Het was erg gezellig, leuk en leerzaam om te doen!

Nique is een goede en enthusiaste leraar en heeft ons meegenomen naar een avondje Rio. Het leerproces was sneller dan verwacht :-)

GEWELDIG!

Samen met 15 andere collega's heb ik een super gezellig moment beleefd waarin we elkaars kwaliteiten maar ook valkuilen zagen! Om sommigen heb ik in een deuk gelegen maar er hing een gezellig sfeertje en vooral veel genoten van de muziek en het spelen op instrumenten. een paar collega's vertelden achteraf dat ze dit privé ook gingen doen dus dat zegt genoeg ;-)

• Welke workshop heb je gevolgd? Bodypercussieworkshop

Een geweldige ervaring

Met alle medewerkers, ieder op hun eigen manier, mee gedaan aan de Braziliaanse Percussieworkshop van Niels. Zijn enthousiasme bracht (bijna) iedereen op de vloer. Wat hebben wij gelachen en genoten van en met elkaar. Nooit geweten dat wij zulke verborgen talenten hadden binnen ons bedrijf.

Superleuk!

Met ons team hebben we een workshop djembé gedaan. Vanaf het eerste contact een goed gevoel. De workshop zelf was echt hartstikke leuk. Niels was erg enthousiast, vertelde leuk, we hebben erg gelachen enen leuk eindresultaat; we konden best goed djembé’en met z’n allen. Echt een aanrader!

Verbindend!

We hebben deze workshop gevolgd, als teamuitje. Het was erg leuk om te zien, hoe iedereen enthousiast meedeed! Samen iets nieuws leren, plezier maken en muziek maken tegelijk heeft voor veel verbinding gezorgd! De workshop was goed te volgen voor iedereen en vooral het plezier maken was fantastisch :)

• Welke workshop heb je gevolgd? Djembeworkshop

Iedereen in ons koor heeft genoten van de energie, de humor en de ervaring van Niels tijdens de work

Alle 40 leden hebben, ieder op hun eigen manier, mee gedaan met de body percussie workshop van Niels. We hebben een ontzettende leuke ervaring gehad. Niels kon snel schakelen en het niveau van de workshop aanpassen aan wat deze 60 + groep aan kon. Zelfs de paar mensen die vanaf een stoel mee deden hebben genoten.

• Welke workshop heb je gevolgd? Bodypercussieworkshop

Super leuke,laagdrempelige workshop wat veel energie geeft

Het contact met Niels was snel gelegd en 1,5 week later stond hij al bij ons op de stoep. Behalve een goede, vrolijke, professionele workshopleider/muzikant heeft Niels ook enorm veel talent voor improvisatie. Niels neemt je snel mee in de verschillende ritmes,wat gelijk een vrolijke sfeer geeft. We hebben geleerd,gelachen, muziek met elkaar gemaakt,kortom; het was TOP!!

• Welke workshop heb je gevolgd? Djembeworkshop

Verrassend leuke workshop door een zeer bevlogen docent Niels.

Met mijn koor (38 personen) hadden wij een Koorweekend in Brabant met het thema Afrika. Wij kozen daarom zeer gepast voor een Djembé-workshop. Ik had geen idee wat ik me daarbij voor moest stellen maar heb 2 uur genoten van het enthousiasme van Niels en mijn koorleden. Ik vond het een zeer leuke ervaring en werd helemaal blij van het afrikaanse ritme en de mooie afrikaanse kleding welke mijn koorleden speciaal hadden aangeschaft. Geen spijt dus en zeer voor herhaling vatbaar. Een aanrader!

Een hele toffe workshop

Met onze kinderen en kleinkinderen hadden we deze workshop ter gelegenheid van ons 45 jarig huwelijksfeest. Wat was het leuk om te doen. Je werd stap voor stap geleid in de verschillende tonen en ritmes. Met aan het eind het hele repertoire achter elkaar. Iedereen kan meedoen. Zelfs de twee kleinsten vonden het leuk. We hadden een hele inspirerende Djembe leraar die ook voor de nodige swing en vrolijkheid zorgde. Al met al heel geslaagd!

HET WAS FANTASTISCH

Leuk, entertaining, humoristisch, hilarisch en zee geslaagd!!

• Welke workshop heb je gevolgd? Braziliaanse Percussieworkshop

Inspirerende ervaring! Echte aanrader!

Inspirerende percussieworkshop onder enthousiaste begeleiding, heel leuk om als groepsactiviteit te doen

• Welke workshop heb je gevolgd? Braziliaanse Percussieworkshop

Onder enthousiaste begeleiding een leuke 1½ uur gehad!

Met een gemixt gezelschap hebben we de Djembe workshop gedaan. Vanuit een onzekere start, waarin iedereen zich afvroeg "Wat moet dit worden?", werden we naarmate de sessie vorderde steeds enthousiaster. Aan het einde hebben we met veel vertrouwen een mooi trommelspektakel ten gehore gebracht. Kortom, heel leuk!

