4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een lange tijd twijfelen toch de stap genomen. Nou nog geen moment spijt van gehad. Echt een hele fijne en prettige kliniek. Hele aardige mensen. Als of je ze al jaren kent. Je voelt je meteen op je gemak. Maar het belangrijkste is natuurlijk...Een heel goed resultaat!! Na iedere behandeling was ik ongeveer een cm kwijt. Echt geweldig. Niet alleen mijn vetten zijn raakte weg ook ben ik heel anders gaan leven qua voeding. Ik heb hele goede tips gekregen. Hierdoor ben ik gezonder geworden ik had bijv een hoge cholesterol. Deze is gewoon in ruim 3 maanden tijd ook een stuk verbeterd. Echt geweldig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg, deskundig personeel, mooie resultaten. Als je een plaatselijk rolletje kwijt wil ben je hier aan het goede adres, ga zo door finesse team.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een opluchting, mijn dikke benenprobleem heeft een naam. Blijkt lipoedeem te zijn. Nu zijn mijn benen 6 centimeter smaller geworden met de UltraShape behandelingen. Bij Finesse heb ik geleerd hoe ik met een gezonde leefstijl voortaan op gewicht kan blijven. Ze hebben me prima geholpen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na de 4 behandelingen met Ultrashape die ik heb gehad sport ik elke week 2x bij Finesse. Ik ben vanaf het begin heel vriendelijk voorgelicht en begeleid met alles wat men ging doen en ik ben nog altijd heel tevreden over het resultaat. De sfeer bij Finesse is heel prettig en ik voel mij thuis als ik hier 2x per week kom. De Finesse Bodyline Kliniek is een aanrader voor iedereen die niet tevreden is met zijn of haar gewicht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

deskundig effectief prettig en klantvriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een lokaal blad las ik een advertentie van Finesse. Omdat ik al jaren aan het lijnen ben en maar niet van mijn buikvet af kon komen heb ik een kennismakingsgesprek aangevraagd. Inmiddels heb ik in de afgelopen tijd enkele behandelingen gehad gericht op het vergruizen van mijn buikvet. Toen ik startte was mijn buikomvang 103 cm. Die is nu in mei 2018 al terug naar 91 cm. Ik ben er erg blij mee: het werkt! Verder ben ik zeer tevreden over de persoonlijke benadering van de staf en medewerkers. Maar ook met hun goede adviezen en hulp bij het sporten en voedingskeuzen. Dit alles maakt dat ik buitengewoon tevreden ben met de behandelingen van Finesse.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In een korte periode resultaat geboekt. Dat motiveert enorm.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik kan het iedereen aanraden het is echt de moeite en het geld waard maar ook is het de omslag in mijn leven en een betere garantie voor een langer en gezonder leven

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb goede ervaringen en daarom zou ik Finesse aan iedereen aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, goede begeleiding tijdens de behandeling en vriendelijk personeel. En het resultaat is verbluffend!!

Pompmolenlaan 19 A

3447GK Woerden