Goed gevoel

We hebben een goed gevoel zowel bij de Poetsdienst, als de "vloerhostess" die ons huis wekelijks mooi maakt :-)

• Kantoor: Diksmuide

We worden zeer goed geholpen als nieuwkomer in Belgie

• Kantoor: Lokeren

Ik had er meer van verwacht

Met het poetspersoneel geen problemen, maar een bepaalde persoon die de coördinatie doet (of zou moeten doen) slechte ervaringen mee. Zoals niet verwittigen wanneer iemand niet kan komen, vragen opmerkingen gewoon negeren, ...

• Kantoor: Leuven

Tevreden over de 2 personen, goede poetshulp

• Kantoor: Tienen

Ik ben super blij met Jill

Ik heb via julie een nieuwe poetshulp Jill. Ze doet keurig haar werk en volgt ook eventuele instructies op. Ze doet dit met heel veel plezier en enthousiasme. Ze komt ook goed overeen met mijn huisdieren. Dus voor mij is dit echt echt een perfecte match. Mvg wendy snels Ps: zou Jill al niet meer kunnen missen.

• Kantoor: Lier

Ik Somers greeet vind het goed alleen zou ik toch wel echt eens een vaste hulp krijgen van de twee laatste super goed die zou ik willen verder is alles oké groetjes

• Algemene tevredenheidsscore N.v.t.
  • Kantoor: N.v.t.

uitstekend

perfecte service

• Kantoor: Tessenderlo

Terleurstellend

Tot op heden is de poetshulp maar een keer langskomen en liet ons tweemaal zonder verwittigen in de steek dus veel plezier hebben we aan het Poetsbureau nog niet gehad Joris

• Kantoor: Oudenaarde

Tot hiertoe zeer tevreden.

Tot hiertoe zeer tevreden over zowel de poetshulp als de medewerkers in het kantoor te Zottegem.

• Kantoor: Zottegem

De zaak wordt heel nauwkeurig opgevolgd.

Onze poetshulp kon niet komen we hebben onmiddellijk een vervanging gekregen. Top!

• Kantoor: Aarschot

Zeer correct management en heel goede schoonmaaksters! Wij zijn alvast heel tevreden met Christine !

• Kantoor: N.v.t.

Ze doet haar best!

Over mijn poetshulp heb ik niet veel aan te merken... een paar puntjes en dat bespreek ik met haar en dan volgt ze die op... echter had ze perongeluk de filter van de stofzuiger mee weg gegooid en die wordt echter niet vergoed omdat de bureau met een marge van 250 euro zit en dus mochten we dat zelf bekostigen... dat is een minder punt... maar de poetshulp ben ik blij mee

• Kantoor: Hoogstraten

Een aanrader!

Gepassioneerd, bezorgd en aangenaam in de omgang. Super tevreden!!!

• Kantoor: Lommel

alles in orde

GOE BEZIG MANNEKES

• Kantoor: Mechelen

goed-

Ann hadden we al een hele tijd en waren altijd tevreden over haar prestaties. We merken geen onderscheid nu ze van bureau veranderd is. We hopen dat ze snel hersteld zodat we van haar diensten kunnen genieten

• Kantoor: Heusden-Zolder

Ondermaatse klantvriendelijkheid en een onprofessionele manier van communiceren

De klantvriendelijkheid is ondermaats en de manier van communiceren is zeer onprofessioneel. Het laat kort gezegd de wensen over. Ze factureren ons €24 per uur voor diensten die simpelweg niet geleverd zijn. Wij waren nochtans altijd zeer tevreden van de huishoudhulp in kwestie en vinden het dan ook heel jammer dat we op deze manier zo'n goeie huishoudhulp zullen verliezen.

• Kantoor: Sint-Niklaas

Ik kan niet veel vertellen over ervaring

Ik ben nog steeds aan het wachten voor een poetsvrouw, hopelijk gebeurt het snel .

• Kantoor: Westerlo

Ik ben zeer tevreden.

Zakia, mijn poetshulp is een vriendelijke, aangename en beleefde dame, ze werkt steeds naarstig verder aan een behoorlijk tempo. Ik ben heel blij met haar hulp en hoop dat ze nog lang bij mij kan komen poetsen.

• Kantoor: Lokeren

Professoineel

Uitstekende service. Ook bij ziekte of vervanging

• Kantoor: Wevelgem

goede hulp

sinds 2 maand poetshulp bij mijn bejaarde mama. zeer vriendelijke en behulpzame dame. altijd stipt op tijd. Een vraagje aan de dienst, de beloofde gratis poetsproducten nooit gekregen... verder geen klachten

• Kantoor: Mechelen

Voorlopig tevreden

word vriendelijk te woord gestaan en heb een goede hulp gekregen

• Kantoor: Oostende

Goed contact met verantwoordelijke.

We zijn nog niet lang geleden overgekomen van een ander poetsbureau en de ervaring is zeer positief. Tot nog toe is er steeds rekening gehouden met mijn wensen en bij afwezigheid van onze vaste poetsdame werd er steeds voor geschikte vervanging gezorgd wat bij het vorige bureau niet steeds het geval was.

• Kantoor: Wijnegem

Poetsvrouw ziek

Ik ben niet tevreden omdat mijn poetsvrouw op de 5 keer die ze al moest komen al 3 keer ziek geweest is, ziek worden kan natuurlijk iedereen en daar heb ik begrip voor maar er is ook tekens geen vervanging, als je dan belt krijg je als antwoord... ja ja wij kunnen daar niks aan doen... maar een oplossing bieden doen ze niet.

• Kantoor: Zottegem

Heel tevreden met mijn poetsvrouw.

Zij werkt heel goed en neemt ook goede initiatieven.

• Kantoor: Vilvoorde

TOP

TOP !!!

• Kantoor: Hoogstraten

Over Het Poetsbureau

Anders en beter Het Poetsbureau is een van de grootste zelfstandige en onafhankelijke dienstenchequebedrijven in Vlaanderen. Met meer dan 70 kantoren en +7.500 enthousiaste poetshulpen leggen we elke dag opnieuw +60.000 klanten in de watten. Met een kraaknet huis, gestreken was, een lekkere maaltijd of een kast vol boodschappen. Groeiend vertrouwen Het motto van Het Poetsbureau is niet voor niets ‘Anders en beter’. De afgelopen 10 jaar heeft onze stabiele organisatie een sterke reputatie opgebouwd die garant staat voor ervaring en kwaliteit.