We hebben al een aantal jaren een paar grote potten met mooie planten (echt en ook kunst) van De Klerk in huis. Destijds gekozen na zeer goede advisering aan huis. Nu er een aantal planten aan vervanging toe waren, hebben we opnieuw een bezoek gebracht aan de showroom. Daar weer zeer deskundig geadviseerd. En twee weken later staan de nieuw gevulde potten weer te shinen in onze huiskamer. Nee, bij De Klerk ben je absoluut niet goedkoop uit, maar daar krijg je veel voor terug. Goed advies, ruime keus, planten kant-en-klaar in de pot met alle bijbehorende materialen en thuis geleverd en geplaatst met bijbehorend verzorgingsadvies.

Mooie planten die mijn kantoor kleur geven

Ik heb de planten op mijn kantoor 5 jaar geleden besteld en ze zijn nog net zo mooi, als toen ik ze kreeg. De mensen die de planten komen verzorgen zijn allemaal even vriendelijk. Een goede keus geweest om bij jullie de bestelling te plaatsen.

Vaak positief maar er wordt slecht gecommuniceerd met het kantoor.

Diverse keren gemerkt dat er slecht gecommuniceerd wordt door het kantoor met het uitvoerend personeel en dat is zonde. Verders tevreden

Top service van zeer bekwaam en vriendelijk personeel!

Al heel wat jaren zijn wij klant van De Klerk voor het onderhoud van onze kantoorbeplanting en wij zijn al die jaren super tevreden! Het is een professioneel, vriendelijk en deskundig team, die ervoor zorgen dat alle planten er gezond en mooi uit blijven zien. Kortom, een aanrader!

Een mooi bedrijf wat groen verzorging in het kantoor heel belangrijk vindt

We zijn dit jaar klant geworden van De Klerk. Ze zijn gedreven, weten waar ze voor staan en dat is echt geweldig. De dame die op kantoor komt bij ons om voor de planten te zorgen is bijzonder aardig, maar we zouden graag zien dat zij de drive en betrokkenheid meer laat zien in plaats dat wij haar op zaken moeten wijzen. Dat wordt een mooi doel om met elkaar naartoe te werken.

Goede service en advies

De Klerk doet al jaren onze interieur beplanting. Ze zijn altijd vriendelijk en geven goed advies.

Goed onderhoud

De Klerk komt 1x per maand bij Bouwbedrijf van Gogh voor het onderhoud van de planten. Ideaal, planten zien er prachtig uit. Als we dit zelf zouden moeten doen dan was dit zeker niet het geval geweest.

Altijd goed en gezellig!

Wij zijn altijd heel tevreden over de vrouwen die bij ons de planten komen verzorgen. Na dat Bianca weg ging was ik benieuwd of het even goed bleef als dat het was maar dat is het zeker! Ook is iedereen altijd super vriendelijk en vind ik het fijn dat ik meestal dezelfde gezichten zie. Dynata Europe Bv

De planten in ons kantoor en overige ruimtes zien er altijd keurig verzorgd uit!

Door de gezellige en leuke (voornamelijk) meiden die bij ons de planten komen verzorgen, zitten wij altijd in het mooie en gezellige groen. Wij zijn ze dan ook zeer dankbaar! Ook namens iedereen van SigmaControl BV bedankt voor deze samenwerking!

Perfecte service iedere keer weer

Vanuit VoltH2 Operating B.V. zijn wij zeer tevreden over de service. De bakken met planten zien er perfect uit en wanneer er iets is met een van de planten wordt er ook gelijk actie ondernomen

Dienstverlening is ok, maar levertijd is lang.

Zeer tevreden over de dienstverlening vanuit de Klerk, echter in het afgelopen half jaar tot 2x toe 12 weken moeten wachten op onze planten.

De planten in onze kantoorruimte zien er levendig en gezond uit.

Wij zijn ontzettend tevreden over de planten verzorging. Het team is professioneel en deskundig in hun aanpak van verzorgen, water geven tot bemesten en snoeien. planten in onze kantoorruimte zien er levendig en gezond uit, wat zorgt voor een mooie sfeer op de werkvloer. Ik kan de diensten van De Klerk van harte aanbevelen.

Prachtig!

Heel blij met de nieuwe planten voor ons kantoor. Heel veel mooie afwisselende planten, onderhoudsvriendelijk en goede, snelle levering. Ook paar nep planten in ons kantoor voor de hogere bakken waar je niet makkelijk water kan geven. Oogt heel natuurlijk en al veel complimenten gegeven. Kortom, zeker aan te raden, er is veel mogelijk!

Fantastisch!

Fantastische afspraken en altijd op tijd. Ik ben er enorm blij mee. Super!

De planten worden goed verzorgd op de Nautastraat 2 een vestiging van de RET

Uitstekend geholpen en goed meegedacht!

Bedankt voor het meedenken! Binnenkort verhuizen wij naar een andere locatie en jullie creatieve kijk en expertise helpt ons ontzettend! Marja Neervoort OneXillium

Very nice company

Great service and very helpful office

De Run 4236

5503 LL Veldhoven