Er komt geen poetshulp meer.

De poetster kon geen nederlands, sommige dingen waren heel goed gepoetst maar dingen die echt vuil waren raakte ze niet aan en het terras wilde ze ook niet proper maken en dan zat ze nog de helft van de tijd op een stoel met haar GSM bezig, ze veranderde iedere week haar afspraak, enz.

• Kantoor: Leuven

Uitstekende service en goede communicatie

Ben zeer tevreden over de uitvoering en alles verloopt ook vlot met communicatie

• Kantoor: Lier

Tevreden

Heel tevreden, blij dat ik jullie diensten heb leren kennen

• Kantoor: Gent

zeer correct

Nu pas enkele weken iemand in dienst van Het Poetsbureau Poperinge. Ik ben heel tevreden over de opvolging en ondersteuning, zowel als klant als naar de werknemer toe. Alles verloopt zeer vlot en correct, dank daarvoor aan Bieke, zij levert als consulente zeer goed werk !! Top !!!

• Kantoor: Poperinge

Ik ben zeer te vrede omtrent de werking van het Poetsbureau. Redelijk vlug aan een poetshulp geraakt. Deze werkt zeer goed en is aangenaam in omgang. Tevens fijn dat het Poetsbureau snel contact neemt om de ongeschiktheid van de poetshulp te melden en op te volgen. Betere dienst dan bij de vorige bureaus.

• Kantoor: Zele

Alles top !

Ik heb een heel positieve ervaring met het Poetsbureau Poperinge. Het contact met Bieke verloopt heel snel en goed. Ze is erg beleefd, helpt waar ze kan en stelt me ook gerust. Over de schoonmaakster Fatoumata heb ik geen klagen. Ze is heel vriendelijk , komt altijd met een glimlach , en doet haar werk zeer goed. Ik ben in de hele lijn heel erg tevreden over ALLES !!! Ik heb geen spijt dat ik de stap gezet heb.

zeer tevreden

Zeer tevreden over de poetsdame.

• Kantoor: Wetteren

Slechte communicatie naar klanten toe

Als de poetshulp niet kan komen, wordt het niet of te laat meegedeeld aan de klant

• Kantoor: Heist-Op-Den-Berg

ik ontvang via mail de nodige inlichtingen

de poetsvrouw Maria Valdez Valdez had ik als poetshulp gevraagd en gekregen. Maria voldoet in alles, alles is netjes als maria geweest geweest is. Zo iemand heb ik nog nooit gekregen als hulp en ik heb er hier al verschillende over de vloer gehad.

• Kantoor: Wetteren

Heel snelle reactie Oplossingsgericht Top poets juffrouw gekregen die heel goed werkt.

• Kantoor: N.v.t.

Zeer goede communicatie met het bureau en top poetsvrouw!

Ik ben zeer tevreden over het Poetsbureau in Poperinge. Bieke, de consulente van Poperinge, is zeer vriendelijk en volgt alles zeer goed op. Onze poetsvrouw Nele doet haar werk uiterst net en is zeer beleefd en super enthousiast! Doe zo verder!!

Evelyne is een topper.

Mijn huishoudhulp Evelyne is top . Poetst altijd grondig en is altijd goed gezind. Ze is een deel van de familie.

• Kantoor: Herentals

Ik ben tevreden met mijn poetshulp

Marcia doet haar werk zoals het hoort. Ze is bovendien heel vriendelijk en aangenaam in huis. Vloer, en ramen zijn prima gepoetst. Strijk is ook mooi gedaan. Het stof afdoen kan beter en is niet zo nauwkeurig. Niet alles is gedaan, maar heeft met tijd te maken veronderstel ik.

• Kantoor: Mechelen

Aanvraag neemt weinig tijd in.

Alles verloopt telefonisch. Dit neemt weinig tijd in, maar ik kreeg langs de andere kant weinig informatie voor de poetshulp startte. Ik had verwacht dat ik informatie ging krijgen rond coronamaatregelen en wat een poetshulp mag doen en op wat we moeten letten bij materiaal. Steeds vriendelijk aan de telefoon!

• Kantoor: Ninove

Zeer slecht !!!!

Veel beloven maar beloftes niet nakomen. Communicatie is nul en wanneer een probleem kenbaar gemaakt wordt is dialoog uitgesloten. Indien tussen begin april 2021 en en 22 juni 2021, slechts 5 x een poetshulp langs kwam bij een bejaarde van 91 jaar dan noem ik dit een onaanvaardbare service ! Wanneer de leiding dan eveneens nalaat een oplossing aan te reiken dan is het vertrouwen helemaal zoek en verdere samenwerking onmogelijk !!

