Geweldige en deskundige begeleiding

Na een prettige intake heb ik 4 behandelingen gehad en het resultaat is geweldig. Ondertussen krijg je door aardige en deskundige medewerkers allerlei tips en stof tot nadenken over beweging, voeding en gebruik van noodzakelijke supplementen. Intensief sporten na de behandeling versterkt het resultaat. Ik ga nog een aantal maanden door met sporten en heb daarna binnen een jaar mijn eigen project afgerond.

Tevreden met resultaat

Duidelijk afspraken vooraf wat wel/niet te verwachten met realistische no-nonsens aanpak. Professionele begeleiding en zeer klantvriendelijk.

Eindelijk iemand die een probleem serieus neemt.

Na 20 jaar ziekenhuis in ziekenhuis uit en geen verbeteringen zijn we nu een half jaar bezig en nemen de problemen waar ik voor in het ziekenhuis liep af. Dankzij het gedegen onderzoek door Finesse. Ik ben er nog niet maar ben op de goede weg. Dankzij Finesse. Ariette

Goed geholpen door een zeer vriendlijk en profesioneel team

Ik ben tevreden met het process en de resultaat. Complimenten aan de team voor flexibiliteit en professionaliteit.

Je voelt je welkom, wordt goed geholpen, en het resultaat is gauw zichtbaar. Omdat het een combi van behandelingen en fitnessprogramma is.

Fijne ervaring

Ik heb me altijd op me gemak gevoeld bij hun. Alles was duidelijk en de medewerkers zijn super aardig en natuurlijk een mooi resultaat!

Doeltreffend en in een fijne omgeving!

In deze kliniek werken kundige mensen die niet alleen mat de behandeling bezig zijn maar ook met de dagelijkse voeding en beweging van jou als cliënt. Zowel met de werkwijze als met het resultaat ben ik super tevreden!!

Vriendelijk personeel! en alles voor de client!

Ik raad Finesse Bodyline Clinic BV echt aan! Het personeel is uiterst vriendelijk en denk echt met je mee! Je wordt ook gestimuleerd om de behandeling tot een goed einde te brengen!

Klant is koning bij Finesse!

Zeer klant-, service- en resultaatgerichte organisatie die doet wat ze beloofd. Daarnaast zeer vriendelijke medewerkers, hier voel je je echt thuis.

Prima service, zeer vakkundig.

Ik ben de afgelopen jaren prima begeleid. Het personeel heeft een professionele en informele houding. Prettige sfeer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een heel fijn gevoel gehad hier bij Finesse. Ik heb mijn doel bereikt! Het personeel vind ik geweldig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben hier zeer netjes behandeld. Als je om uitleg vraagt dan krijg je het netjes en het is allemaal netjes schoon van binnen. Het resultaat is ook zeer goed. Mijn kleren passen niet meer, ze zijn te groot geworden. Daar ben ik zeer blij mee. De kilootjes zijn er weer af.

4 sterren: goede service, goed behandeld

heel prettig. alles waar ik al jaren mee liep te tobben, is bij finesse onderzocht. schildklier,diabetisch darmproblemen. hierdoor krijg ik een goed beeld om mijn gewicht op een juiste manier aan te pakken en ik voel mij veel beter. tis eigenlijk elke keer en beetje 'thuiskomen'" ik voel mij 'begrepen'en serieus genomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tegen iedereen die het maar horen wil zeg ik "om van nare vetrolletjes af te komen is er maar 1 kliniek in Nederland en dat is Finesse Bodyline Clinic natuurlijk".

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

heel deskundig en goede begeleiding. ik kan het iedereen aanraden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is heel goed. De communicatie verloopt altijd goed. Ook de behandelingen slaan gaat aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik voelde me verwent en had zeker het gevoel: ik ben het waard. Toch best prijzig! Combinatie van behandeling, maar ook zeker gezond eten en bewegen maakt een goed resultaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het heeft mij goed geholpen,ben ruim 18 kilo kwijt en zit veel beter in mijn vel.Hartelijk bedankt voor jullie inzet

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb in korte tijd mooie resultaten behaald. Ik zit weer lekker in mijn vel en ik kan weer de kleding aan wat ik graag wil dragen. Ik zou het mensen zeker aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ich hat al Jahren zuviel Fett auf meinem Bauch und meinen Hüften. Nichts hat geholfen, kein Diät, kein Sport. Ich was total ratlos und überlegte Fettabsaugung. Zu meinem Glück bekam ich einen Tip von Ultrashape. Dank durch Finesse bin ich seit 2 Jahren von meinen Problemzonen ab.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooraf een ander beeld van het resultaat gekregen, uiteindelijk tevreden met het behaalde resultaat. Tip: 'een gebied' vooraf laten zien of aftekenen ipv alleen benoemen geeft duidelijkheid van de grootte van het te behandelen gebied.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks dat ik 3x per week sport, bleef ik last houden van een buikje en lovehandles. Toen ik las over de Ultrashape methode was ik vrij sceptisch. Ik heb toch een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Tijdens het gesprek werden al mijn vragen beantwoord. Ik heb nu 3 behandelingen gehad en ben 8 cm kwijt in omvang. Ik ben erg tevreden met het resultaat en de goede begeleiding van Finesse. Het is het geld zeker waard!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed geholpen. De behandeling is van A tot Z tot in de puntjes verzorgd. Goede begeleiding. Ik ben erg blij met het eindresultaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne begeleiding; er wordt een goed beeld geschetst van de verwachte resultaten van de diverse in aanmerking komende behandelingen. De 'nazorg' is prima; je komt een aantal malen volgend op je behandeling terug voor het doorlopen van een sportprogramma om de resultaten te optimaliseren. Voedingsadvies, bewegingsadvies: alles hoort erbij! Diverse metingen geven goed aan hoe het verloop is van je behandeling. Absolute aanrader!

Pompmolenlaan 19 A

3447GK Woerden