5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ze zijn altijd vriendelijk en luisteren als er zich een probleempje voordoet Ze doen niet uit de hoogte en hebben respect voor wat je doet. Op mijn vorig werk,heb ik daardoor toch wel een trauma opgelopen(ze maakte mij daar uit als slechte).

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bedank de Het Poetsbureau, en vooral mijn Wetterencollegas Kimberly en Nikki, voor het gelof in mij en het geven van een kans. Alles zijn erg aardig en reageren. Ik werk met geneugte! Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer blij dat ik de overstap van Partena naar jullie heb gemaakt. Jullie zijn idd anders en beter. De communicatie van jullie en mensen van team Wetteren zijn zo anders jullie staan echt achter jullie poetshulpen. Ik vind het super om voor jullie te mogen werken! Ik voel me er echt thuis. Mvg Saskia

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je wordt steeds goed geholpen bij vragen of problemen.

• Kantoor: Diest

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Luisteren naar hun mensen als er problemen zijn en voel ik er super

4 sterren: goede service, goed behandeld

er wordt geluisterd en geadviseerd op een respectvolle manier / wel vind ik het nog steeds erg jammer dat er geen optie is op automatiek bij een auto , ik heb nu voor een fiets moeten kiezen omdat ik geen manueel kan rijden , echter met de fiets heb ik niks anders dan problemen :'(

• Kantoor: Houthalen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top Team ,Top collega's... Leuke opleidingen Het Poetsbureau zorgt voor ondersteuning indien nodig ( Job coach) over het algemeen zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb een heel goed gevoel bij dit poetsbureau, allemaal zijn ze heel vriendelijk tegen mij en dat is heel motiverend om te werken . Heel aangename collega's dus.

2 sterren: slechter dan verwacht

In de bureau verloopt alles heel vlot en correct maar heb in februari mijn fiets besteld tot op heden nog steeds niet gekregen

Heel correct en vriendelyk

• Kantoor: Zoersel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk, zoeken klanten en vervanging als klanten met verlof zijn. Houden rekening dat ik niet bij honden, katten en rokers mag werken, vragen het telkens aan klant, jammer genoeg zeggen de klanten het niet altijd, en moet ik dan bij klant weg gaan, en ben ik economisch of als al gewerkt had bij klant die ook niet zei, en ik reageerde omdat ze poes buiten stopten maar eten niet, dan toegestaan afwezig ben. Ik ben zeer tevreden van de bureau en medewerkers. Na arbeidsongeval zijn ze gegaan met het verloop en genezing. Ik maak dus reclame met poetsbureau. Ik kwam van ander bureau 9 jaar gewerkt maar al jaren daar problemen. Ik verdien ook meer in poetsbureau.

• Kantoor: Brugge

4 sterren: goede service, goed behandeld

Omdat hij mensen weet te behandelen met voorlichting en geduld.

• Kantoor: Hoogstraten

4 sterren: goede service, goed behandeld

De Service die Ann en hanah bieden vindt ik top! Als er iets is persoonlijk of werk vlak kan je er meteen terecht! Als je planning binnen brengt direct een praatje dat is leuk!! Heb ik elders nooit meegemaakt zon leuke sfeer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Steeds een glimlach, een luisterend oor, geen vraag is teveel ook al stel je ze meerdere keren. Ook zijn ze attend door een klein smsje om ons aan te moedigen, een proficiat te geven en iedereen een pluim te geven op tijd en stond. Administratief is alles goed in orde. Er heerst een goede collegiale sfeer. Je bent steeds welkom en hebt het gevoel omarmd te worden. Hierdoor gaan mensen nog meer hun best doen voor hen. Ze verdienen een gouden medaille en een hoed vol pluimen. Ilenka is echt een TOP. Dank u wel.🌷🌹🌺

• Kantoor: Gent

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben naar Het Poetsbureau overgeschakeld omdat ik dichter bij huis wou werken en ik had er al veel goeds over gehoord. Ben heel tevreden dat ik ben overgestapt want als ik met een probleem zit luisteren ze echt naar u

• Kantoor: Aalst

• Kantoor: Brugge

• Kantoor: Houthalen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ze hebben en luisterd oor en helpen waar ze mee kunen is ook veel mogelijkheid met de heuren

• Kantoor: Aalst

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een eerlijke werkgever met respect voor het personeel.Ben zeer tevreden over de dienstverlening alles is bespreekbaar, altijd vriendelijk . Ga met een goed gevoel werken.

• Kantoor: Beringen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ze luisteren naar je als je met iets zit Z'n altijd vriendelijk Ben echt blij om bij jullie team te mogen zitten

• Kantoor: Torhout

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hey poetsbureau, Ik ben super blij dat ik gekozen heb voor met jullie samen te werken ....jullie staan achter het personeel,zoeken samen oplossing en vooral jullie leuke attentie in de loop van het jaar doen mij deugd 😉......eens men de juiste goede werk postjes hebt is het top en geen stressie werk !!!klanten tevreden maken als die van hun werk komen is mijn job 👍 Ik heb dus nog geen minuut spijt gehad de overstap naar poetsbureau te maken Grtjs elsje

• Kantoor: Bornem

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je word er als persoon behandeld. Je bent geen nr. En je word niet bekeken als een poetshulp. En als je ziek bent of gevallen met de fiets En niet kan gaan werken ze leven echt met je mee. Het zijn super mensen 👍

• Kantoor: Lommel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op mijn vorig werk was er totaal geen contact tussen bureau en werkvolk en dat miste ik. Nu bij jullie voel ik mij vriend aan huis, ze hebben alle begrip voor de situaties, een luisterend oor. Ben heel blij dat ik deze stap heb gezet.

• Kantoor: Herentals

Schoebroekstraat 40 B

3580 Beringen

Over Het Poetsbureau Huishoudhulp

Anders en beter Het Poetsbureau is een van de grootste zelfstandige en onafhankelijke dienstenchequebedrijven in Vlaanderen. Met 75 kantoren en +9.000 enthousiaste poetshulpen leggen we elke dag opnieuw +65.000 klanten in de watten. Met een kraaknet huis, gestreken was, een lekkere maaltijd of een kast vol boodschappen. Groeiend vertrouwen Het motto van Het Poetsbureau is niet voor niets ‘Anders en beter’. De afgelopen 10 jaar heeft onze stabiele organisatie een sterke reputatie opgebouwd die garant staat voor ervaring en kwaliteit.