1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Er is een enorm sterk verloop in poetshulp bij het kantoor Herentals. Het afgelopen jaar (tussen jan-sep)heb ik reeds 5, zogezegde, vaste hulpen gehad (ziekte, stoppen voor ze gestart zijn, starten en stoppen omdat ze zich mispakken aan de job, rugproblemen, zwangerschap). De laatste 2 maand had ik geen hulp, enkel vervanging (= ongekende persoon in mijn huis terwijl ik niet thuis ben). Mijn nieuwste hulp startte 3 September. Het kantoor vergat echter mijn huissleutel mee te geven terwijl zij weten dat ik niet aanwezig daar ik werk. Vandaar ook de sleutel. Gelukkig was ik die dag ziek zodat ik een half uur na aanvang thuis kwam en zag dat de hulp niet aanwezig was.
Nu wil Sarah, de verantwoordelijke Herentals, mij de verloren tijd aanrekenen onder het mom dat ik niet aanwezig kon zijn op de kennismaking daags voordien (zondagavond)
Bij de kennismaking geef ik telkens een rondleiding in mijn huis en krijg ik een eerste indruk van de poetshulp, die tenslotte in mijn huis alleen zal zijn. Nooit eerder werd er gesproken over sleutels.
Besluit: mijn poetshulp wordt niet betaald tijdens het uur tenzij ik betaal voor de niet gewerkte tijd. Het kantoor van Herentals verhaalt de fout naar mij wegens afwezig zijn kennismaking. Al had ik geen extra sleutel kunnen geven vermits die niet voor hande is.
Op mijn opmerking dat ik reeds 5 verschillende poetshulpen had het afgelopen jaar, krijg ik het antwoord: het zijn mensen. (Er wordt niet gezocht naar oplossingen noch wordt er gekeken naar de zijde van de klant = steeds vernieuwde vertrouwen leggen, praktische aspect zoals meermaals tijd vrijmaken voor introducties, wijzigen van poetsdag, andere wensen naar poetsmateriaal, en nu sleutelprobleem)
Tevens werd ik zeer onbeleefd behandeld door de verantwoordelijke van het kantoor Herentals. Ik kreeg niet de kans mijn verhaal te doen zonder meermaals onderbroken te worden. Ik werd onbeleefd uitgelachen omdat het slechts over 1 dienstencheque ging (de rest is men blijkbaar reeds vergeten)
Omwille van de poetshulp, die totaal geen schuld treft in deze wil ik de discussie niet langer aangaan en betaal ik het uur maar de houding van de verantwoordelijke van het kantoor van Herentals (Sarah) is ronduit ondermaats. Op mijn vraag of ik haar verantwoordelijke kon spreken werd er gelachen en zei ze: ik ben de verantwoordelijke.