• Kantoor: Heist-Op-Den-Berg

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Veel afwisseling in de job, Veel voordelen en sociaal contact met de klanten.

• Kantoor: Dendermonde

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben een zeer tevreden huishoudhulp. De uren die ik heb passen perfect zodat ik mijn dochter zelf naar school kan brengen. Als we ergens mee zitten de luisterende oren op kantoor. Dankjewel poetsbureau dat ik deel uit mag maken van jullie team

• Kantoor: Hamont-Achel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte samenwerking. Dienstverantwoordelijken hebben steeds een luisterend oor en staan steeds voor je klaar!

• Kantoor: Wevelgem

4 sterren: goede service, goed behandeld

De bureau is heel vriendelijk ze begrijpen de huishoudhulpen en doen alles om extra ondersteuning te geven bij problemen of vragen correcte verloning en veel bonussen ik ben op en top tevreden ik zou voor geen ander bureau willen werken ook het contact met de klanten is prima je voelt u welkom

• Kantoor: Herentals

Vriendelijk

• Kantoor: Ieper

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede begeleiding, vriendelijke klanten en vriendelijk personeel op het kantoor. Zeer behulpzaam !!

• Kantoor: Herentals

4 sterren: goede service, goed behandeld

De conculten zijn vriendelijk, helpen als we ze nodig hebben. Als we vervanging doen weten we het op tijd.Het zijn schatjes

• Kantoor: Oostende

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er word naar je geluisterd. Zijn altijd super vriendelijk. Je loon word altijd op tijd gestord en correct betaald. Je word met respect behandelt en houdeb rekening met je gezinssituatie. 1 ding weet ik zeker van dag 1 heb ik nog geen moment spijt ge had om bij het poetsbureau te solliciteren.

• Kantoor: Leuven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ze houden hun aan de gemaakte beloftes en zijn er altijd om te helpen

• Kantoor: Ninove

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb er eigelijk nooit problemen. Als je jouw job doet hoe het moet komt alles goed. Positieve is ook dat ze je niet continu lastig vallen voor een bagatel ;-) wat ik bij mijn vorig bureau wel had. Dus ik ben tevreden en ik denk mijn consulente en klanten zijn ook tevreden over mij :-) opslag mag wel ;-)

• Kantoor: Dendermonde

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd correct en altijd super rap papieren in orde mvg

• Kantoor: Ieper

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze begrijpen ons en hebben respect we worden allemaal hetzelfde genoemd personeel van het Poetsbureau

• Kantoor: Aalst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werk heel graag voor jullie omdat ik de vrijheid krijg die ik nodig heb, ik kan schuiven met klanten als ik eens op doktersbezoek moet of als mijn dochter ziek is kan ik zelf met haar naar de arts. Ik heb ook heel goede consulenten die heel begripvol zijn en vriendelijk, nooit is hen iets te veel.

• Kantoor: Gent

• Kantoor: Eeklo

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd super vriendelijk op kantoor papieren altijd op tijd in orde heb 8 super tevreden klanten meer moet dat niet zijn

• Kantoor: Hamont-Achel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beter betaald en de voordelen die we er hebben

• Kantoor: Tienen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door de extra voordelen van maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering maar verder denk ik dat ze gewoon de wettelijke barema's volgen want qua loon schieten ze niet echt boven andere kantoren uit

• Kantoor: Aarschot

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kantoor: Sint-Niklaas

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik voel me gewaardeerd en mijn consulente is super. Je voelt je welkom en gesteund.

• Kantoor: Lommel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd vriendelijk Alles supergoed geregeld En beste loon in deze sector....

• Kantoor: Beringen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Supervriendelijke consulente Ingrid die steeds klaarstaat🙂

• Kantoor: Hoogstraten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Omdat werknemer is de baas. Wordt behandeld met volle respect, enz...

• Kantoor: Brasschaat

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb geen ervaring met een ander poetsbureau,maar in het kantoor in Leuven zijn ze altijd vriendelijk en behulpzaam,ik werk graag als huishoudhulp.

• Kantoor: Leuven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ze houden rekening met persoonlijke gezins situatie je mag je uren zelf kiezen en als er iets is kan je altijd terecht bij de meisjes op het bureau

• Kantoor: Bornem

Schoebroekstraat 40 B

3580 Beringen

Over Het Poetsbureau Huishoudhulp

Anders en beter Het Poetsbureau is een van de grootste zelfstandige en onafhankelijke dienstenchequebedrijven in Vlaanderen. Met 75 kantoren en +9.000 enthousiaste poetshulpen leggen we elke dag opnieuw +65.000 klanten in de watten. Met een kraaknet huis, gestreken was, een lekkere maaltijd of een kast vol boodschappen. Groeiend vertrouwen Het motto van Het Poetsbureau is niet voor niets ‘Anders en beter’. De afgelopen 10 jaar heeft onze stabiele organisatie een sterke reputatie opgebouwd die garant staat voor ervaring en kwaliteit.