Great workshop

We requested this activity for a retreat with colleagues, for a total of 33 people. The instructor taught us sequences of a song that in the end we played all together from beginning to the end. Everyone could follow the sequence and we had a lot of fun!

• Would you recommend us? Yes
  • Which workshop did you attend? Djembeworkshop

Erg leuke teamactiviteit!

Hele leuke Braziliaanse percussieworkshop op locatie gehad, verzorgd door Meiko. Stapsgewijs leerden we samen muziek maken, en Meiko zorgde dat iedereen in de sfeer kwam!

Ontzettend leuke workshop

In een korte tijd slagwerk leren bespelen.

Heel erg leuk!

Professioneel, met energie, erg leuk en aangepast op het niveau van de hele groep. Een ontzettend leuke en opzwepende + verbindende ervaring! Doen!

• Welke workshop heb je gevolgd? Djembeworkshop, Braziliaanse Percussieworkshop

Ontzettende leuke workshop om te doen!

Niels is een ervaren workshop leider en uitstekende percussionist. Hij weet op een hele leuke manier de mensen te stimuleren om op een Djembé te spelen. Ook al zijn er mensen bij die weinig of geen ritmegevoel hebben. Zijn enthousiasme voor de Djembé weet hij tijdens een workshop goed over te brengen. Dus zeker een aanrader om te boeken voor je personeelsfeest of familie-/vrienden-/teamdag. Met Niels is het altijd een leuk feest!

• Welke workshop heb je gevolgd? Djembeworkshop

Supermooie en energieke manier om als team samen (de) muziek te maken!

Niels geeft deze percussieworkshop een hele energieke, enthousiasmerende manier. ons team genoot zichtbaar van het maken van muziek samen. Omdat iedereen zijn eigen rol had en we alleen sámen het tot een geheel konden maken, was dit een mooie analogie met het samenwerken in een team. super!

• Welke workshop heb je gevolgd? Braziliaanse Percussieworkshop

Lachen en swingen met ons team

Wij hadden een teamuitje op locatie waarvoor we een djembé workshop bij Niels hadden geboekt. Niels heeft ons van start tot eind super begeleid, zowel de communicatie vooraf als de workshop zelf en de afhandeling gingen soepel. Over de workshop zelf: het was echt super! Ik vond het jammer dat het maar een uurtje was. Niels zijn enthousiasme was aanstekelijk en hij maakte er echt een feestje van! In het begin denk je dat het heel ingewikkeld is om met z'n allen tot iets moois te komen, en uiteindelijk lukt dat dan toch. Heel erg aan te bevelen.

De workshop was GOUD !

Een klas vol glimmende koppies, anderhalf uur plezier. De kinderen hebben genoten, ook van het enthousiasme van de meester. Ik had de workshop ingehuurd vanwege mijn 50e verjaardag

Fantastisch!

Met onze vakgroep van 10 collega's hebben wij een hartstikke leuke workshop djembé gevolg bij Dununba op een locatie in Rotterdam Coolhaven. Leuke locatie, mooi materiaal en een enthousiaste workshopleider die ons in een uur tijd de basis kneepjes van Djembé heeft geleerd, wat resulteerde in toch best een aardig stukje muziek op het einde. Tussendoor werd verteld over de oorsprong van de typen muziek, verschil in landen en werelddelen etc. Een aanrader!

• Welke workshop heb je gevolgd? Djembeworkshop

Ik was super enthousiast, heb genoten van het samenspel en saamhorigheoid, en wat kunt u dit goed begeleiden, heel erg inspirerend. Dank u

• Welke workshop heb je gevolgd? Braziliaanse Percussieworkshop

Fantastisch om in een korte tijd zo'n resultaat te bereiken!

Inspirerende docent Afwisselend Enthousiasme

• Welke workshop heb je gevolgd? Braziliaanse Percussieworkshop

Een geslaagde muzikale workshop , teambuilding voort koor !

Het hele koor heeft genoten van de klanken van de djembe ! Een inspirerende avond met veel gezelligheid en als slot een mooi resultaat !

• Welke workshop heb je gevolgd? Djembeworkshop

Ik vond het een sfeervolle en sprankelende workshop.

Van deze workshop kreeg je energie.

Oosterschelde 3

3332VC Zwijndrecht

Over Dununba Percussie Workshops

Dununba Percussie Workshops "Samen in het Ritme" Dununba verzorgt workshops aan organisaties, scholen en particulieren. Bij onze workshops zetten we met elkaar, vanuit het niets, een swingend muziekstuk neer. We bespelen prachtige Afrikaanse- of Braziliaanse slaginstrumenten of maken muziek met ons eigen lichaam. Je zult verbaasd staan van je eigen ritme. En van het ritme van anderen!