Binnen een ogenblik had de bestrijder in de gaten waar de wespen zaten. En daarna vakkundig bestreden.
Goed advies maar wel een prijzig uur tarief
nvt
Goede snelle service en uitgebreid advies. 100% aanrader!
supersnel binnen 1 dag daarna belde hj nog om het toe te dekken ivm regen Top !
Ondanks de lastig te bereiken locatie met inventiviteit een poging gedaan die succesvol lijkt te zijn geweest.
De wespenbestrijder was na contact snel ter plaatse volgens afspraak. Na 1 behandeling geen wesp meer te zien. Top!
Hij werkte netjes, gaf goede voorlichting en gaf uitleg over het hoe en wat.
Snelle service en wespen probleem was ook zo weg. Rond 09:00 uur gebeld en om 11:00 stond hij al voor de deur.
Faisal heeft zijn werk adequaat en efficiënt uitgevoerd; geen last meer van wespen na 2 dagen!
Van te voren netjes geholpen telefonisch. Meneer die thuis kwam correct gehandeld en gecommuniceerd
Prettige communicatie en vakkundig! Meteen meedenken om een oplossing te bedenken ivm locatie van het wespennest. De volgende ochtend meteen geholpen. Zeer tevreden!
Hij was keurig op tijd, legde goed uit wat ie ging doen en hoe het werkte. Top!
Wij zijn meer dan tevreden. Ook met het na-advies i.v.m. ronddwalen van groggy wespen
Aardige vriendelijke man, komt afspraken na deskundig! Aanbeveling waard😍
Faisal vakman
Top!
Afspraak maken kost wel wat moeite, mede omdat de communicatie via via loopt. Daar waren we ook niet echt blij mee. De behandeling zelf is prima!
Prima diensten geleverd!
Jasykoffstraat 15