• Kantoor: Oostkamp

Diefstal

De dame die me werd gestuurd heeft bij ons gestolen vorige week. Ze was nog maar enkele weken in dienst bij ons, maar ook bij het bedrijf... Dit gemeld aan het Poetsbureau, maar ik moest maar bij de politie aangifte doen...Bij de politie was men verwonderd dat het bedrijf zelf geen aangifte deed, want ik als klant beschik over geen gegevens van deze vrouw, behalve een voornaam. Verder laat dit bedrijf u gewoon aan u lot over, geen feedback en ik vermoed dat deze dame nog steeds voor hen werkt alhoewel ze op de hoogte zijn van mijn melding en aangifte. En dan maken ze reclame op hun website over "betrouwbaar" personeel! Van ervaring en kwaliteit maar te zwijgen! Heb dit nooit meegemaakt in de 17 jaren dat ik met dienstencheques werk.

• Kantoor: Kontich

GOED

Ik heb maar 1x poetshulp gehad en normaal was de afspraak om de 14 dagen en 3 uur .De 1ste maal was de bedoeling dat de poetshulp 4 uur ging poetsen .Maar ze had al gedaan iets voor 3 uur werk .Ze belde dan naar het kantoor dat het appartement niet groot is voor 4 uur werk. En vorige week moest ik normaal terug poetshulp krijgen ;maar niemand gezien .Door de vele operaties kan ik niet veel meer doen ;daarom dat ik poetshulp vraag ;maar als ik niet altijd iemand krijg ;zal ik genood zaak naar een andere oplossing moeten kijken ? Bij aanbevelen heb ik JA geschreven en is voor de poetshulp die 1x langs geweest is .VRIENDELIJK EN VLOT

• Algemene tevredenheidsscore N.v.t.
  • Kantoor: N.v.t.

• Kantoor: Hamont-Achel

Ik heb een vriendelijke goede poetsvrouw, ze poets goed.

• Kantoor: Westerlo

Stiptheid en goede prestaties

Sedert maart 2021 doe ik beroep op Het Poetsbureau en ben tot nu toe zeer tevreden. De poetsvrouwen, om de week komt een ander poetsvrouw. Ik heb er dus twee in dienst. Beiden zijn altijd stipt op tijd en doen hun werk heel goed. Kan moeilijk een negatieve opmerking maken over de prestaties. Zeker aan te bevelen.

• Kantoor: Aalst

Nog geen goede poetshulp gevonden

Wij kregen reeds tweemaal een poetshulp toegewezen die telkens maar 2 maal kwam. Het is blijkbaar zeer moeilijk om iemand te vinden die volhoudt en waar je echt op kan rekenen. Dat is ook de reden waarom we bij ons vorig poetsbureau Greenhouse weggegaan zijn, helaas. We hopen binnenkort iemand te vinden die gemotiveerd is.

• Kantoor: Ieper

4 uren voor een andere huis

Esther komt maandag morgen en ik weet dat mijn huis net perfect is voor de rest van de week. ze is heel efficient, vriendelijk en is aandachtig aan de veiligheid van onze familie et huis. We zijn heel blij met haar werk!

• Kantoor: Overijse

Is goed huis de taal

Het poetsen is goed Werkt goed door Juist de taal dat is jammer

• Kantoor: Maasmechelen

Syndicaten en mentaliteit om werk te weigeren oppermachtig in een socialistisch land

Geen enkel Poetsbureau kan een goede service leveren indien de poetshulp weer eens niet komt opdagen. 3 maal komen opdagen, 7 maal een smoes om niet te moeten werken. Dit poetsbureau werkt zich uit de naad om u verder te helpen. Maar ja, als de poetshulp het weer eens laat afweten wat kunnen ze dan doen. De meeste poetshulpen blinken bovendien niet uit in communicatieve vaardigheden...

• Kantoor: Mechelen

Beste service in Genk

Met het Poetsbureau Genk heb ik alleen maar positieve ervaringen zeer vriendelijk ook mijn poetsvrouw Myrthe was de beste die ik kon indenken

• Kantoor: Genk

Over Het Poetsbureau

Anders en beter Het Poetsbureau is een van de grootste zelfstandige en onafhankelijke dienstenchequebedrijven in Vlaanderen. Met meer dan 70 kantoren en +7.500 enthousiaste poetshulpen leggen we elke dag opnieuw +60.000 klanten in de watten. Met een kraaknet huis, gestreken was, een lekkere maaltijd of een kast vol boodschappen. Groeiend vertrouwen Het motto van Het Poetsbureau is niet voor niets ‘Anders en beter’. De afgelopen 10 jaar heeft onze stabiele organisatie een sterke reputatie opgebouwd die garant staat voor ervaring en kwaliteit.