De klantvriendelijkheid en de manier van communiceren is zeer onprofessioneel

De klantvriendelijkheid en de manier van communiceren is zeer onprofessioneel en laat kort gezegd de wensen over. Ze willen ons €24 per uur factureren + kosten voor hun advocaat voor diensten die simpelweg niet geleverd zijn en waarover op voorhand slecht gecommuniceerd is. Wij waren altijd zeer tevreden van onze huishoudhulp zelf en vinden het dan ook heel jammer dat we op deze manier zo'n goeie huishoudhulp zullen verliezen. Het is gewoon de manier van werken en communiceren van de werkgever (Poetsbureau Sint-Niklaas) die ons dwingt zo'n beslissing te moeten nemen.

• Kantoor: Sint-Niklaas

Te weinig evaring zelf eens komen kijken hoe we wonen

Kan beter berau zelf bij de klanten gaan kijken hoe het daar is nu kunnen jully denken dat ik een moeilijke ben maar dat is het absoluut niet alleen correct ben zelf ook poesthulp geweest

• Kantoor: Vilvoorde

nog maar 3 keer geweest en nu zit ze zonder poetshulp

haar venster staat dag en nacht open en mondmasker is moeilijk ze hoort slecht en met masker nog slechter

• Kantoor: Sint-Niklaas

Tevreden v

Tevreden

• Kantoor: Maasmechelen

Tot hiertoe heel goed. Een keertje een minder goede poetsvrouw gehad. Maar de service is verder goe.

Zelfde als hierboven

• Kantoor: Hoogstraten

Er wordt gedaan wat we verwachten

De poetsbeurt verloopt telkens vlot en als we een bijsturing vragen gebeurt dit ook. dank

• Kantoor: Londerzeel

uitstekend

Lang geleden dat ik nog iemand meemaakte die zo hard haar best doet

• Kantoor: Sint-Truiden

Ik ben zeer tevreden , de poetshulp poetst echt grondig en beleefd en vriendelijk

• Kantoor: Gent

Slecht

Betalen hun personeel te weinig. Laten klanten opdraaien voor de maatregelen van de overheid. Sturen ongevraagd producten op.

• Kantoor: N.v.t.

Ondersteuning kan beter

Ik vond het heel vreemd dat toen ik een mail stuurde met uitleg rond een formulering in het contract, de boodschap kreeg dat ik zelf maar een mailtje moest opmaken en dat de poetshulp dit ook maar moest ondertekenen. Maar mijn poetshulp is heel goed, van haar ben ik echt tevreden.

• Kantoor: Hasselt

Kan beter

Sinds september 2021, 2 verschillende poetsvrouwen geweest voor 2 poetsbeurten. Normaal gezien komt op 27/1/2022 opnieuw iemand, hopelijk blijft die voor een lange tijd. Blijkbaar is goed personeel vinden niet zo evident is.

• Kantoor: Wetteren

Ik ben klant en heb toch geen poetshulp

Jammer dat jullie geen poetshulp beschikbaar hebben. Ik heb slechts 3 keer beroep kunnen doen op mijn nieuwe poetshulp, toen ze ontslag nam bij jullie kantoor. Helaas moet ik nu wachten want u hebt een tekort aan poetspersoneel. Spijtige zaak.

• Kantoor: Bilzen

Ik ben zeer tevreden.

Positief

zeer werkzame en efficiënte poetsvrouw Kleine opmerking: Ondanks het dragen van een mondmasker zou zich moeten laten vaccineren. Een aanbeveling die trouwens voor alle poetsvrouwen geldt.

• Kantoor: Groot-Bijgaarden

Mijn huishoudhulp weet van aanpakken

Mijn huishoudhulp Elsie is een vriendelijke en sympathieke dame die met veel overtuiging mijn appartement doet schitterend. De medewerksters van "den bureau" zijn ook uitermate hulpvaardig. Danke voor dit alles!

• Kantoor: Aalst

Valt best mee

Vlot in de omgang

• Kantoor: Ninove

zeer tevreden

Dit is de eerste keer dat we een poetshulp hebben. Hadden we geweten dat het zo goed zou gaan dan hadden we dit al veel eerder gedaan. Adriana is een zeer goede hulp. ze weet precies waar ze aan begint,werkt vlotjes door en is zeer vriendelijk. we hopen dat ze nog jaren onze poetsvrouw blijft.

• Kantoor: Antwerpen

Altijd correct

Wij hebben al een tijdje een poetshulp tot op heden nog niet echt problemen gehad

• Kantoor: Beerse

Gematigd positief

Op kantoor wordt wel geluisterd naar je bevindingen en of klachten, maar verder wordt er niets mee gedaan lijkt mij. De poetshulp doet toch haar eigen zin bv afspraak uurregeling. De extra kost van 60 eur op jaarbasis is ook veel, als er maar 6 u per maand gebruik wordt gemaakt van de poetshulp

• Kantoor: Wijnegem

Totaal geen goeie hulp

Lang moeten wachten voor een poetshulp en na 1 keer komen kwam ze al niet meer terug en nooit vervanging gekregen

• Kantoor: Waregem

Mijn ouders zijn heel tevreden over hun poetshulp Kathleen

• Kantoor: Maasmechelen

Goede vriendelijke welgezinde en zelfstandige Anna

Wij zijn tevreden met Anna. Ze is stipt ,vriendelijk en poetst super goed. Ze ziet werk en is zeer zelfstandig

• Kantoor: Lochristi

Gematigd positief

Poetshulp noch het bureau heeft mij verwittigd dat ze niet kon komen

• Kantoor: Wilrijk

Zeer slechte communicatie!

Als nieuwe klant werden we meerdere keren niet op de hoogte gebracht van de afwezigheid van onze poetshulp. Ik moest telkens zelf naar jullie bureau bellen terwijl ik thuis zat te wachten op onze poetshulp.

• Kantoor: Wevelgem

Weet het nog niet.

Hadden mij moeten verwittigen dat ze feestdag Nieuwjaar dus verschoven naar de maandag 3 januari 2022.

• Kantoor: Genk

Over Het Poetsbureau

Anders en beter Het Poetsbureau is een van de grootste zelfstandige en onafhankelijke dienstenchequebedrijven in Vlaanderen. Met meer dan 70 kantoren en +7.500 enthousiaste poetshulpen leggen we elke dag opnieuw +60.000 klanten in de watten. Met een kraaknet huis, gestreken was, een lekkere maaltijd of een kast vol boodschappen. Groeiend vertrouwen Het motto van Het Poetsbureau is niet voor niets ‘Anders en beter’. De afgelopen 10 jaar heeft onze stabiele organisatie een sterke reputatie opgebouwd die garant staat voor ervaring en kwaliteit.