4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kan altijd met al mijn vragen en problemen terecht op het bureau bij de consulenten en ben super tevreden met mijn super lieve klanten.

• Kantoor: Genk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je wordt er altijd vriendelijk geholpen. En ze zoeken altijd een goede oplossing voor je problemen.

• Kantoor: Antwerpen

Begripvol

• Kantoor: Dendermonde

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er is een goed persoonlijk contact, aangename communicatie en een leuke, correcte samenwerking.

• Kantoor: Wijnegem

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is de eerste buraue waar ik voor werk met dienstenchequa's. Maar ik ben heel tevreden over het poetsbureau. Er word altijd rekening gehouden met wat ik vraag enz... ze zijn ook altijd even vriendelijk en hebben altijd een luisterend oor.

• Kantoor: Herentals

4 sterren: goede service, goed behandeld

Die van Gent zeer goed allen wel mensen aan nemen dat hun werk wel aan kennen en zeker met ervaring dat is een tip van mij ,

• Kantoor: Gent

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn. Absoluut. Fijne contacten ook met het kantoor. Flexibel. Suggestie: in anders en beter zijn: kies als EERSTE BUREAU resoluut voor natuurlijke poetsproducten die niet schadelijk zijn. Dat zou schitterend staan op jullie palmares: echt en anders en beter: daar waar de wereld toch naar toe gaat. Of de keuze aanbieden aan de klanten best wel te vermarkten toch? Jullie en niemand anders als eersten!!

• Kantoor: Diest

4 sterren: goede service, goed behandeld

Misschien iets sneller een plaats wanneer je dit vraagt zeker als ze een stapel liggen hebben (poetsplaatsen)

• Kantoor: Bree

• Kantoor: Lier

2 sterren: slechter dan verwacht

Lonen worden wat laat uitbetaald .. dagen ziekte niet betaald omdat je geen stem hebt , dood ziek bent en dus niet kan bellen en toch om 7u smorgens uw best doet om een bericht te sturen . Jammer

• Kantoor: Wevelgem

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het poetsbureau heeft mij mijn eerste werk gegeven.

• Kantoor: Groot-Bijgaarden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

extra voordelen tegenover een ander poetsbureau luisterend oor van de consulente zeer tevreden

• Kantoor: Wijnegem

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er wordt rekening gehouden dat verplaatsing van ene klant naar andere dicht bij elkaar is . Mijn klanten zijn zeer tevreden ze worden altijd tijdig op de hoogte gehouden van vervanging en andere

• Kantoor: Gent

• Kantoor: Hamont-Achel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

we worden goed geholpen .en aan de wensen van de medewerker gewerkt.

• Kantoor: Antwerpen

• Kantoor: Hamont-Achel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind mijn persoonsgevens vriendelijke. Ze maken goed mij planning en ze houden een afstand uit (tussen twee klanten voor 30mn ). Zijn klanten zijn vriendelijke en met maaltijdcheque ben ik te vreden.Ik kan goed mijn brood verdiennen.

• Kantoor: Aalst

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb mijn werk posten zelf mogenkiezen

• Kantoor: Wilrijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er wordt steeds naar mij geluisterd. Ik kan met alles terecht bij jullie. Dat hebben jullie me al enkele keren bewezen.

• Kantoor: Beringen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is meer communicatie tss klant-huishoudhulp en kantoormedewerkers,zodat het geringste misverstand snel opgelost geraakt,loonvoorwaarden en voordeel in natura spelen ook een rol(electrische fiets of auto),heb je een familiaal euvel kunnen ze hier meestal begrip voor opbrengen!onze kantoormedewerkers en collegas zijn heel vriendelijk en attent!als ik een minpuntje mag aanbrengen wat waarschijnlijk ook bij de concurrentie van toepassing is dat er misschien van bij aanvang van contract een doelgerichte efficiente korte opleiding zou plaatshebben want tot hiertoe worden de meeste aangeworvendirekt in de ring geworpen ,zonder enige ervaring,misschien een pijler in de toekomst om zich te profileren van de concurrentie?

• Kantoor: Zele

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles tip top in orde vb loon op tijd en altijd en luisterend oor en altijd met de glimlach ben zeer tevreden dat ik voor het poetsburau mag werken

• Kantoor: Aalst

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed gestructureerd heel professioneel en toch zeer menselijk

• Kantoor: Herentals

4 sterren: goede service, goed behandeld

De voordelen die jullie aanbieden zijn super

• Kantoor: Brasschaat

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik weet niet of het zo is in alle Belle's Poetsbureau's maar de service met Wendy is top. En als alles daar vlot verloopt en de communicatie ook, dan gaat al de rest ook

• Kantoor: Veurne

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is mijn eerste jobje met dienstencheques. Dus kan persoonlijk niet oordelen, maar hoor wel meer positiviteit over Het Poetsbureau tegenover andere poetsbureaus via de volksmond.

• Kantoor: Temse

Schoebroekstraat 40 B

3580 Beringen

Over Het Poetsbureau Huishoudhulp

Anders en beter Het Poetsbureau is een van de grootste zelfstandige en onafhankelijke dienstenchequebedrijven in Vlaanderen. Met 75 kantoren en +9.000 enthousiaste poetshulpen leggen we elke dag opnieuw +65.000 klanten in de watten. Met een kraaknet huis, gestreken was, een lekkere maaltijd of een kast vol boodschappen. Groeiend vertrouwen Het motto van Het Poetsbureau is niet voor niets ‘Anders en beter’. De afgelopen 10 jaar heeft onze stabiele organisatie een sterke reputatie opgebouwd die garant staat voor ervaring en kwaliteit.