Ik ben te vreden.

Vriendelijke omgang en alles is netjes, waarvoor mijn dank.

• Kantoor: Tongeren

Alles verloopt vlot

Alles verloopt vlot. Goede dienstverlening.

• Kantoor: N.v.t.

Tevreden

Zeer tevreden van jullie diensten.

• Kantoor: Zottegem

Perfect en initiatief-vol!

• Kantoor: Ieper

het is voldoende en pozitief .

4 uren om de twee weken iets te veel wat gedaan moet worden.

• Kantoor: Sint-Truiden

Hulp op maat

We zijn erg tevreden met onze poetshulp. De communicatie met het bureau verloopt heel gemakkelijk en op tijd.

• Kantoor: Brasschaat

Binnen zeer ok, buiten niet ok

Asmae kuist goed, we hebben hier geen opmerkingen over. De ruiten buiten durft ze wel niet te doen vanwege de hond. We hadden nochtans gemeld bij de inschrijving dat we een grote hond hadden. De ruiten was vooral een belangrijk punt omdat ik dit zelf moeilijk kan doen met mijn slechte rug en nek

• Kantoor: Vilvoorde

Poetshulp is heel goed

Wij zijn heel tevreden van onze poetshulp,ze doet uitstekend werk:

• Kantoor: Lokeren

Onze ervaring is heel goed

Wat er gedaan word is goed is tiptop in orde meer moet dat niet zijn

Slecht

Zorg eerst dat ik een poetsvrouw heb en stel deze vraag dan eens opnieuw. Ben al maanden aan het wachten, dan krijg ik er plots een toegewezen, staat ze, na afspraak, in een verkeerde gemeente. Terug bij af dus. Tot op heden nog steeds geen poetsvrouw.

• Kantoor: Lommel

TEVREDEN

Wij worden als klant steeds goed geholpen bij nodige vervanging.

• Kantoor: Wetteren

Super content met asma

Mijn ouders zijn super content met Asma. Vooral mijn mama.. Met haar handicap (lamme arm)en haar leeftijd werd het schoonmaken van het huis soms te veel. Met de komst van Asma zijn wij Als kinderen ook zeer blij. Bedankt..

• Kantoor: Sint-Niklaas

Ik kreeg mijn poetshulp binnen een week, en ze is TOP!

Na verschillende teleurstellende ervaringen met andere poetsbureaus kwam ik terecht bij ”het” poetsbureau. Ik werd al na enkele dagen opgebeld en zo kregen ze een beter beeld van mij, en wat ik wilde. De volgende dag belden ze mij al op om een afspraak te maken met mijn nieuwe poetshulp... en wat voor één! Mijn Zina is geweldig! Alles is altijd goed gepoetst. De zetel wordt weggetrokken, de matten uitgeklopt en hangen buiten te ”luchten”. Niets blijft ongezien. Ze is de schrik van alle huisspinnen ;-) Daarbij is ze ook nog eens deftig, goedlachs en lief voor m’n hond en poes. Ik ben elke week weer blij dat ze langsgeweest is.

• Kantoor: Maasmechelen

Ik ben absoluut tevreden over de samenwerking met het Poetsbureau

Antwoorden onmiddellijk, stellen oplossingen voor, zijn behulpzaam, en vriendelijk. De informatie, verstuurd per e-mail, is duidelijk en to the point. Geen opmerkingen over dit bureau.

• Kantoor: Leuven

Klantvriendelijkheid, bereid om mee oplossingen te zoeken

Bureau :Snelle reactie op aanvraag . Luisterend oor en zoekt sterk mee naar oplossingen . Personeel : Ik heb als poetsman Frederick , hij doe wat ik vraag , maar het kan nog net iets beter. Hij vergeet nl goed onder de kasten te dweilen. Kasten zijn hoger , hij kan er perfect onder dweilen als hij wil . We merken dit omdat er speelgoed van de katjes blijft onderliggen. Keukenkasten worden ook niet mee afgewassen want ik zie op zaterdag vlekken op de kasten , en het is dan van donderdags gepoetst.... Mvg Ilse

• Kantoor: Aalst

zeer tevreden, vooral ook over mijn poetsvrouw zelf

zeer tevreden

• Kantoor: Ieper

Goeie ervaring

Ben heel tevreden met mijn poetshulp

• Kantoor: Oostende

Vriendelijk

Netjes verzorgd

• Kantoor: Beerse

heel goed

goede communicatie een de poetshulp daar zijn we heel blij mee(Cecile

• Kantoor: Dendermonde

uitstekende ervaring

goede diensten, goede organisatie.

• Kantoor: Sint-Genesius-Rode

Zoeken altijd een oplossing

Ik werk samen met het Poetsbureau Mechelen en de medewerkers daar zijn super vriendelijk en zeer proactief. Zij zoeken ook altijd een oplossing als de vaste poetshulp niet kan komen. Ben van het bureau dus zeer tevreden. De ene poetshulp is al wat beter dan de andere, maar over het algemeen is het voldoende. Ik ben ook al lang blij dat er telkens iemand kan komen, want zelf poetsen kan ik niet altijd inpassen in mijn druk tijdschema.

• Kantoor: Mechelen

Voldoende.

Mijn poetsvrouw doet haar best, maar poetst eerder oppervlakkig.

• Kantoor: Houthalen

Heel goed

aanbevelenswaardig !

• Kantoor: Torhout

De poetshulp ziet wat moet gedaan worden en doet het ook goed

Zeer vriendelijke en efficiente hulp. Zij komt steeds goed op tijd en werkt hard en degelijk de ganse 4 uur. Zij ziet zonder te moeten zeggen wat er moet gedaan worden en doet dit zonder problemen. Wanneer er bvb in de wasplaats strijk ligt te wachten is die perfect uitgevoerd. Veel beter dan verwacht.

Super service!

Zo blij met onze poetshulp! Ze weet echt van aanpakken en ziet echt werk. Ook altijd heel vriendelijk.

• Kantoor: Beveren

Over Het Poetsbureau

Anders en beter Het Poetsbureau is een van de grootste zelfstandige en onafhankelijke dienstenchequebedrijven in Vlaanderen. Met meer dan 70 kantoren en +7.500 enthousiaste poetshulpen leggen we elke dag opnieuw +60.000 klanten in de watten. Met een kraaknet huis, gestreken was, een lekkere maaltijd of een kast vol boodschappen. Groeiend vertrouwen Het motto van Het Poetsbureau is niet voor niets ‘Anders en beter’. De afgelopen 10 jaar heeft onze stabiele organisatie een sterke reputatie opgebouwd die garant staat voor ervaring en kwaliteit.