Fijne samenwerking en contact met de medewerkers van AB Online.
Ik ervaar AB Direct als echte toevoeging voor mijn bedrijf. Als de uren optijd worden doorgegeven krijgt de medewerker ook optijd betaald. Keurig een factuur die makkelijk te verwerken is in de boekhouding en ver niet te veel gedoe erom heen. AB direct werk keurig via de CAO en de medewerker is ook tevreden.
Sinds kort één medewerker ondergebracht. Top geregeld!
In begin even moeilijk vanwege mijn ex man naam. Maar daar na toen op gelost was geen problemen meer. Groetjes: Irene fakkel.
Zeer deskundige snelle persoonlijke ondersteuning, ik geeft een 9!
Hartelijk dank voor uw positieve review. Daar zijn wij zeer blij mee.
Hartelijk dank voor uw positieve review.
Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over ons.
Deskundig en snel advies
Hartelijk dank voor deze positieve review! Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent.
Wij zijn, naast dat we diensten via AB direct afnemen, ook lid van de coöperatie. Gebruik via de site en inloggen werkt niet altijd even goed. Het handigst zou zijn inloggen via 1 mogelijkheid. Hoef je maar 1 wachtwoord en het altijd duidelijk waar je moet inloggen. Eénmaal ingelogd, werkt AB direct heel plezierig.
Hartelijk dank voor deze review. We gaan de verbeterpunten meenemen in onze optimalisatie!
Wel een groot verloop van medewerkers en contactpersonen !!!
Hartelijk dank voor deze review. Fijn om te horen dat u blij bent met onze dienstverlening.
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Vervelend bij payroll dat bij uren invoeren alle functies nog niet werken. Het is toch niet zo moeilijk om te zorgen dat alle onderdelen werken!!!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij delen uw mening dat het vervelend is dat nog niet alle functies werken. Wij zijn er mee bezig dit zo snel mogelijk op te lossen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Geen