• Ervaring met: N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk en snel. Net gemanierd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig te werk gegaan, ik hoop dat we van de wespen af zijn

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

effectief, goed en Faisal is ook nog eens een aardige vent. Maar wel duidelijk en direct in zijn adviezen - waardeer ik enorm.

• Ervaring met: Bedwantsen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wij zijn keurig en op tijd geholpen. Het muizenprobleem hield,wat langer aan dan initieel gedacht maar hier werd keurg mee om gegaan en ondersteuning werd geleverd totdat het probleem was opgelost.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg aan te raden! Kwam dezelfde dag nog om het probleem te verhelpen en zelfs nog een keer extra langs om de puntjes op de i te zetten, zonder extra kosten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fysal is een ervaren man in het vak, kwam ze afspraken goed na en is 4x langs geweest in plaats van 3x wat de afspraak was. Belde me regelmatig of ik nog wat hoorde. Ik raad een ieder aan om deze man te bellen. Hoop dat de muizen weg blijven anders bel ik zeker weer naar fysal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze mensen gaan zeer vakkundig te werk en zijn bovendien erg accuraat met hun afspraken. Niet alleen hielpen zij ons van die nare houtworm af, maar wij krijgen ook nog eens goed advies om een volgende plaag te voorkomen. Zeer tevreden over dit bedrijf.

• Ervaring met: Houtworm

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben ontzettend tevreden met de service van netwerk ongediertebestrijding. Toen ik belde vanwege mijn muizenprobleem werd ik zeer snel geholpen. In totaal is Faisal drie keer langs geweest. Ik heb een duidelijk advies gekregen om de kans op muizen zelf zoveel mogelijk te beperken.Ook is er in het gehele huis onderzocht waar de muizen naar alle waarschijnlijkheid zitten. Tot op heden heb ik geen last meer gehad van muizen! Ik zou netwerk ongediertebestrijding zeker aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aardig team van ervaren vakmensen, kwamen bij me langs en wisten meteen wat en waar er wat aan de hand was. Na jaren last gehad te hebben van muizen was ik er dankzij Netwerk Ongediertebestrijding in 2 weken vanaf. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen en nog hartstikke bedankt voor jullie geweldige service !

Top bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze gaan netjes te werk en leggen je uit wat ze doen en wat jezelf er tegen kan doen om te voorkomen dat je weer te maken krijgt met ongedierte, prima service

Jasykoffstraat 15

1506AT Zaandam